TN

Tekin Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Şubat 2018
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE
227 Müşteri Değerlendirmesi, 445 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10196 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10216 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10218 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10221 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10200 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 611 Kişi

Tekin Nakliyat Müşteri Yorumları

10 numara 5 yıldız.


8 Nisan 2020

Mükemmel 9.4 - ANKARA > İZMİR

Eşyalarımı Ankara'dan İzmir'e çok uygun fiyat karşılığında taşıdılar. Tüm paketlemeyi kendim yapacağım şeklinde anlaşmamıza rağmen taşıma zamanına kadar tamamen yetiştirememiş olmam nedeniyle kalan eşyaların paketlenmesinde de epey destek oldular. Çok memnun kaldım, sağladıkları hizmetten memnun kalacağınızı düşünüyorum.


6 Nisan 2020

Mükemmel 9.2 - ANKARA > MANİSA

Yıldırım Bey iletişimde başarılı, zamanlamada dakik, özenli çalışan bir insan. Hiçbir aksilik yaşamadık, kırılan dökülen olmadı. Nakliye aracı oldukça kaliteli ve yeterince büyük. Kesinlikle tavsiye ederim.


2 Nisan 2020

Mükemmel 9.8 - ANKARA > İZMİR

Yıldırım Tekin Bey yönetimindeki ekip, başta Yasin Bey olmak üzere, özveri ile çalışan, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret eden, dakik, tecrübeli, örnek bir nakliyat firmasıdır. Kendileriyle tanışmış ve çalışmış olmaktan mutluluk duyduk. Tavsiye ederiz.


27 Mart 2020

Mükemmel 9.6 - KARABÜK > ANKARA


11 Mart 2020

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Nakliye hizmetinden tümüyle çok memnun kaldım. Soran herkese tavsiye edebilecek işinin ehli bir şirket. Buradan da tekrar teşekkür ediyorum.


10 Mart 2020

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Nakliyat denince aklınıza ilk Ankara Tekin Nakliyat gelsin, özenli ve titiz bir çalışma.
Özverili ve güvenli bir firma, herkese tavsiye ederim.
Aklınıza gelebilecek bütün donanımlara sahipler. Ekip ruhu ve taşıma kalitesi üst seviyede.
Başta Yıldırım bey olmak üzere bütün ekibe, yaptıkları hizmet için teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yıldırım beye ilgi alakası için çok teşekkürler.
Son olarak da Enakliyat'a teşekkür ederiz.


28 Şubat 2020

Mükemmel 9.2 - KAYSERİ > ANKARA


26 Şubat 2020

Mükemmel 9.8 - ANKARA > KAYSERİ

10 Şubat 2020 tarihinde Ankara'dan Kayseri'ye Tekin Nakliyat firması ile evimizi taşıdık. Ve Tekin Nakliyat'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. Yıldırım Bey hem işin sahibi, hem de işin başında, işin bir kısmını bizzat kendisi yapıyor. Mobilyaların sökülmesi ve kurulması, mobilyaların sarılıp paketlenmesi işleri tamamen Yıldırım Bey'de. Diğer arkadaşlar ise eşyaları taşıyıp güzelce kamyona yerleştiriyorlar. Kamyon kapağı kapandığında ise, direksiyona Yıldırım Bey geçiyor. Tam sözleştiğimiz zamanda geldiler ve tam belirttikleri süre içinde yüklemeyi tamamladılar. Talep ettikleri ücret makul seviyedeydi, firmanın profilindeki birçok olumlu yorumu okuduktan sonra, ben de fiyatta bir pazarlık yapmadan işi kendilerine verdim. Zaten işlerini iyi yapıp, düzenli para kazanmasalar, 2019 model Mercedes kamyon ile taşıma yapmazlardı diye düşünüyorum. Tekin Nakliyat'a güvenebilirsiniz.

Son olarak, Enakliyat sitesine de teşekkür etmek istiyorum. Taşınma sürecini sürekli takip ettiler, iki kere beni arayarak yardımcı olmaları gereken bir durum olup olmadığı hakkında sözlü olarak bilgi aldılar.


12 Şubat 2020

Adamlar harika iş yapıyor ben sanki arkadaşlarımla eşya taşıyormuşum gibi hissettim. Gayet saygılı insanlar ekipleri toplama değil firmanın devamlı çalışanları ne desem az gelecek adamlar benim taşındığım evin kömürlüğündeki bir kaç eşyayı bile alıp çöpe taşıdılar. Adamlar oflamadı bile eşyalarımı varillere bile kendileri doldurdu anlaşmamızda olmamasına rağmen 200-300 tl fazla olsun sağlam olsun teklifi diğerlerinden yüksekti adamlıkları ve eşya taşımaları harikaydı.


13 Aralık 2019

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Daha önce 5 kez taşınmış biri olarak oldukça memnun kaldım. Firma, tam anlaştığımız saatte eşyalarımızı yüklemeye geldi ve en kısa sürede eşyalarımızı düzgün bir şekilde teslim etti. Firma çalışanları guleryuzlu ve iletişimi güçlüydü. Özellikle Okan Bey'in ev yerleştirme aşamasında tüm taleplerimizi içtenlikle gerceklestirmesi daha önceki tasinmalarimda görmediğim naziklikteydi. Yine Fuat Bey'in samimi kişiliği zorlu olan taşınma sürecini kolaylastiriciydi.


13 Ekim 2019

Mükemmel 9.4 - ANKARA > İZMİR

Taşıyan elemanların hepsi canla başla çalışıyor. Özellikle Yıldırım Bey işine çok hakim ve sorumluluk sahibi. Eşyalar hiç zarar görmedi. Aldıkları paranın hakkını fazlasıyla verdiler.
Tşkler Tekin Nakliyat


10 Ekim 2019

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

İşim gereği bir çok kez taşındım. Fakat ilk defa böyle bir hizmet aldım. Başından sonuna kadar her şey mükemmeldi. Düzgün, dürüst, temiz ve çalışkan insanlar. Yıldırım, Yasin ve Okan kardeşime teşekkür ederim.


22 Temmuz 2019

Tekin nakliyat ile 29.6.19 tarihinde Ankara içinde farklı bir semte taşındık. Arkadaşlar sabah tam söyledikleri saatte erkenden gelip çalışmaya başladılar. Paketleme durumu genel olarak iyiydi diyebilirim. Ancak paketledikleri eşyaları çok özenli taşımadıklarını söyleyebilirim. Sizin hazırladığınız koliler konusunda da durum aynı. Üzerinde kırılabilir yazan kolilerimin bir kısmı arkadaşların elinde sağa sola yatık yada ters taşındı ve sanırım araca da öyle yerleştirildi ki kırık bardak ve tabaklar çıktı kolilerden. Tabi ki taşınma sırasında bardak tabak kırılır önemli değil ama çok az bir özenle bunun da önüne geçilebilirdi. Bizim için asıl sıkıntı orta sehpamızın bağlantı yerlerinin kırılmış, gardırop çekmecemizin stoperinin bozulmuş, konsol kapağının kenarının küçük bi şekilde kırılmış olması. Arkadaşlar paketleme yaparken mobilyalardaki minicik çizikleri bile bana gösterip bakın bunlar zaten var sonra biz yaptık sanmayın derken, kendi kırdıkları yerleri nasıl görmediler bilmiyorum. Bir diğer durum da işlerine karışılmasından şunu şöyle yapsak denmesinden pek hoşlanmıyorlar (babam biraz bunalttı kendilerini) ama işte bazen eşya sahibi daha ayrıntılı görebiliyor durumu ve olabilecek şeyleri. Bunların dışında arkadaşlar düzgün saygılı insanlar, sağ olsunlar teşekkür ederiz.


1 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

İstanbul'dan Ankara’ya sorunsuz bir şekilde taşındık. Emeği geçen tüm tekin nakliyat çalışanlarına çok teşekkürler.


1 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Esimin tayininden dolayı Ankara’dan İzmir’e tasinmak zorunda kaldık. Yeni evlendigimiz için tüm eşyalarımız sıfırdı ve hak verirsinizki normalden daha kıymetliydi :) uzun araştırmalar sonucu Tekin Nakliyat ile evimizi taşımaya karar verdik ve iyikide öyle yapmışız! Tek bir sorun çıkmadan, tek bir çizik bile olmadan tum eşyalarımız İzmir’deki asansörsüz 4. Kattaki evimize taşındı.. Muhattap oldugumuz Yıldırım Bey, taşınmanın yapilacagi gün yeni bebegi olmasına rağmen telefon ile destek vererek hicbir aksaklik olmadan taşınma işleminin gerceklesmesini sağladı. Gerek Yıldırım Bey, gerekse gelen arakadaslar işini cok profesyonel yapan insanlar. Hersey icin kendilerine burdan bir kere daha teşekkür ederiz... :)


20 Haziran 2019

Mükemmel 10 - İZMİR > ANKARA

Mükemmel , İzmir’den Ankara’ya taşınırken eşyalarımı Tekin Nakliyata emanet ettim, eşyalarımı titizlikle sardılar, sorunsuz çiziksiz bir taşınma işlemi gerçekleştirdiler. Çok memnun kaldım, açıkçası çok pimpirikliyim bu konuda iyi bir araştırma yapmıştım tavsiye ederim herkese.


2 Haziran 2019

Mükemmel 10 - MAMAK > MAMAK

Konuştuğumuz saatte 9.30 da gelip 13.00 da tüm taşıma işlemi bitti. Güvenilir firma. Teşekkürler.


13 Mayıs 2019

Çok memnun oldum gerçekten. Tam söylenen saatte geldiler. İşlerini titizlikle yaptılar ve kısa sürede taşıdılar. Davranışları çok iyiydi ve çok saygılılardı. Kesinlikle tavsiye ederim.


11 Mayıs 2019

Memnuniyetim en yüksek düzeyde oldu. Hepsinin ellerine sağlık profesyonel olarak paketleyip taşıdılar.


8 Mayıs 2019