ÖN

Özteknik Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 8 Temmuz 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 2 kişi, bu hafta 6 kişi iletişime geçti.
346 Müşteri Değerlendirmesi, 540 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10321 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10335 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10336 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10336 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10318 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Özteknik Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Bugüne kadar yaşadığımız en iyi taşınma deneyimi oldu.

3 kişilik harika bir ekip bütün eşyalarımızı sorunsuz taşıdılar.

Ve taşınma sürecinde çok pozitif, esprili ve çözüm odaklıydılar.

Mükemmel bir hizmet aldık. Tekrar çok ama çok teşekkür ederiz.


26 Eylül 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ORDU

Şile'den Ordu/Fatsa'ya taşınma işlemimizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren Özteknik firmasına teşekkür ederiz. Muhammet, Servet ve Zafer bey alanında uzman, iletişimi güzel ve samimi insanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.


17 Eylül 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MANİSA

Tek kelimeyle MUHTEŞEM bir nakliye firması… Sabah erkenden gelip bütün eşyalarımı özenli bir şekilde paketleyip araca yüklediler. Her şey çok hızlı oldu. Arkadaşlar sağolsun çok yardımcı oldular. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Yeni eve eşyalar gelince eşyaları tek tek temizleyip koymak istedik hepsine müsade ettiler. Çok sabırlı ve düzgün insanlardı. Allah razı olsun. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu devirde böyle işinin ehli düzgün insanlar bulmak zor. İşlerinde gayet başarılılar. Eşya taşıma ev yerleştirme işlerimiz bitti ama biz hala arkalarından dua ediyoruz. Biz çok memnun kaldık. Ustalarımızın eline koluna sağlık. Her şey için teşekkürler.


15 Ağustos 2023

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Muhammet Bey hem iletişim hem de taşıma konusunda alanında lider kişilerdendir. Eşyamızı İzmir'den İstanbul'a sorunsuz ve tam belirttiği zamanda getirdi. Teşekkür ederim.


28 Mayıs 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KAYSERİ

Nakliyatçılar kibardı. Sağ olsunlar eşyalarımı eksiksiz taşıdılar.


13 Mart 2023

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Daha önceleri de şehir içi ve şehirler arası gerek ev eşyası gerekse ticari amaçla çok fazla nakliye firmaları ile çalıştım. İyisi kötüsü oldu ama bu arkadaşlar başkaydı... Başından sonuna nezaket, etkili iletişim benim endişelerimi tamamen ortadan kaldırdı. Söyledikleri zaman diliminde eşyalarımı alıp, teslim ettiler. Paketleme çok iyiydi. Özteknik Evden Eve nakliyat ile çalışmak mükemmel bir deneyimdi. Demek ki bu iş kusursuzda yapılabiliyormuş, bunu kanıtladılar... Bundan sonra ihtiyaç duydukça taşıma firmam Özteknik Evden Eve Nakliyat. Teşekkürler...


28 Aralık 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Öncelikle teklif için ilettiğim tüm bilgileri ve fotoğrafları tam olarak okuyarak, en hızlı şekilde teklif vermeleri yanısıra taşınan eşyaları kendi eşyalarıymış gibi titizlikle ve büyük bir özenle taşıdıklarını belirtmek isterim. Şehirlerarası zorlu bir taşıma işleminde onca zorluğa rağmen her türlü desteği sağlayan Muhammet Bey, Zafer Bey, Servet Bey ve Deniz Bey 'e çok ama çok teşekkür ederiz. Bir çok defa ev taşıttım şu ana kadar gördüğüm en iyi hizmet sağlayan firmadır. Ev taşımak isteyen arkadaşlarıma mutlaka önereceğim. Enakliyat sitesine de ayrıca teşekkür ediyorum.


14 Aralık 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Daha önce çok defa ev taşıdım. Kaliteli hizmeti uygun fiyata bulabileceğiniz firma. Tavsiye ederim. Konuştuğumuz zaman ve saatte eşyaları almaya geldiler. Özenle paketlediler. İşin ehli insanlar hızlı ve özverili çalıştılar. Tercih eden pişman olmaz. Hersek için tekrar teşekkürler.


10 Aralık 2022

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > KOCAELİ


24 Ekim 2022

Mükemmel 10 - YALOVA > İSTANBUL

Yalova’dan İstanbul’a evimi bu nakliye firmasıyla taşıdım. Anlaşmamız neyse ona göre hareket ettiler. Firma çalışanları işlerini bilen, disiplinli arkadaşlar. Hızlı ve sorunsuz nakliye için tavsiye ederim. Servet bey’e teşekkürler. Ayrıca Enakliyat sitesi de bu taşınma sürecinde bana mesajla ve telefonla destek oldu. Teşekkürler.


18 Ekim 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > YALOVA

Hızlı, çözüm odaklı, güler yüzlü, profesyonel harika insanlar. Şehirlerarası bir taşınmada taşındığımı bile fark ettirmediler. İşleri bol, kazandıkları her kuruş helal olsun. Abartısız kim taşınacağım dese gönül rahatlığıyla sadece Özteknik nakliyat Muhammet Bey derim. Alsınlar Özteknik nakliyatı diğer firmalara ders diye okutsunlar👏👏


1 Ekim 2022

Mükemmel 10 - BURSA > İSTANBUL

Hayatımda ilk defa bir ev taşıma nakliyat ile ev taşıdım ve endişelerim vardı. 3 arkadaş daha önceden belirtilen tarih ve saatte geldiler. Eşyalarımın hepsi hem yeniydi hem de çok pahalı ürünlerdi çok endişeliydim.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
O kadar kaliteli ve seri bir paketleme taptılar ki inanamadım.
Mobilyam çok ağırdı mdf olduğundan güç de gerekiyordu.
Gönül rahatlığıyla yeni evimize eksiksiz ve zararsız bir şekilde yerleştik.

Emeğinize sağlık. Tüm çevreme sizi tavsiye edeceğim. Allah razı olsun.


15 Ağustos 2022

Mükemmel 10 - ÇANAKKALE > İSTANBUL

Güler yüzlü ve hızlılar. Tavsiye ederim.


15 Ağustos 2022

İstanbul dan Eskişehir'e evimizi Özteknik ile taşıttık. Çok memnun kaldık. Servet bey zafer bey Muhammed bey işlerinde ustalar. Üslupları çok düzgün ve nezaket sahibi insanlar. Fiyat da çok uygun oldu. İşi çok hızlı bitirdiler. Kırık dökük herhangi bir şey çıkmadı. Evini taşıttıracaklara ısrarla öneririm.


14 Ağustos 2022

Mükemmel 10 - SİNOP > ÇANAKKALE

Firma çalışanları ilgili, işinin ehli ve işlerinde son derece titiz insanlar. Tüm eşyalarımızı zarar görmeyecek şekilde paketlediler. Gerek eşyayı yüklerken, gerekse indirme esnasında hiçbir problemle karşılaşmadım. Özellikle güvenilir ve güler yüzlü esnaflara çok az rastladığımız günümüzde hiç tereddüt etmeden eşyanızı bu firmayla taşıtabilirsiniz. Teşekkürler Özteknik Nakliyat.


8 Ağustos 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Bugüne kadar aldığım nakliye hizmetleri içerisinde en memnun kaldığım firma Özteknik Nakliyat hem çalışanları hem firma yetkilileri çok kibar ve işinin ehli insanlar... İleride tekrar ihtiyacımız olursa mutlaka önceliğim Özteknik Nakliyat olur... Herkese de tavsiye ederim teşekkürler Zafer bey Servet bey Muhammed bey ve komple Özteknik Nakliyat firması...


6 Ağustos 2022

Mükemmel 10 - ISPARTA > İSTANBUL

Gayet memnun kaldım arkadaşlardan, Servet beye selam.


14 Temmuz 2022

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > ANTALYA


4 Temmuz 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ŞIRNAK

Söz verdikleri zamanda teslim alıp, söz verdikleri zamanda teslim ettiler. Demontaj ve montaj işleri, paketlemeleri, taşırken hassasiyetleri gayet özenli eşyalarımda tek bir kırık çatlak yoktu. Zafer, Muhammet, Servet kardeşler her bir aşamada iletişim kurarak bilgi veriyor, kendileri yükleyip kendileri boşaltıyor. Sonuna kadar tavsiye ediyorum.


22 Haziran 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Ankara'dan eşyalarımı özenle taşıyıp evde montajını yaptılar. Doktorum ve birkaç senede bir yer değiştirme durumum oluyor Özteknik nakliyatı tavsiye ediyorum, gerçekten titiz ve dikkatli şekilde iş yapıyorlar. Çok memnun kaldım.


16 Haziran 2022