TN

Timsan Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 19 Ağustos 2019
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
25 Müşteri Değerlendirmesi, 35 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1023 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1025 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1024 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1025 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1025 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi

Timsan Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.2 - MALTEPE > KARTAL

Çok hızlı hareket edip hemen tamamladılar. Memnun kaldım.


24 Şubat 2020

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > KOCAELİ

Üsküdar’da Çayırova’ya taşındım. Anlaştığımız saatte geldiler. Yapmaları gereken paketleme işlemlerini yaptılar. Taşıma da sorunsuz gerçekleşti. Özetle; kaliteli işçilik, titiz zamanlama ve uygun fiyattan dolayı TİMSAN NAKLİYAT’A teşekkür ederim.


12 Şubat 2020


3 Şubat 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Arkadaşlar tam zamanında geldiler ve hızlı bir şekilde evimizi taşıdılar. Son derece profesyoneldiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığı ile tercih edilecek bir firma. Hayırlı işler, bol kazançlar.


9 Aralık 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Timsan Nakliyat teşekkürler her şey sorunsuzdu tavsiye ederim.


1 Aralık 2019

Timsan Nakliyat'a çok teşekkür ederim daha önce taşımalarımda bir çok problem yaşamıştım ancak Timsan nakliyat ile bunların hiç birini yaşamadım. Arkadaşlar saatinden bile erken geldiler ve dilersem anlaştığımız saate kadar kapının önünde bekliyebileceklerini söylediler. Acele etmeden ama ellerini çabuk bir şekilde ve özenle her eşyamı güzelce paketlediler ve yeni eve de aynı özenle yerleştirdiler. Özellikle İlkan beye çok teşekkür ederim, her konuda bana yardımcı oldu. Sıkıntısız bir şekilde bütün eşyalarımın paketlemesini, dolap montaj işlemlerini gayet güzel yerine getirdi. Arkadaşlar gayet güler yüzlü, samimi, titiz ve anlayışlıdırlar. Bu Timsan nakliyatla ilk çalışmam oldu bir daha ki taşımamda yine İlkan beyi arayıp çağıracağım. İlkan bey ve ekibi gerçekten iyi ve anlayışlı insanlardır, evinizi taşıttırmak istiyorsanız Timsan nakliyatı tercih edin. Bazı mobilyalarımda arızalıklar vardı İlkan bey o konuda arıza olan mobilyalarımı da tamir etti. Timsan nakliyata çok teşekkür ederim, ekibine de başarılar dilerim. Bütün kullanıcılara bu firmayı tavsiye ederim.


28 Kasım 2019

Mükemmel 10 - DERİNCE > GEBZE

Arkadaşlar hızlı çalışıyor maşallah... İlkan beyin de yönetimi güzel gayet memnun kaldık. Enakliyat'a ve Timsan ekibine teşekkür ederiz...


27 Kasım 2019

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Firma yetkilileri tam saatinde belirttiğimiz yere geldiler. Eşyaların hepsi özenle taşındı ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
İletişim konusunda hiçbir sorun yaşamadık kibar ve arkadaş canlısıydılar, ayrıca teklif aşamasında vaat ettikleri her şeyi sorunsuzca yerine getirdiler.

Kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum ve henüz teklif değerlendirme aşamasındaki kullanıcılara Timsan Nakliyatı gönül rahatlığıyla öneriyorum.


25 Kasım 2019

Mükemmel 10 - KADIKÖY > PENDİK

20//11/2019 da Koşuyolun'dan Kurtköy'e taşımamı yaptılar. Hepsi güler yüzlü arkadaşlardı. Paketleme gayet iyiydi. Taşıma esnasında herhangi bir sorun olmadı. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. İlkan bey ve arkadaşlarına teşekkür ederim.


20 Kasım 2019

Mükemmel 9.8 - KOCAELİ > İSTANBUL

Derince'den İstanbul'a taşındım, arkadaşlar çok yardımcı oldu sağ olsunlar. Ne mobilya veya beyaz eşyalarda tek çizik dahi yok ve gerçekten hızlıydılar. Bir daha ki sefere tekrar bulabilirsem yine aynı firma ile çalışırım ve yeni taşınacak arkadaşlara tavsiye ederim.


19 Kasım 2019

Timsan nakliyat şirketinin hizmetlerinden çok memnunum. Gökhan bey ve Muhammed bey bizlere çok yardımcı oldu her türlü paketleme, montaj ve demontaj hizmeti sunuyorlar. Biz çok memnun kaldık, düşük bütçeli ve kaliteli hizmet arayan bu şirkete başvurabilir.


18 Kasım 2019

Mükemmel 10 - ZEYTİNBURNU > PENDİK

Çok memnun kaldım kendilerine çok teşekkür ederim bir dedimizi iki yapmadılar Eksiyi yok fazlası var tüm kullanıcılara tavsiye ederim sabah erken gelmelerine rağmen hızlı ve paketleme işlemini ve deneyimli yeterli sayıda kadroyla işini hakkını verdiler özellikle İlkan bey Yusuf beye çok çok teşekkür ederim timsan nakliyat sözünün erin firma tekrar çok teşekkür ederim yolunuz açık olsun iyi çalışmalar


14 Kasım 2019

Firmayla Gökhan beyle teklifinin akibinde telefonda çok nazik bir konuşmayla taşıma işini onlara verdim. Daha önce başka bir nakliye şirketinden ağzım yandığı için ilk başta tereddüt ettim ama yaklaşımları nazuklikleri kaygımı yok etti. Bütün eşyaları çok güzel paketlediler yerleştirdiler. Hiçbir sorun yaşamadım iyiki Timsanla yolumuz kesişmiş onları tanıyıp nakliyemi vermişim. Yolunuz açık olsun bol kazançlar dilerim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.


13 Kasım 2019

Mükemmele yakın bir taşıma oldu diyebilirim. İlkan bey ve personelin iletişimi çok iyiydi. Tam zamanında geldiler ve gerektiği gibi taşımayı gerçekleştirdiler. Kesinlikle abartmıyorum işlerini mükemmele yakın yaptılar ve hiçbir problem çıkmadı. Özellikle İlkan bey ve taşıma personeli nazarında tüm Timsan Nakliyat ailesine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.


11 Kasım 2019

Mükemmel 9.6 - ÇAYIROVA > ÇAYIROVA

Timsan nakliyata çok teşekkür ediyorum. Gerçekten işlerini iyi yapan bir firma. Eşyalara hiç zarar vermeden aksine eşyanın bozulmuş yerlerini tamir ediyorlar.
Çok memnun kaldım tekrar teşekkür ediyorum.


9 Kasım 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.uygun fiyat güvenli taşımacılık.


9 Kasım 2019

Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık. Samimiyet, güler yüzlülük sabahın 8'i olmasına rağmen iyiydi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. çalışmalarınızda kolaylık, başarılar diliyorum.


8 Kasım 2019

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > BEYKOZ

Çok iyi paketleme yaptılar, zamanında geldiler ve sorunsuz taşındık. Firmaya ve çalışanlarına teşekkür ederiz.


7 Kasım 2019

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > KARTAL

Öncelikle ilk kez ev taşıma işlemini gerçekleştirmede bulundum. Genel olarak nakliye konularında sorunların çıktığını ve ilgisizliklerin olduğunu bildiğim için nakliye araştırma konusunda tereddüt ettim. Gün yaklaştığı için işi hızlandırmak amaçlı birisiyle anlaştım. Fakat ilgisizliğinden dolayı kendileriyle irtibat kuramadığım için Timsan nakliyatı tercih ettim. 2. Sırada tutmamdaki sebep ise firmanın sonradan benimle iletişime geçerek yaptığı işin inceliğine kadar anlatması, beni ikna etmeyi başardı. Bugün dedikleri saatten erken gelerek düzenliliği, temizliliği ve titizliliğiyle yaklaşık 4-5 saat içerisinde başarılı bir şekilde evi teslim etmişlerdir. Kendilerine çok teşekkürlerimi iletirim. Ve özellikle de Ardahanlı 71 yaşındaki dayımız hakkınızı helal edin.


30 Ekim 2019

Ufak tefek aksilikler olsa da söz verildiği zamanda işler bitirildi.


30 Ekim 2019

Önceki sayfa
12