NN

Nurs Nakliyat

8.8 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 7 Haziran 2014
  • Bulunduğu Yer: İstanbul / Bağcılar
Geçen hafta 30 kişi iletişime geçti.
1034 Müşteri Değerlendirmesi, 1.810 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.2
  • Çok iyi
  • 9 - 10630 Kişi
  • 7 - 8218 Kişi
  • 1 - 6186 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10775 Kişi
  • 7 - 8136 Kişi
  • 1 - 6123 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10865 Kişi
  • 7 - 8102 Kişi
  • 1 - 667 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10813 Kişi
  • 7 - 8122 Kişi
  • 1 - 699 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10786 Kişi
  • 7 - 8131 Kişi
  • 1 - 6117 Kişi

Nurs Nakliyat Müşteri Yorumları

Merhaba, firmayla paketlemeyi kendim yapacağım şekilde anlaştım. Firma çalışanları gerçekten işlerinin uzmanıydı. Hiç bir hasar, kusur olmadan taşıma işlemi gerçekleşti. Çalışanlara tekrar teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.


19 Ekim 2014

Öncelikle belirtilen zamandan erken bile geldikleri için teşekkür ediyorum kendilerine. Hızlı bir şekilde paketlemeye geçip bizim yarıda bıraktığımız kolilemeleri de hızlıca yapıp toparladılar. Bu kısma kadar problem yoktu. Avizeleri yerlerinden sökmediklerini bilmediğimiz için yerlerinden sökerler diye düşündük. Ama biz demeden avizelere el atmadılar ve her büyük eşya taşımalarında avizelere dikkat dememe rağmen 'birşey olmaz abla!' cevabını aldım. Nitekim salondaki avizemi kırdılar. Üstüne de hiç birşey olmamış gibi davrandılar. Sonrasında masamın ayaklarını sökerek götürün, kuranlar ayaklarının hassas olduğunu söylemişlerdi dememe rağmen yine aynı cevabı aldım 'birşey olmaz abla!' eve taşıyıp gittiklerinde masamı yerleştirirken masayı kaldırmamla ayağın düşmesi bir oldu. Eve geldiklerinde ayağı sallanıyordu ve zaten onaracaklarını söylediler ama onarmadan gittiler bu arada. Sonrasında beyaz olan gardırobumun alt tablasının bir kısmının boyası tamamen siyaha dönmüştü. Boyası çıkmış yani. Gösterdiğimde biz yapmadık dediler. Ufak bir şey olsa eyvallah ama bariz görünen bir yeri eşyalarımı toplarken farketmemiş olmam imkansız. Onu da boyarız dediler sonra siz ojeyle halledin dediler. Bu kadar hasara üstüne para almam lazımdı aslında. Kısaca hiç memnun kalmadım ! tavsiye etmiyorum.


16 Ekim 2014

Arkadaşlar yarım saat geç geldi fakat direk işe koyuldular. Bana söz verdikleri askılı kolileri unuttular. Tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var. Paketleme hızlı ve iyiydi. Kamyona iyi dizildi. Arkadaşlar gayet kibardı. Tüm taşımayı 1 tabak ve 1 bardak kırığı ile atlattık. Kolileri istediğimiz yere koydular. 2 adet dolabı söküp taktılar. Dolapların arkası sunta olduğundan çatlak olmuş fakat malzeme çok ince uyarmak lazımdı. Ben genel olarak hizmetlerinden memnun kaldım ve çevreme öneriyorum.


16 Ekim 2014

Genel olarak aldığım hizmetten memnun kaldım. Belirtilen saatte gelerek hızlı bir şekilde paketleme ve taşıma işleri gerçekleşti. Demontaj sırasında ufak bir askı aparatı kırıldı ancak anında karşılanarak yeni set ile değiştirildi. Tek eksiklik söz verildiği halde gönderilmeyen askılı koli oldu. Askıda gitmesi gereken elbiselerimiz de yassı kolilerde paketlenerek taşındı.


14 Ekim 2014

Mükemmel 9.8 - KARTAL > SANCAKTEPE

Hiçbir sorun yaşanmadan belirtilen saat ve tarihte gelerek hızlı ve kolay bir taşınma işlemi gerçekleştirdiler. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir firmadır.


13 Ekim 2014

Mükemmel 9.4 - FATİH > BAYRAMPAŞA

11 Ekim tarihinde firmadan hizmet aldım. Tüm çalışan personel son derece uyumlu ve konusuna hakim. Gayet dikkatli bir şekilde eşyamı taşıdılar. Montaj ve demontaj işlerini de gayet iyi yaptılar. Hizmetlerinden son derece memnun kaldım.


12 Ekim 2014

Çalışan arkadaşların eline emeğine sağlık. Gerçekten beklentilerimin üstünde bir hizmetti. Allah razı olsun. Az zamanda çok işi sapasağlam yapmak bence her kişinin yapabileceği bir iş değil. Bu başarıyı Yılmaz Nurs nakliyat yapmıştır.


11 Ekim 2014

Nurs nakliyatı şiddetle tavsiye ederim. Halkalı'dan Maltepe'ye taşındım. Gelen ekip gayet seri ve dikkatli bir şekilde eşyalarımı taşıdılar. Gözümde çok büyüyen iş sayelerinde en pratik şekilde halloldu. Taşıma hizmeti yapan kişiler büyük bir ciddiyetle işlerini yaptılar. Hatta Rahmi bey sorunlu raylı dolabımı montaj sırasında onardı. Kendilerine çok teşekkür ederim. Tek eksik paketleme yaptıkları ekipman ( battaniye vs ) biraz eskimiş ve kirlenmişti.


9 Ekim 2014


9 Ekim 2014

İyi 7.8 - FATİH > MALTEPE

Ortalamanın az üstünde.


9 Ekim 2014

Başarılı bir firma gerçekten teşekkürler.


8 Ekim 2014

Açıkçası tanımadığım bir firma olması nedeniyle oldukça kafamda soru işaretleri vardı. Fakat arkadaşlar geldikten sonra hata yapmadığımı anladım. Gerçekten her konuda çok yardımcı oldular. Hem fiyat hemde gösterdikleri özen için teşekkür ederim.


8 Ekim 2014

Bayrampaşa Kurtköy arası hizmet aldım. İyi bir firma eşyalara hiç zarar vermediler teşekkürler Nurs nakliyat.


6 Ekim 2014

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Arkadaşların ellerine sağlık. Tam zamanında gelip tüm eşyaları büyük bir özenle bir bardak dahi kırmadan taşıdılar. Herşeyi ile çok memnun kaldığım bir taşıma işlemi oldu. Güvenle iş yapabileceğiniz bir nakliyat firması.


6 Ekim 2014


6 Ekim 2014

Yorumlara bakarak bu firmaya taşıma yaptırdım. 5. kattan 1. kata taşıdılar. Eşyamız biraz fazlaydı ama hiç sorun yaratmadılar. Oldukça uygun fiyata taşıdılar. Çok memnun kaldım. Yılmaz beye, çalışanlarına ve Enakliyat'a çok teşekkür ederim. Firma sahibi ve çalışanlar oldukça kibar ve titiz davrandılar. En ufak bir olumsuzluk yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim. Asla pişman olmazsınız. Bundan sonra nakliyat işleri için tek tercihim Nurs nakliyattır yani Yılmaz bey ve çalışanlarıdır.


30 Eylül 2014

Çok pratik, çok hızlı ve çok dikkatliler. Rahmi bey ve ekibine çok teşekkürler mükemmel bir şekilde ve az bir zamanda yeni evimize sayelerinde taşındık.


29 Eylül 2014

Mükemmel 9 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Çok saygılı ve işini düzgün yapan arkadaşlardan oluşan bir firma, kendilerine ayrıca tekrar teşekkür ederim.


29 Eylül 2014

Mükemmel 10 - SARIYER > ÜMRANİYE

Nurs Nakliyata teşekkürler. Gerçekten zamanlamaları ve özverileri çok iyiydi. Mobilyaları kuran arkadaş ve taşımadaki arkadaşların ellerine sağlık. Ailecek çok memnun kaldık. Hayırlı Kazançlar Nurs Nakliyat.


29 Eylül 2014

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > TUZLA

Nurs nakliyat bir kabusu güzel bir rüyaya çevirdi bizim için. Eşyaların taşındığı yer çok problemli olmasına karşın gelen arkadaşlar eşyalarıma en ufak bir zarar gelmeden taşıdılar. Arkadaşlar çok saygılı ve mütevazi kişilerdi, hatta onların o tutumları karşısında artık ben mahcup olmaya başladım. Herşey için çok teşekkürler başka bir zamanda görüşmek üzere.
Haa unutmadan yatak odamı servisten daha güzel kurdular.
Sıcak yuvamızda sizi güzel hatıralarla hatırlayacağız.
Rahman abiye selamlar.


27 Eylül 2014