NN

Nurs Nakliyat

8.8 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 7 Haziran 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Bu hafta 21 kişi iletişime geçti.
1017 Müşteri Değerlendirmesi, 1.771 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.2
  • Çok iyi
  • 9 - 10614 Kişi
  • 7 - 8218 Kişi
  • 1 - 6185 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10759 Kişi
  • 7 - 8136 Kişi
  • 1 - 6122 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10848 Kişi
  • 7 - 8102 Kişi
  • 1 - 667 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10797 Kişi
  • 7 - 8122 Kişi
  • 1 - 698 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10770 Kişi
  • 7 - 8131 Kişi
  • 1 - 6116 Kişi

Nurs Nakliyat Müşteri Yorumları

Nurullah Bey ve ekibi sabah erkenden geldiler ve apartmandaki kimseye rahatsızlık vermeden tüm süreci sessizce tamamladılar. yeni evdeki merdivenler dar olmasına rağmen eşyalara hiçbir zarar vermeden taşıdılar. bir bardak dahi kırılmamış. Çok kibar ve yardımcıydılar ve taşınmayı hızlıca hallettiler.

Eğer tekrar ihtiyacım olursa kesinlikle yine onlarla çalışırım ve etrafıma da tavsiye edeceğim.
Hale


19 Haziran 2019

Nurs nakliyat en düşük teklifi verdiği için bu firma ile anlaştım.bu fiyat çok komik,gelmezler demiştim ama tam saatinde hatta dakikasında geldiler.ekip çok tecrübeliydi.hatasız iş çıkardılar.kibar ve anlayışlı davrandılar.verdikleri fiyat zaten diğer web sitelerinden bulduğum firmaların verdikleri fiyatın inanılmaz daha altındaydı.ben işin bir yerinde su kaynatırlar diye düşünüyordum ama verdikleri kaliteli hizmet karşısında vallahi ben şok oldum.hala bu miktar bir fiyata taşındığımıza inanamıyorum. enakliyat.com olarak olağanüstü bir iş çıkarmışsınız.sizlere çok teşekkür ediyorum.Nurs nakliyat firmasınada ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.elinize kolunuza sağlık.


10 Haziran 2019

2haziran günü taşınma işlemimiz gerçekleşti malzemeler özelliklede tabaklar 4lü 5li bir şekilde gazete kağıdına sarılmıştı çoğuda öyle fırlatıp atılma olmuş kırık çıkan tabaklarım oldu aramama mesaj atmama rağmen geri dönüş yapmadılar öncesinde garanti veriyorlar ama sonrasında telefonlara bakmıyolar daha yeni yatağımın derisi yırtılmış


7 Haziran 2019

Araç küçük kaldı çoğu eşya tarafımızca tekrardan taşınmıştır. Bu yüzden memnun asla kalmadım.


9 Nisan 2019

Sorunsuz, sıkıntısız bir taşınma oldu. Çok iyi bir hizmet aldım. Teşekkür ederim.


1 Nisan 2019

18.03.2018 tarihinde Enakliyat aracılığı ile fiyat teklifleri aldım, firmalar ile görüştüm. NURS firması ile evden eve nakil işlemlerini gerçekleştirdik. İşlerini çok iyi bilen profesyonel bir ekip ile tanışma fırsatı edindik. Başta piyanomuz olmak üzere, tüm eşyalarımızı eksiksiz ve hasarsız nakil işlemlerimizi çok kısa bir sürede gerçekleştirdiler. İstediğimiz yere kurulumunu yaptılar. Firma yetkilisi Yılmaz bey başta olmak üzere, kardeşine, tüm ekibine ve Enakliyat da bize yardımcı olan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Eşim ve ben çok iyi bir seçim yapmışız.
Saygılarımızla,
Özlem - Mehmet Ali Şener


20 Mart 2019

3 kişi geldiler. Zamanlamaları da taşıma işlemleri de harikaydı. Küçük zorluklarla karşılaşılmış olsa da profesyonel yaklaşımlarından dolayı ekstra teşekkür ederim.


13 Mart 2019

Çok iyi 8.2 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

Öncelikle Enakliyat sitesine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim. Taşınma süresince hep yanımızda oldular ve hep iletişim içerisinde bulundular. Bir sıkıntımızın olup olmadığı ve taşınma sürecinde bir problem olup olmadığının takipçisi oldular. Bu yüzden ilk önce Enakliyat sitesine teşekkürlerimi iletiyorum. Daha sonra Yılmaz Nurs nakliyata teşekkür ederim. İletişimleri ve sundukları fiyat çok iyi. Personel, dedikleri saatte geldi ve kısa süre içerisinde taşınma işlemi yapıldı. Tabii ki bazı eksikler var ama yine de önemli ve halledilemeyecek şeyler değil. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Her şey için Enakliyat ve Yılmaz Nurs nakliyata teşekkür ederim.


9 Mart 2019

...


3 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KARABÜK

Evimi İstanbul'dan Karabük’e taşıdık. Taşıma sırasında kolileme işlemini kendim yapmıştım ama bir dahakine de Nurs nakliyata güvenerek yaptırabilirim. Eşyalarımdan biri bile kırık yada çizik olmadı. Sabah İstanbul da yoğun kar yağışına rağmen erken saatte yüklemeyi yapıp yine sabah en erken saatte kısa sürede boşaltmayı yapıp eşyalarımın kurulumunu güzel bir şekilde yaptılar. Verdikleri hizmet için Nurs nakliyata teşekkür ederim. Hizmet ve fiyat konusunda çok iyiler. Her şey için tam puan.


3 Mart 2019

Mükemmel 9.5 - ÇATALCA > ÇATALCA

Güzel ve hızlı bir şekilde taşıma gerçekleşti. Gelen arkadaşlara güler yüzlü davrandıkları ve dikkatli taşıdıkları için teşekkür ederiz. Şiddetle tavsiye ediyorum, herkese hayırlı işler.


3 Mart 2019

Çok çalışkan ve kaliteli hizmet veriyorlar tavsiye ederim.


19 Şubat 2019

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > BAKIRKÖY

Ben Şişli'de ikamet ettiğim 2+1 evimi Bakırköy'e çok rahatlıkla Y. NURS firmasıyla bu site sayesinde 3.5 saat gibi kısa bir süre içinde gayet profesyonel bir biçimde taşıma şansına sahip oldum. Hem site yetkilisi Ümit Beye hemde Y NURS FİRMA YETKİLİSİ ve onların ekip arkadaşlarına çok teşekkür ettim. Bence 10 üzerinden 10 numara iş yaptılar. Çok sağ olsunlar.


5 Şubat 2019

Taşınma öncesi kaygıların yersiz olduğunu anladım. İlk kez taşındık ve çok memnun kaldık, iş bittikten sonra kendilerini arayıp da teşekkür ettim. Fiyat makul, hizmet güzel daha ne olsun.


27 Ocak 2019

Ellerine sağlık her şey mükemmeldi...


29 Aralık 2018

İlk kez taşınıyorum ve memnun oldum, gözümde büyüyordu ama çok kolay gerçekleşti. Çalışanların ellerine sağlık.


25 Aralık 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Nurs Nakliyat teklif alma aşamasından taşınma işlemi tamamlanana kadar bize çok yardımcı oldu. Bu fiyata harika iş çıkardılar. Tüm ekibe teşekkürler. Enakliyat ise her aşamada bilgi verdi ve destek oldu.


22 Aralık 2018

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAKIRKÖY

Gayet düzgün güzel bir çalışma oldu. Gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Asansörlü taşıma sistemini ayrıca tavsiye ederim. Yüksek katli binalar için zaman tasarrufu sağlıyor.


17 Aralık 2018

Mükemmel 9.5 - FATİH > BAKIRKÖY

Firmayı deneyimli buldum.Vermiş oldukları hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Taşıma ücreti gayet makul.Vermiş oldukları tekliften %40 civarlarında indirim yaptılar. Tavsiye ederim.


13 Aralık 2018

Mükemmel 10 - ESENYURT > AVCILAR

Nurs Nakliyat ile bugün taşımamız oldu kendilerinden çok memnun kaldık. Taşımadan önce Yılmaz bey bizi aradı ve bilgilendirdi. Her sorumuza özenle cevap verdi. İletişimi mükemmel bir insan ve diğer firmalar gibi her şeyi yaparız demedi yapamayacaklarını en başta söyledi bizde ona göre hazırlık yaptık. Fiyatları diğer firmalardan yüksek olmasına rağmen kendilerini seçtik ve tasıma günü ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gördük sabah tam dedikleri saate 4 elemanla kapıdaydılar. Hızlıca işe başladılar. Hızlıca her şeyi paketlediler. Biz hiçbir şey demeden her şeyi demontajını yapıp ambalajlayıp karsı tarafta da montajını yaptılar 4 saate bütün yükleme bitmiş oldu. Çıkmadan yapabilecekleri bir şey olup olmadığını sordular. Fazladan tek kuruş para talep etmediler efendi işini bilen bir firma tek düşünceleri müşteri memnuniyeti olan bir firma. Arkadaşlar gittikten sonra Yılmaz bey aradı bir sorun olup olmadığını sordu. Birde rahatsız olduğum birkaç detayı anlatmak istiyorum. İhale açtıktan sonra birçok firma gece 11 de aradı veya gece whatsapp mesaj attı daha önce onlarla konuştuğumda zaten karar verdiğimde dönüş yapacağımı söyledim ama onlar sürekli arayıp yada mesaj atılar bu durumdan çok rahatsız oldum. Nurs nakliyat diğer firmalardan ayıran onları seçmemize sebeplerden biri de buydu. Çünkü konuştuktan sonra biz onaylayana kadar hiç arayıp rahatsız etmediler o yüzdende öncelikle Yılmaz bey ve NURS NAKLİYAT ekibine teşekkür ediyorum. Sonra da böyle bir firma ile çalıştığı için Enakliyat çok teşekkür ederiz. Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye diyorum.


13 Aralık 2018