SN

Saran Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 15 Nisan 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 4 kişi iletişime geçti.
106 Müşteri Değerlendirmesi, 135 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1095 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10100 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10103 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1099 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1095 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Saran Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Adam gibi adam, esnaf gibi esnaf elinize sağlık Harun usta. Herkese tavsiye edicem. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.


10 Ocak 2018

Güler yüzlü, samimi ve zamanında en ufak bir sorun çıkmadan eşyalarımızı taşıdılar, kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...


2 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Öncelikle Harun bey ve ekibine teşekkür ederim. Bizim için rahat ve güzel bir taşınma süreci oldu. Sözleştiğimiz saatten önce adresimize geldiler. Paketleme konusunda oldukça itinalılar. Daha önce de pek çok taşıma firması ile çalıştım. Bugüne kadarki firmalar arasında en özenli si diyebilirim. Hız konusunda da eğer siz hazırsanız onlar hızlı. Söktükleri her şeyi itina ile montaj yapıyorlar. Saran nakliyat bundan sonraki taşınma süreçlerinde de tercih edeceğim bir firma olacaktır.


31 Aralık 2017

Mükemmel 9.8 - TUZLA > TUZLA

Harun Bey ve ekibi özen göstererek kısa zamanda taşımayı gerçekleştirdi. Memnun kaldık. Tavsiye ederiz.


17 Aralık 2017

Mükemmel 9.2 - PENDİK > ESENYURT

Saran evden eve nakliyat firmasından memnun kaldım. Tekrar taşınsam yine bu firma ile çalışmayı tercih ederim.


14 Aralık 2017

Şu ana kadar defalarca taşındık ancak daha öncekilere göre hem daha hızlı hem de daha güzel iş çıkardılar. Sabah söz verdikleri zamandan daha önce geldiler ve normalde akşamı bulan taşınma işi bu sefer saat 14 gibi bitmişti. Kurulumları da eksiksiz yaptılar ki bence en çok sıkıntı bu konuda yaşanıyor. Hatta ekstradan ranzamızdaki bir problemi bile giderdiler :) Başta Harun bey olmak üzere tüm ekip çok saygılılar. Aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar. İyi günler.


5 Aralık 2017

Harun bey ve çalışanlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Bütün işlerimize kendi işleri gibi ilgi gösterdiler. Çok teşekkür ederim.


4 Aralık 2017

Çalışanlar iyi niyetli, güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışan kişilerden oluşmakta.


28 Kasım 2017

Bütün çalışanları kendi aralarında iş bölümü yaparak sorunsuz bir şekilde işlerini tamamladılar.


9 Kasım 2017

Mükemmel 10 - SAKARYA > İSTANBUL

Gayet iyi.


25 Ekim 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Mükemmel çalışıyorlar, ne kırık ne de kayıp oldu. Tam zamanında geldiler, güler yüzle çalıştılar. Paketlerken deterjanları ayrı yere, mutfak malzemelerini ayrı yere koymak, yeni dairede her paketi ait olduğu yere kadar götürmek dahil detayların tamamına hakimdiler. Üstelik, benzerlerine göre daha az ücret talep ediyorlar. Tavsiye ederim.


18 Ekim 2017

Mükemmel 10 - EYÜPSULTAN > BEYKOZ

Merhaba, firmanızdan son derece memnun kaldık, zamanında gelip, sorunsuz taşındık. Çok teşekkür ederiz...


16 Ekim 2017

Mükemmel 9.5 - KAĞITHANE > PENDİK

İhtiyacı olan arkadaşlar, gözünüz kapalı çağırabilirsiniz. İletişim çok iyi, dedikleri saatten önce geldiler, her şeyi hızlı ve güzel bir şekilde önce paketlediler, sonra taşıdılar. Monte ve yerleştirmeyi de hallettiler. Teşekkürler Saran nakliyat.


13 Ekim 2017

Çok iyi 8.4 - İSTANBUL > KOCAELİ

İstanbul Ümraniye'den Kocaeli merkeze evimi Saran nakliyat ile taşıdım. Çok titiz bir insan olduğumdan, memnun kalmayacağım endişesi bende vardı. Fakat firma yetkilisi ile başta ne konuşmuş isek, konuştuğumuz gibi sabah belirtilen saatten erken gelmeleri, eşyaları titizlikle taşımaları ve her konuda yardımcı olmaları bende iyi intiba bıraktılar. Tavsiye ederim.


26 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Buradan evimizi taşıyan arkadaşlara ve Enakliyat çalışanlarına teşekkür ediyorum.


17 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ÇAYIROVA > ÇAYIROVA

Arkadaşlar işinde çok uzman, dedikleri saatte geldiler, işlerini çok çabuk ve temiz yaptılar, mobilya ustasının işine gösterdiği özen çok güzel, hatasız tüm mobilyalarım söküldü ve tertemiz bir şekilde kuruldu ellerine sağlık. Herkese tavsiye ederim.


24 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KARTAL

SARAN Nakliyat çalışanları anlaştığımız günde ve hatta biraz daha erken saatte gelip eşyalarımızı sorunsuz araca yükleyip taşındığımız evimize de aynı titizlikle taşıdılar. Ekstradan montaj yapılması gereken ürünleri de güler yüzlülükle monte ettiler. Kendilerinden çok ama çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile nakliye işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Yeniden tüm ekibe teşekkür ederiz :)


20 Ağustos 2017

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > KOCAELİ

Firma iletişimi ve zamanında gelmesi konusunda gayet iyi, özellikle Baykan bey'e ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşa teşekkür ediyorum gayet özenli ve müşteri ile diyalogları gayet iyi. Ekipteki tek sorun sinirleri her zaman had safhada olan ve her şeyi yanlış anlayan HARUN bey. Eğer okuyorsa alınmasın, buraya yazacağımı söylemiştim. Kolileri henüz açmasam da onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Teşekkürler SARAN NAKLİYAT. Başarılarınızın devamını diliyorum.


16 Ağustos 2017

Mükemmel 9.2 - SANCAKTEPE > ÜMRANİYE

Arkadaşlar zamanında, eksiksiz ve dikkatli olarak taşımayı gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.


10 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > SANCAKTEPE

Herkes bilir taşınmak büyük derttir, eşyalarınızın zarar görmesi bir yana, taşındığınız eve ve çıktığınız eve de zarar gelir diye endişe edersiniz. Ben ailemle birlikte tam bu zamana kadar 4 kere taşınmış ve taşınmaktan nefret eden birisi olarak çok net söylüyorum. O kadar düzenli ve o kadar hızlı bir şekilde taşıma işlemi gerçekleşti ki inanın ne olduğunu anlamadık. Arkadaş bir tanemi çizik olmaz bir eşyada veya duvarda, yok olmadı. İşlerini gerçekten harika yaptılar. Her isteğimizi yerine getirdiler. Kaldı ki evdeki koltuk takımı, büfe, gardırop gibi eşyaları kapıcımıza verdik onu bile talep etmememize rağmen kapıcının evine kadar taşıdılar. Taşındığımız Aynı ilçede başka adrese Bir dolap, koltuk vs. eşya bıraktık ekstra bir ücret talep etmeden, somurtmadan işlerinin hakkını vererek güler yüzle işlerini yaptılar. Kendi küçük eşyalarımız için Koli istedik getirdiler, Özel yapım baloncuklu paketleme ürünleri ile Beyaz Eşyaları, dolapları özenle sarıp, taşındığımız adrese kurdular. İşlerine olan saygılarından ve kalitelerinden ötürü Harun bey ve Saran Nakliyata çok teşekkür ederim. Ayrıca Saran nakliyatla çalışmamıza vesile olan Enakliyat.com.tr Ailesine de çok teşekkür ederim.


9 Ağustos 2017