MN

Mostar

9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 22 Eylül 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
39 Müşteri Değerlendirmesi, 73 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1024 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1030 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1032 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1030 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1030 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 65 Kişi

Mostar Müşteri Yorumları

Ekip gayet samimi ve düzgün arkadaşlar.


11 Eylül 2018

Kusursuz ve sorunsuz bir taşınma oldu. Bu işte profesyoneller. Bi taşınma söz konusu olursa yine bu firmayla taşınırım. Tavsiye ederim. İletişimleri çok güzel. İşlerini kusursuz yapıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ederim.


30 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - ESENLER > BAĞCILAR

Acil olarak görüştüğüm firma yetkilisi son derece düzgün kolileme yaparak ve naif davranışlarıyla tüm çevreme önerebileceğim bir nakliyat firması edinmiş oldum.

Tüm yardımları için çok ama çok teşekkür ederim.

Saygılar
Duygu Eloğlu


20 Ağustos 2018

sabah erken saatte geldiler kısa sürede taşımayı bitirdiler. yanlız fiyat teklifi alırken tüm paketleme işi firmaya aittir ve beyaz eşyalar yeni eve asansöre sığmayabilir o yüzden 12.kata merdivenlerden çıkabilir diye belirtştim sadece buzdolabı sığmadığı için 100 150 lira vermezsem taşımayacaklarını söylediler. siteye yaptığım başvuruyu kendilerine gösterdim ama 100 lira ek ücret aldılar.tüm paketleme işleri onlara aitti ama hepsini kendim paketlemiştim. onun dışında bir sorun yaşamadık erkenden gelip taşımayı bitirdiler.


2 Ağustos 2018

Mükemmel 9.4 - KAĞITHANE > SULTANGAZİ

Evi taşıma işlemimde çalışanlardan yana sıkıntı yaşamadım fakat eşyanın çokluğu sebebiyle fiyat artışı istediler ve yaptık onun dışında mutfak için olan dolabımızın kurulumunu yaparken kartonpiyerli olan tavana zarar verdiler birde fırınımızın üst tarafı çöküktü taşınırken oluşan bir şey çünkü gömme fırındı.


1 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Gelen arkadaşlar işinde ustaydılar, erkenden geldiler 3 saatte bitirdiler. Taşınmadan önce devamlı iletişim halindeydik. Çok teşekkürler emeklerine sağlık.


1 Temmuz 2018

Merhaba,

Daha önce 2 kere taşıma yaptırdığım ve memnun olduğum bir firma olmasına rağmen yinede fiyat araştırması yapmak adına bir teklif oluşturdum ve gelen teklifler doğrultusunda en uygun fiyatı veren MOSTAR ile iletişime geçtim. (diğer memnun olduğum firmadan da teklif gelmişti bu arada) Seyithan bey in yaklaşımı güven verdi.
Paketleme işlemi için 1 gün önceden 2 arkadaş gelip her şeyi itina ile paketlediler. Su içmek için bir bardak bile kalmamıştı ortalıkta :) inanın bulaşık makinesinin içindeki bulaşığa kadar hallettiler işi. ben cüzdanımı elime aldım arkadaşlar herşeyi sora sora paketlediler. Kutaların üzerlerine hangi oda olduğunu yazdılar. indirme sırasında herşeyi olması gereken odaya bıraktılar. Ertesi günü 5 arkadaş geldiler. Evdeki bütün dolapları, avizeleri, duvara monte ürünleri,rafları v.s herşeyi kendileri söktüler. Herşeyi göstererek, onayını alarak hareket ettiler. Bugüne kadar istanbulda sadece 4.taşınmam. Bugüne kadar ki en iyi taşıma ekibi ile çalıştığımı söyleyebilirim. ve herkese, eşe dosta tavsiye edebilirim..

Tekrar teşekkürler MOSTAR NAKLİYAT ve ekibi. Birdahaki taşınmada görüşmek dileğiyle..


22 Haziran 2018

Firma çalışanları olarak işin niteliğine yakışan davranışlarda bulunarak, hızlı bir şekilde taşıma görevini yaptıkları için çok teşekkür ederim. Yine taşınma durumum olursa Mostar nakliyat ile yapacağım. Her için teşekkürler...


19 Haziran 2018

Özensiz ve tecrübesiz bir ekip...


18 Haziran 2018

Mükemmel hizmet... Taşımaya gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim.


11 Haziran 2018

-Firma ilk telefon görüşmemiz esnasında Enakliyat'ta anlaştığım fiyata 100 TL ekledi. Ben bunu normal karşılayarak kabul ettim.
-Taşınmadan önce firmayı 5 kez aradım ve taşınacağım evin asansörüne yaklaşma mesafesinin yaklaşık 50 metre olduğunu, küçük bir ara nakliye aracına ihtiyaçları olabileceğini hatırlattım. Bunun kendileri için problem olmadığını ve çözebileceklerini belirttiler.
-Taşınma işlemi için tam anlaştığımız saatte bana ulaştılar.
-Çalışanların hepsi iyi niyetli ve pozitiftiler.
-Paketleme esnasında eşyaları sabitlemek için çok fazla paket bandı kullanıldı ve daha sonra bunları açmak problem olabiliyor.
-Taşınacağım eve ulaştığımızda kamyonun yanaşma noktası ile asansör arasının çok uzak olduğunu bana belirttiler. (benim daha önce 5 kez aradığım konu) Bu yüzden benden ekstra 400 TL talep edildi. Kendilerini defalarca aradığımı iletmem de bir işe yaramadı. 300 TL ekstra vermek durumunda kaldım.
-Anladığım kadarıyla Enakliyat üzerinde böyle bir trend oluşmaya başlıyor. Önce firmalar uygun fiyat verip ihaleyi alıyorlar. Sonrasında haklı/haksız sebepler ileri sürerek ekstra ödeme talep ediyorlar ve bunu alıyorlar.
-Çözüm olarak herkese taşınma öncesi kesinlikle yazılı bir anlaşma yapmalarını öneririm. Bu sayede bağlayıcılığı olan bir referans noktası oluşturulacaktır.


11 Haziran 2018

Gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum işlerini çok özen ve titizlik ile yapıyorlar. Günlerdir nasıl olacak diye düşündüğüm taşıma işlemini, öğlene kadar bitirdiler ve hiç bir eşyamda en ufak bir çizik dahi olmadı. Emeğinize sağlık, herkese tavsiye ediyorum...


25 Mayıs 2018

Müthiş 8.8 - SARIYER > SARIYER

Her şey gayet iyi iyileştirilmesi gereken montaj ve paketleme de bazı hususlar.


15 Mayıs 2018

Gönül rahatlığıyla evinizi taşıyacağınız saygı değer firma. Saygıdeğer ve samimi insanlar, kendi evlerini taşır gibi titiz ve düzenli taşıdılar, ALLAH razı olsun kendilerine saygılarımı sunuyorum. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.


26 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Arkadaşlar yerimize zamanında geldiler, gereken her şeyi paketleyip herhangi bir zarar oluşturmadan eşyaları özenle taşıdılar. Evimiz inanılmaz hızlı bir şekilde sorunsuz olarak taşındı. Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim. Tüm ekibe de ellerine kollarına sağlık...


18 Nisan 2018

...


17 Nisan 2018

Merhaba. Firma çalışanlarının ilgisi ve pratik çalışması işimizi çok kolaylaştırdı. Evimizde çok fazla eşya olmasına rağmen, gerekli özeni gösterip özveri ile çalıştılar. Hepsine çok teşekkür ediyor ve tavsiye ediyoruz.


3 Nisan 2018

Öğretmen olduğumuz için sürekli taşınan bir aileyiz. Tam zamanında gelip söylenen zamanda bitiren ve esyalarını kendi eşyaları gibi taşıyorlar. Daha önce birçok firmayla çalıştım ama ilk defa bu kadar duyarlı, özenli bir nakliye firması gördüm. Herkese tavsiye ederim.


25 Mart 2018

Vermiş olduğu hizmetten memnunuz, iyi bir firma tavsiye ediyorum.


23 Mart 2018

Gayet hızlı ve dikkatli taşıdılar memnun kaldık. Çok teşekkürler, tavsiye edeceğim.


6 Mart 2018

Önceki sayfa
12