SN

Stil Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 22 Eylül 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
621 Müşteri Değerlendirmesi, 912 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10451 Kişi
  • 7 - 8105 Kişi
  • 1 - 665 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10520 Kişi
  • 7 - 856 Kişi
  • 1 - 645 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10531 Kişi
  • 7 - 848 Kişi
  • 1 - 642 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10530 Kişi
  • 7 - 848 Kişi
  • 1 - 643 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10488 Kişi
  • 7 - 871 Kişi
  • 1 - 662 Kişi

Stil Nakliyat Müşteri Yorumları

…….


10 Ocak 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

İstanbul'dan Anamur'a taşınmak için Stil Nakliyat'tan hizmet aldım. Fiyat teklifi makul olduğundan ve firmanın olumlu yorumlarını okuduğumdan dolayı taşınma işlemi için firmayı tercih ettim. Taşınma günü ekibin zamanında gelmesi ve çalışmalarına hemen başlaması beni memnun etti. Ekip, eşyalarımı özenle paketledi ve kamyona yükledi. Taşıma sırasında eşyalarım herhangi bir zarar görmedi. Taşıma işlemi tamamlandıktan sonra ekibin temizlik yapması da beni ayrıca memnun etti. Eşyalarım yeni evimde eksiksiz olarak yerini buldu.

Taşınma süreci boyunca Stil Nakliyat ile iletişimim çok iyiydi. Sorularımı her zaman yanıtladılar ve taşınma süreci hakkında beni bilgilendirdiler.

Sonuç olarak, Stil Nakliyat ile sorunsuz bir taşınma yaşadım. Firmanın hizmetlerinden çok memnun kaldım.


4 Aralık 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Eşyaları titizlikle yüklediğiniz için hızlı ve zamanında temiz bir şekilde bıraktığınız için çok teşekkür ederim iyi ki güvenip sizi seçtik 🙏


1 Aralık 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Arkadaşlar sağ olsunlar çok iyi bir iş yaptı.


29 Kasım 2023

Mükemmel 10 - MERSİN > KOCAELİ

Her yönüyle çok başarılılar fiyat konusunda da gayet makul insanlar zaman sorunları yok, bir şekilde sizi mağdur etmeden işlerini çok güzel yapan kişiler teşekkür ederim.


25 Kasım 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Muhammet ve Emrah bey söyledikleri saatte gelip çok temiz bir iş çıkarttılar. Hiç bir sorun olmadan taşınma işlemim tamamlandı. Çok iyi insanlar öneririm herkese.


24 Kasım 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Bizi İstanbul’dan Adana’ya taşırken gösterdikleri ilgi, alaka, itinalı davranışları için Muhammed Çimen, Adem Çimen ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Herkese tavsiye ederim Stil nakliyat firmasını. Nur ve Murat.


18 Kasım 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Arkadaşlar çok hızlı ve organize bir şekilde taşınma işini hallettiler. Teşekkürler.


13 Kasım 2023

Mükemmel 10 - KARS > KOCAELİ

Fazlasıyla ilgili ve güler yüzlü personelleri var, nakliyeyi sağlam ve tam zammın da getirdiler.


1 Kasım 2023

İstanbul Güngören'den Kahramanmaraş Elbistan'a taşınmak İçin anlaştık, sonuçta 1000 km lik yol, insan ister istemez düşünüyor nasıl olacak eşyaların başına bir şey gelecek mi? diye. Firmadan Muhammed abi aradı Maraş tarafına başka bir eşya daha taşıyacağını beni de taşımak istediğini söyledi.

Telefonla Muhammed abiye aklıma takılan her soruyu sordum, kamyonda başka bir eşya daha olduğunu karışıp karışmayacağını sordum.
Sıkıntı olmayacağını ayrı kapakta olduğunu, fiyat konusunda uygun bir fiyat verdi, fiyat konusunda ne anlaştık ise o dedi. Bana da güven verdi. Diğer firmaların teklifleriyle ilgilenmedim ben de. Bir gün önceden asansörün kurulacağı yer için yer tutmamı bana haber verdiler. Ben de yer tuttum sabahleyin 4 kişi geldiler hızlı bir şekilde güzel bir iş bölümü ile paketleme yapıldı, daha sonra asansör ile güzel bir şekilde araca yüklendi. Eşyalar yüklenince küçük bir ödeme yaptım.

Elbistan'a götürecek Abbas abi de telefonunu verdi irtibat halinde olalım dedi ara ara da haberleştik. Allah'a şükür sağ Salim geldi. Bir gün sonrasına hemen eşyalarım teslim edildi. Diğer 2 abiye de teşekkür ederim.

Allah'a şükür benim hiç bir eşyamın başına bir şey gelmedi. İşleri güçleri rast gitsin beni büyük bir dertten kurtardılar.


31 Ekim 2023

Mükemmel 10 - KARTEPE > KARTEPE

Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, hızlı ve sorunsuz bir taşınmaydı.


31 Ekim 2023

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Her şey zamanında ve istediğim gibi oldu. Paketleme ve ilgi alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum.


19 Nisan 2023

Firmaya toplamda 2 adet ev taşıttım ilk ev taşımasında çok fazla sorun yaşatmadılar. Koltuk ayaklarının eksik takılması otomatik çöp kovasının kırılması ve birkaç duvar çiziği dışında problem yoktu bunun sonucunda ikinci ev için site üzerinden değil bire bir telefon üzerinden iletişime geçtim (BU BENİM HATAM) taşınacak tüm eşyaların fotoğraflarını attım mesafeyi söyledim pazarlık ile 3300 TL anlaştık arkadaşlar sabah geldiler Buzdolabı ve Bulaşık makinesini ve birkaç koli kamyona koydular ve ardından ücret konusunda bana problem çıkarmaya başladılar aciliyetim olduğundan iptal edemedim bütün eşyalar toplanmıştı ve benden 3800 TL aldılar ki kahvaltılarını da ben ısmarladım birde bulaşık makinesi pis su gider borusunu takarken hem bulaşık makinesi pis su borusunu hemde tezgah altı lavabo pis su gider borusunu koparmışlar bulaşık makinesi çalıştırıp evden çıktık geri döndüğümüzde evi su basmıştı siz siz olun anlaşmanızı site üzerinden yapın ve asla başka yollar ile firma ile anlaşmayın çok dikkatli olun 500TL kimseyi zengin etmez ama anlaşma nettir hakkımı helal etmiyorum kesinlikle Whatsapp ile yazıştığım kişiye durumu anlattım geri döneceğim dedi ama dönmedi buda niyetlerini net olarak ortaya koyuyor.

Not: Ayrıca telefonda bana her şeyin montajını söküp yapıyoruz dediler ama söktükleri Makyaj aynasını takmadılar nedeni yanlarında delmek için matkap yokmuş buda komik bir durum.


7 Aralık 2022

Çok iyi paketlenmişti çalışanlar güler yüzlü ve her konuda çok yardımcı oldular çok çok teşekkür ederim memnun kaldım bir daha ev taşısam kesinlikle tek tercihim olurlar. Her şey için çok teşekkür ederim.


6 Aralık 2022

Teklif veren nakliye firması bize Ekrem ulakçı adında başka bir nakliyeci aracını yönlendirdi kendileriyle gayet güzel ilgilendim yemeklerini söyledim emekçi insanlar kalpleri kırılmasın diye oldukça nezaketli davrandım buna rağmen aceleci kaptı kaçtı tavırlar nakliye esnasında söktükleri masanın üstünü alıp 4 bacağını olduğu yerde unuttular birkaç büyük ve küçük eşyayı unuttular ve cep telefonunuz yok oldu.


2 Aralık 2022

Mükemmel 10 - AVCILAR > PENDİK

Aldığımız nakliye hizmetinden son derece memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Avcılar dan Pendik e taşındık; saat 16:00 da taşınmamız bitmişti. Gayet hızlı ve özenliler. Tavsiye ederim.


1 Aralık 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Her şey verilen tarih ve saatte ve taahhüt edildiği gibi oldu. Hasarsız ve tertemiz teslim edildi. Yine taşınacak olsam gözü kapalı tercih ederim ve herkese de tavsiye ederim.


18 Ekim 2022

Mükemmel 10 - SARIYER > KADIKÖY


18 Ekim 2022

Mükemmel 9.6 - BALIKESİR > İSTANBUL

Zamanında geldi firma, paketleme ve teslimat oldukça hızlı odu.


10 Ekim 2022

Mükemmel 10 - TEKİRDAĞ > İSTANBUL

Söyledikleri saatte geldiler, tüm eşyaları çok güzel sardılar ve bir tane kırık veya çizik olmadı. Herkese tavsiye ederim, biz çok memnun kaldık.


3 Ekim 2022