NN

Nilüfer Nak

8.9 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 25 Aralık 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KARTAL
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
29 Müşteri Değerlendirmesi, 46 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1023 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1023 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1024 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1024 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1024 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Nilüfer Nak Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KÜTAHYA

Sağ olsun Mert bey taşıma sürecinde sürekli iletişim kurarak bizle çok ilgilendi. Yükleme, taşıma ve hız konusunda gelen ekip çok iyiydi. Çok memnum kaldım. Her şey için teşekkürler.


8 Kasım 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AYDIN

Öncelikle çok iyi iş çıkardınız çok teşekkür ederim. MERT BEY o kadar ilgiliydi ki taşınma öncesi taşınma sonrası sürekli bilgi aktardı kendisine ve ekibi işinde çok iyi. Evimi şehirler arası taşıdılar. Kesinlikle Nilüfer nakliyat tercih etmelisiniz mis gibi oldu her şey.


5 Kasım 2021

Sorunsuz, çok hızlı ve sessiz bir taşımaydı çok teşekkürler. Hiçbir sorun yaşanmadı.


5 Kasım 2021

Mükemmel 9.7 - KARTAL > KARTAL

Özenli ve güler yüzlü servis. Tavsiye ederim.


10 Ağustos 2021

Mükemmel 9.7 - FATİH > PENDİK

Gayet hızlı, hasarsız ve sorunsuz taşıdılar.


4 Ağustos 2021

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > KOCAELİ

Bu kadar iyi bir hizmet beklemiyordum açıkçası. Tüm arkadaşlar titiz ve özverili şekilde çalıştılar. Kesinlikle tavsiye ederim.


21 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Fiyat performans mükemmel. Tavır olarak gayet uyumlu arkadaşlar, problem yaşamadık. Biz de yardım ettik taşırken, gayet memnun kaldık.


9 Şubat 2021

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Firma çok ilgiliydi. Zamanında geldiler ve gayet hassas şekilde ürünler yüklendi. Taşındığım evde de gayet güzel taşıma gerçekleşti. Teşekkür ederim.


24 Aralık 2019

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Zamanında teslim alıp zamanında teslim ettiler.
Herhangi bir problem yaşamadım.
Teşekkürler.


16 Aralık 2019

Tam bir rezaletti. Evin tüm ayrıntılarını video ve fotoğrafla göndermeme rağmen ucuz fiyatla işi kapatıp eve gelip evden çıkan koliniz fazlaymış diyerek 350 TL fazla para aldılar küçücük evimiz için. Nasılsa o gün mecburduk taşımaya ve bundan faydalandılar kendi politikaları olarak. Koli içinde taşıdıkları bazı camlarımızı ve tabaklarımızı kırdılar. Önemli, kırılmasın dediğim bazı eşyalar için biz kırabiliriz mesuliyet alamayız kendiniz taşıyın dediler. Eşim defalarca aracımızla git gel yaptı. Kolileme ve paketleme istiyorum dediğim halde ve bunu telefonda defalarca kabul ettikleri halde ve büyük çoğunluğunu biz kolilediğimiz halde yarım saatlik bir tartışma sonucu bize resmen bağıra çağıra taşıdılar. Mesajla ispatını gösterince çalışanın biri bana teklif sunan beni arayıp biz taşıyalım diyen adam için bu benim numaram değil Hasan abinin dedi komik bir şekilde. Her çalışanı ayrı aramalıydım sanırım. Firmanın kendilerine verdiği parayı az bulup bilseydim taşımazdım gelmezdim diye söylendi bir işçi sürekli. Diğerleri de kürtçeden kendi aralarında sürekli tartışıp bizim huzurumuzu bozdular. Yeni boyadığımız evin duvarını kötü bir şekilde çizip eşim burası çizilmiş deyince kim çizdi ben çizmedim ne bileyim diye yine seslerini yükselttiler. Oldukça sakin yapıda olan eşimi bile çıldırttılar. Her saniyesi ayrı bir stresti. Daha kötüsü olamaz.


30 Ekim 2019

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > KADIKÖY

Hızlı ve temiz bir şekilde eşyaları taşıdılar. Profesyonel bir ekipti. Çok teşekkürler.


13 Ekim 2019

Taşımamızı sorunsuz gerçekleştirdik, her şey olması gerektiği gibi, kendilerine çok teşekkür ederim, Kesinlikle TAVSİYE EDERİM.


2 Ekim 2019

Mükemmel 10 - KAĞITHANE > KADIKÖY

Gelişigüzel paketleme yapmama rağmen hiç bir eşyam zarar görmeden taşındı. Gayet hızlı ve uygun fiyatlı. Rahatlıkla önerebilirim... 10/10


1 Ekim 2019

Arkadaslar soyledikleri saatten erken gelerek işi hizlandirdilar ve islerini gayet iyi yapiyorlar urunlerimin hic biri zarar gormeden tasindi ellerine saglik guler yuzleri ve islerinin ehli olmalari icin tesekkur ederim ve herkese tavsiye ederim.


27 Eylül 2019

Mükemmel 10 - BEYKOZ > MALTEPE

İlk başta tereddüt etmiştim ama taşımaya geldiklerinde gördüm ki gerçekten Türkiye'de tek firma bu. Bütün eşyalar ambalajlandı ve çok güzel bir taşıma yaptılar. Başta Mert bey olmak üzere Nilüfer nakliyatın tüm ekibine teşekkür ederim ve Nilüfer nakliyatı dünyaya tavsiye ederim, çok memnun kaldım.


23 Eylül 2019

Öncelikle nilüfer nakliyat ve mert bey ve ekibine ile gerçekten çok güzel bir taşıma yaptılar bütün eşyaları hepsi paketlendi ve tam satinde gelip tam satinde bitirdiler mert bey ve ekibine teşekür ederim nilüfer nakliyatı herkeze tavsiye ederim


2 Mart 2019

Konuştuğumuz gibi zamanında geldiler, güler yüzlü arkadaşlar buna diyecek lafım yok ama taşınmanın sonu pekte güzel bitmedi. Taşındığımız evden çıkarken ön kısımı komple cam olan Bosh marka buzdolabımızın alt kısımını evin kapısından çıkartırken yerdeki mermeri kırarak buzluk kısmından darbe alan camı kırıldı. Bu durumu yeni evde farkettik. Hemen bosh servisi aradık ve 600TL artı işçilik dediler. Firma nasıl yapalım deyince bizde hatası olmayanların bir suçu yok onlardanda kesilmesin emekleri var diye düşünüp yarı yarıya yapalım bari dedik.ödemeyi yaptık ve arkadaşlar gidince boshtan telefon geldi değişim komple olacakmış ve 680 TL dediler. Yani hiç yoktan yere zaten taşınınca tonla masraf varken bir de başımıza gereksiz bir ek masraf çıkmıştı. sonra firmaya yazdım durum bu diye. 300 tl toplamda yarısını enakliyat.com bilgisinde karşılamak adına uzlaştık. Gönül isterdi ki güzel güzel yorumlar yazayım ama maalesef bir anlık dikkatsizlik bize gereksiz bir masrafa sebep oldu. O sebeple asla bu durumdan ötürü önermiyorum. Bu durum dışında ve ufak tefek şeyler dışında memnun kaldık. Ufak tefek sebeplerden biri ufak bir ayakkabılığımız vardı iş bitince ayakkabılığı evde görmedim ve onuda asansörde bırakıp gitmişler. Unutmaları mümkün değil çünkü 4.kattan geri asansörle indiler. Arayınca da aaaa ordamı kalmış dediler! Birine önerirmiyim tabiki hayır. Ben yorumlara bakarak sorunsuz taşınmayı umuyordum ama yine korktuğum başıma geldi.


4 Şubat 2019

Mükemmel 9.3 - ÜMRANİYE > ÜMRANİYE

Başarılı bir taşıma oldu. Hiçbir eşyama zarar gelmedi. Tam saatinde geldiler ve çok hızlı bir şekilde işlemlerini hallettiler.


2 Ocak 2019

Mükemmel 9 - KARTAL > ÜSKÜDAR

Eşyaların her biri Harika bir şekilde sarılarak paketlendi. Özenle eşyalar taşındı. Taşıma sonunda herhangi bir eşyaya zarar gelmedi firma yetkilisi Mert bey bizi ve isteklerimizi özenle dinledi ve uygulandı. Nilüfer evden Eveye teşekkür ederiz. Kesinlikle tavsiye ederim.


18 Aralık 2018

En büyük hayal kırıklığımız taşımanın bize söz verildiği zamanda gerçekleşmemesiydi. Biz işlerimizi anlaştığımız saate göre ayarlamamıza rağmen firmanın son dakika saati değiştirmesiyle işlerimizi de yapamamış olduk. Bu durum hem eşyaların yüklenmesinde hem de indirilmesinde yaşandı. Paketlemede daha hassas olmalarını beklerdik. Neyse ki eşyalarda ciddi bir hasar yaşanmadı. Bu anlamda idare eder bir hizmetti diyebiliriz. Son olarak montajda da eksiklikler yaşandı.


15 Aralık 2018

Önceki sayfa
12