ÖN

Öz Devran

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 31 Temmuz 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
112 Müşteri Değerlendirmesi, 166 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1086 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1097 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10100 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1098 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1091 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Öz Devran Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

13 Haziran tarihinde İstanbul'dan İzmit'e evimi taşımak için Vahid beyle anlaştık. Anlaştığımız saatten önce ev adresinde bulundular. Taşınma esnasında işin başında kardeşi Necmettin bey bizzat bulundu ve ilgilendi. Eşya taşınırken eşyaya gösterilen hassasiyet ve taşımacıların davranışlarında gösterdiği hassasiyetten dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim hayırlı kazançlar nasip eylesin kendilerine...


13 Haziran 2017

Zamanından önce gelip zamanından önce iş bitiren, temiz, titiz ve eşyalarınıza kendi eşyaları gibi davranan insanlarla çalışmak istiyorsanız. Bu firmayı şiddetle tavsiye ederim. Elinize emeğinize sağlık.

Taşınma işinden önce benim de herkes gibi acaba zamanında gelirler mi? Eşyalar zarar görür mü? gibi kaygılarım vardı ama hem fiyat olarak hem de profesyonellik olarak çok başarılılar.

Teşekkür ederim.


27 Mayıs 2017

Çok iyi 8.2 - İSTANBUL > YALOVA

Zamanlama, taşıma, fiyat açısından uygun sağlam ve ekonomik diyebilirim. Sadece önceden eşyanızı derli toplu hale getirin ve hassas olanları sarın gerisinde sorun olmuyor tavsiye ederim. KIRIK dökük çizik olmadan hallettik. Herkese kolay gelsin.


13 Mayıs 2017

Arkadaşlar her ne kadar afeti devran olmasalar da talep ettikleri taşıma ücretini hatta fazlasını sonuna kadar hak ediyorlar. Eşyalarımı kendi eşyalarıymış gibi sahiplenip güzelce ambalajlamaları ve hatta durumun ötesine geçip ufak tefek mobilya arızalarını onarmaları ayakta alkışlanası bir durum. Bir çok şeyin iteleme olduğu şu ülkede geleceğim dediği saatten 10 dk önce gelip şu saatte biter dedikleri saatten 30 dk önce işlerini bitirmeleri zaten size ve işlerine olan saygının göstergesi değil mi? Teşekkürler Vahit, teşekkürler arkadaşlar, teşekkürler Özdevran nakliyat.


10 Mayıs 2017

Özenli ve bilinçli bir şekilde hem sağlam hem hızlı bir şekilde taşıma yapıldı. Eşyalara hiç bir zarar gelmedi. Paketleme malzemelerinde eksiklik yoktu. Eşyaları biri Anadolu biri Avrupa yakasında iki farklı lokasyona başarılı bir şekilde taşındı. İletişim iyiydi hiç sorun çıkmadı. Söz verilen saatte geldiler. En uygun fiyat verildi. Her açıdan başarılı şekilde nakliye yapıldı.


5 Mayıs 2017

Pazar günü 12-13 civarı gelip evden eve nakliyatı yapacaklarına dair söz vermelerine rağmen son dakika arayıp başka işlerinin olduğunu ve kardeşinin (Öz akınoğlu diye bir nakliyatçı) taşımaya geleceğini söyleyen firma. Bütün planımı pazar günü Öz devran nakliyatla yapmıştım ve son dakikada böyle bir haber alıp aynı gün içinde başka bir nakliyatçı bulamayacağıma göre mecburen kabul etmek zorunda kaldım teklifini. Etmez olaydım. Gelen nakliyecilere paketleme yapıp yapmadıklarını sorduğumda "sen merak etme, biz halledeceğiz" dediler ve streç filme sarıp taşıdılar mobilya ve beyaz eşyalarımı. Bir ara aracın içine bakmaya gittim, durum ne diye, fırlatıp attıklarını gördüm bazı eşyalarımı. Koliler desen zaten ezilip büzülmüşler. Haliyle kırılıp çizildi bir çok eşyam. Tamam, kaç kat yukarı taşıdılar, eyvallah, emeklerinin karşılığını da aldılar ama bu şekilde pis ve özensiz taşıma olmamalı. Adres bulmada da sıkıntı yaşandı zaten. Gerçi bu değerlendirme Öz devran nakliyat için geçerli değil. Öz devran nakliyat için söyleyebileceğim tek şey: referanslarına aldanıp anlaşmamın ardından son dakikada emrivaki şekilde bilmediğim etmediğim bir nakliyeciye yönlendirmesi sonucu beni zor durumda bırakmış olması. Siz de son dakikada özensiz taşıma yapan kardeşine el mahkum olmak istemiyorsanız kesinlikle tercih etmeyin bu firmayı.


14 Nisan 2017

Merhaba
Öncelikle taşınmanın tüm aşamalarında işin başında olan Vahit Bey'e özellikle teşekkür ederim. Anlaştığımız saatte taşınmaya başlanması mobilya ve beyaz eşyaların paketlenmesi, taşınırken gösterilen özen inanılmaz. Tüm eşyalarım bırakın çizik oluşmasını tozlanmadan taşındı ve kuruldu. Ekip olarak çok özenli ve dikkatliler. Öncelikle Vahit Bey olmak tüm ekibe teşekkür ederim.


10 Nisan 2017

Merhaba,
Duvarlarda ufak tefek boya hasarları (taşınılan evde boya rötuşları yaptırmamız gerekecek) dışında pek fazla sorun olmadı denilebilir. Henüz kutuları açma fırsatımız olmadığı için, kırılabilecek eşyalarla ilgili yorumda bulunamayacağım. Önümüzdeki hafta bu konuda bir fikrimiz olacak. Genel olarak firmanın hizmetinden memnun kaldığımızı söyleyebiliriz. Teşekkürler...


10 Nisan 2017

Allah razı olsun Vahit abiden bu işi biliyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadan, zamanında taşıdı. Herkese tavsiye ediyorum, kendisine de teşekkür ediyorum.


8 Nisan 2017

Merhaba,

Taşıma işini firma sahibi Vahit bey'in kardeşi ve iki arkadaşı yaptı. Belirttiğim gün belirttiğim saatten yarım saat önce gelmişlerdi. Kısa zamanda eşyaları sarıp benden önce taşınacağım evde olmuşlardı. Yaklaşık 3 saatte tüm taşıma işini gerçekleştirdiler ve bir adet bardak bile kırmadan. Kendilerine çok teşekkür ediyorum emeklerine sağlık. Tavsiye ederim.


5 Nisan 2017

Çok özverili çalışan bir ekip. Söz verdikleri saatte işe başlayıp taşıma işlemine gerçekleştirdiler. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.


25 Mart 2017

Arkadaşlar çok güzel bir taşıma gerçekleştirdi. Hasarsız ve zararsız nakliye gerçekleşti. Herkese tavsiye ediyorum.


24 Aralık 2016

Selamlar. Her şeyden önce VAHİT Bey ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Taşıma sabah planladığımız saatte başladı. Eşyaların demontaj ve montaj işlemlerinde hiç bir sorun yaşanmadan taşındı. Taşınma esnasında hiç bir eşyam zarar görmedi. Ekip çalışanları son derece saygılı ve efendiydi. İlk başta fiyat olarak uygun olmasından dolayı tereddütlerim vardı ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Herkese tavsiye ederim. Çok teşekkürler.


17 Aralık 2016

Genel olarak iyiydi, montaj güzeldi, tavsiye ederim.


11 Aralık 2016

Ben burada firmaya değil ancak Enakliyat'a övgü dolu yorumlar yazabilirim. Eğer firmalar haklarında yorum yazılacağını bilmeseler işin kalitesi çok fazla düşecek. Onun için kiminle anlaşırsanız anlaşın mutlaka Enakliyat üzerinden olsun. Misal olarak benim anlaştığım firma işi başkasına vermiş onlar taşıdılar. Mobilyalar hiçbir zarar görmedi. Enakliyat sayesinde her şey yolunda gitti. Montaj işlemini eksik yapmışlar biz de o kargaşada fark edemedik ama söktükleri gibi tam olarak takmaları onların sorumluluğu. Çok profesyonel değillerdi. Ancak fiyat fayda dengesi çok iyi. Kabul edilebilir kaliteye, en ucuz teklifi veren firma. Tam zamanında geldi ve eşyaları hasarsız taşıdılar. Bunu da makul bir fiyata yaptıkları için öneririm. Oturma grubunun montajını eksik olması dışında bir sorun yaşamadım.


5 Aralık 2016

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > ESENYURT

Firma yetkilisi ve çalışanları gayet olumlu. Hiçbir sorunla karşılaşmadan evden eve taşınma işlemini tamamladık. Fiyat olarak da gayet uygun. Herkese tavsiye ederim.


1 Aralık 2016

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > ŞİŞLİ

Oldukça güven verici, çalışkan ve işten kaçmayan, gereken ne varsa hakkıyla yapan arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.


14 Kasım 2016

Mükemmel 10 - ESENYURT > ÇEKMEKÖY

Taşındığımızda kiracı henüz evden çıkmamıştı. Nakliyatçılar kapıda 3 saat bekleyip şikayet bile etmediler ve ilgi ve alakaları çok iyiydi. Tavsiye ederim, uzun mesafeye göre fiyatları çok uygundu.


22 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Vahit Beye ve ekibine çok teşekkür ederim. Zamanlama, çalışma ve davranış çok iyiydi. Taşıyan arkadaşlar saygılı, güleryüzlüydüler. Hiçbir problem olmadı ve gerçekten hizmet sektöründe tavsiye edeceğim ilk ekip oldular. Hiçbir eşyama zarar gelmedi ve en güzeli bir of bile demediler iş yaparken. Anlaştığımız saatte geldiler ve gariptir tam bitiş saatini bile söyledikleri zamanda bitirdiler. Profesyonel ekip:) Enakliyat'a da ölçülerinden dolayı çok teşekkür ederim.


20 Eylül 2016

Mükemmel 9 - PENDİK > SİLİVRİ

Bir hafta önce Öz devran firmasıyla taşınmamız gerçekleşti. Gayet başarılı bir taşınma süreci yaşadık. Fiyat konusunda gerçekten en uygun fiyata taşıdılar. Emeği geçen tüm çalışanlara ve Vahit Beye çok teşekkür ederiz. Sorunsuz bir nakliye süreci yaşamak isteyen herkese tavsiye ederim.


19 Eylül 2016