SN

Suryap34

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 12 Ocak 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
87 Müşteri Değerlendirmesi, 102 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1082 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Suryap34 Müşteri Yorumları

Mehmet Bey ve ekibine özveri ve titiz çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha önceki taşınma deneyimlerimden edindiğim olumsuz intiba Suryap nakliye firması ile pozitif bir düşünceye dönüştü. Evden eve nakliye konusunda çok başarılı bir ekip. Taşıma ekibinde yer alan arkadaşlarda gayet saygılı ve iyi niyetli arkadaşlar. Tavsiye ederim.


6 Aralık 2017

Mükemmel 9.3 - PENDİK > TUZLA

Suryap bizi mahcup etmedi, Mehmet bey ve tüm çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.


4 Aralık 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Suryap nakliye şirketinden memnun kaldım. Tavsiye ederim. Titiz çalışması ve güler yüzlü olmaları bizleri çok memnun etti. Sorun yaşamamak adına her türlü önlemi alıyorlar, kurulum, paketleme ve muhafaza süper. Öncelikle Mehmet abi ve ekibine çok teşekkür ederiz. Enakliyat'a başvurup Suryap nakliyeyi seçmekle en doğru kararı verdik. Kolay gelsin ve iyi günler diliyorum.


4 Kasım 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Çok cana yakın bir o kadar çalışkan arkadaşlar. Emekleriniz için teşekkürler. Doğru tercih yapmışım.


29 Ekim 2017

Eşyalarım yeni olduğu için anlaşmadan önce endişelerim vardı. Ancak çok özenli bir şekilde demontaj ve montaj işlemlerini gerçekleştirdiler. Hatta servisin kurulum sırasında eksik yerine getirdiği işleri de fark ederek yeniden montajda o eksiklikleri de giderdiler:) Firma yetkilileri son derece samimi ve yardımseverdi. İşlerini çok özenli bir şekilde yapıyorlar. Verilen hizmet kalitesine karşılık fiyat da son derece uygundu. Başından sonuna kadar hiç bir olumsuzluk yaşamadım. Ufak tefek aksaklıklarda da talebimizi anında karşıladılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla bu firma ile çalışabilirsiniz. Tüm ekibe tekrar teşekkür ediyorum.


17 Ekim 2017

Mükemmel 9.8 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Taşınmak fazlasıyla stres yaptığım bir durumdu. Ama hiç bir şey korktuğum gibi olmadı. Suryap tam söz verdiği saatte gelip, hızlıca ve mümkün olan en düzenli şekilde işlerini yaptılar. Çalışanlar hiç bir konuda rahatsızlık vermedi. Çok kibardılar. Tadilat gerektiren mobilyaların tadilatlarını bile yaptılar. Ancak tek sıkıntı, mobilyaların kapakları tam oturmadı. Sanırım onlar da yerin yamuk olmasından kaynaklı. Tek bir bardak bile kırılmadı. Eren Bey ve ekibine iyi niyeti, zamanlaması, işini böylesine ciddiye alışı nedeniyle teşekkür ederim.


15 Ekim 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > PENDİK

Arkadaşlar sağ olsun 10 numara çalıştılar, bende ailemde memnun kaldık. Ellerine sağlık, çok teşekkür ederim.
Yaptıkları hizmet 10 üzerinden 10 bence.


10 Ekim 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > TUZLA

Süryap evden eve taşıma ile yapmış olduğum taşımadan son
Derece memnun kaldım. Arkadaşlar çok iyi niyetli ve güler yüzlüler
Tüm eşyaları düzgün paketleyip ayı özenle yeni evime taşıdılar.
Her şey için Suryap çalışanlarına teşekkür ederim.


23 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Çalışanları ilgili ve sorumluluk sahibi gerçekten, verilen işi en iyi şekilde tamamlayabilirizi yapıyorlar. Taşıma sırasında kırılan, dökülen, çizilen veya kaybolan hiç bir şey olmadı, zaten o kadar güzel muhafaza ediyorlar ki, bu işi iyi yapıyorlar hiç bir sıkıntı çıkmadı ve zamanlama da güzel ve hızlılar. Nakliye işiniz varsa düşünmeden seçebilieceğiniz bir firma, bir daha olsa yine aynı firmadan hizmet alırım çünkü ben memnun kaldım. Ellerinize emeğinize sağlık... Çalışanları da güler yüzlü bu da ayrı bir not bence, her şekilde memnun kalabiliyorsunuz. 10/10 memnun kaldık. Teşekkürler :)


19 Eylül 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > PENDİK

Öncelikle SURYAP NAKLIYATA çok teşekkür ediyorum, bu denli güzel ve kaliteli bir hizmet sundukları için.
Firma söz verdiği gibi zamanında burada olup her şeyi a'dan z'ye paketlediler, bize karşı saygıları ve eşyaya karşı olan hassasiyetleri on numaraydı. Bize de hizmeti zevkle izlemek kaldı. Gerçekten işin sonunda ben de ailem de çok memnum kaldık çünkü firma söylediklerinden fazlasını yaptı diyebilirim. Gerçekten çok kaliteli ve güvenli bir iş çıkardılar. Çok teşekkür ediyorum.


14 Eylül 2017

Mükemmel 9.4 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Elemanları beyefendi yalnız konuştukları yabancı dili bilme ihtimalimizi düşünmeyecek kadar iyi niyetli, hataları çözüme kavuşturmada yetenekli ekip arkadaşlarının kusurlarını örtmekte hünerli, kibarklıkta azımsanmayacak derecede iyi sayılırlar taşınmanıza aracılık edilebilir bir firma.


5 Eylül 2017

Suryap nakliyata çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun on numara iş çıkardılar. Emeklerine, yüreklerine sağlık, Enakliyat'a ayrıca teşekkür ederim.


27 Ağustos 2017

Komşumuz olan Enakliyat.com.tr nin aynı sokağına taşındım. Enakliyat.com.tr bizzat ofisine giderek gerekli bilgileri aldım. Bir evden eve taşınma talebi oluşturduk beraber ve gelen teklifler arasından Suryap nakliyat ile taşındım. Gelen ekip gayet özverili ve düzenli bir çalışma çıkardı. Daha önceki taşımalarıma göre gayet rahat bir taşınma oldu. Tüm ekibe teşekkürler. Allah yollarını açık etsin.


19 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Birkaç kez taşınma süreci yaşadım. Bir sürü nakliyat firmasıyla çalıştım. Söz verip yapmayanlardan tutunda yarım yamalak vura kıra eşya taşıyanlara kadar. İLK DEFA aradığım hizmeti bulduğumu söyleyebilirim. Hiç tereddüt etmeden eşyalarınızı nakliye ettirebilirsiniz, kendi eşyalarıymış gibi ilgilendiler, kurdukları eşyaları kurup bırakmakla kalmayıp defalarca kontrol ettiler. Hem temiz çalışıyorlar hemde empati yapabiliyorlar en önemlisi bu. Aldıkları ücreti sonuna kadar hak eden bir firma.


3 Temmuz 2017

Enakliyat'a çok teşekkür ederim, onlar aracılığıyla çok güzel bir firma ile muhatap oldum. Suryap nakliyat gerçekten işini çok iyi bilen arkadaşlardı, zamanında gelip yarım saat kırk dakika sadece eşyanın a dan z ye paketlenmesiyle uğraştılar, güler yüzlü iyi insanlardı, her isteğimizi ikiletmeden harfiyen yerine getirdiler. İşin sonunda eşyamızda hiç bir kırık veya çizik oluşmadı. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiler, çok teşekkür ederim.


29 Haziran 2017

Taşınma esnasında dolap kapaklarına ve çamaşır makinasına zarar verildi. Nakliyeci ilk başta herhangi bir zarar olursa karşılanacağını söyledi. Yalnız taşındıktan sonra çıkan problemlerde "abi sen yaptır ben parasını veririm" dedi. Dolap kapaklarındaki sorunu da sağ olsun kendisi gelip verniğini atacakmış. Çamaşır makinasının da masrafını ödeyecekmiş. Tabi makinanın led ekranı çatlak, kaç para masraf çıkar, öder mi? ödese nerede kaldı kazancı. Tekrar tercih etmeyeceğim bir nakliye firması. İrtibat kolay, yaklaşım güzel yalnız sorumlulukta garantiniz yok.


23 Haziran 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > MALTEPE

Çalışkan ekibe çok teşekkür ederiz, vaktinde geldiler ve evimizi sorunsuz taşıdılar.


15 Haziran 2017

Müşteriye saygısızlık.
Eşyaya önem verilmiyor.
Bir an önce bitirip gitmek istiyorlar.
Ben bir daha çağırmam, kimseye de tavsiye etmem.


13 Haziran 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > SANCAKTEPE

Tam zamanında geldiler ve oldukça hızlı şekilde evi taşıdılar. Talep ettiğimiz her konuda yardımlarını esirgemediler. Mehmet bey ve ekibine çok teşekkür ederiz...


3 Haziran 2017

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > KARTAL

Suryapı nakliyatı tavsiye üzerine tanıdım. Zamanında geldiler, güler yüzlü, işini bilen, itinalı, temiz ve düzenli bir şekilde taşınmamı gerçekleştirdim. Suryapı ailesine teşekkür ederim.


1 Haziran 2017