MN

M.olcay

7.6 /10İyi
  • Üyelik Tarihi: 15 Ekim 2012
  • Bulunduğu Yer: İZMİR / BALÇOVA
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
12 Müşteri Değerlendirmesi, 21 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    7.8
  • İyi
  • 9 - 106 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    7.2
  • İyi
  • 9 - 105 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    7.4
  • İyi
  • 9 - 107 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    8.2
  • Çok iyi
  • 9 - 106 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    7.8
  • İyi
  • 9 - 105 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

M.olcay Hakkında

Paylaş


İzmir merkezli evden eve nakliyat firması olarak 1993 yılından itibaren Balçova semtinde kendi mülkümüz olan iş yerimizde faliyet göstermekteyiz.
Bizi diğer firmalardan ayıran özellik evden eve nakliyede yaptığımız işlerin başında mutlaka firma sahiplerinden birinin bulunmasıdır.

Firmamız Ulaştırma Bakanlığı`nın evden eve nakliyat konusundadaki başta K-3 yetki belgesi olmak üzere tüm yetki belgelerine sahiptir.

Nakliye araçlarımız evden eve nakliyat için özel olarak dizayn edilmiştir. Tüm eşyalarınıza taşıma sürecinde özenle muamele edilerek sıfır hasar ile yeni adrese taşınır.

Taşınma işlerinde çalışan tüm ekibimizle uzun zamandır beraber çalışmaktayız. Bu beraberlik hizmet kalitesini artırmakta ve her işin üstesinden gelmemize yardım etmektedir. Sizde bu kaliteli hizmetin tadını çıkarın.



Firmamız İzmir'de 1993 yılından beri evden eve nakliyat hizmeti vermektedir.

M.olcay Son Müşteri Yorumları

Öncelikle anlaştığımız paranın fazlasını talep ettiler. Bütün ambalaj işlerini yapacaklardı yapmadılar. Ürünlerimin çoğu hasar gördü sıradan yük taşıyan bir araçla taşıdılar. Bu firmayı tercih ederken düşünün.


17 Kasım 2015

Taşınma esnasında personel yetersizliği nedeniyle ciddi zaman kayıpları oluyor. Örneğin iki kişi ile bu işi yürütüyorlar, zarar gören eşyalarla hiç ilgilenmeyip geçiştiriyorlar. Eşyalar merdiven yada asansör olunca fiyat değişiyor. Benden merdivenli ücret aldılar. Asansörle taşıdılar o farkı bana iade etmeleri gerekiyordu etmediler. Kısacası gayrı ciddi bir işleyişleri vardı.


13 Mayıs 2015

İyi 7.7 - BORNOVA > KONAK

4 kişi geldiler ve tam vaktinde geldiler. Taylan bey ekibin başındaydı ve gayet iyi biri, fakat içlerinde hoca diye hitap ettikleri kişi çok pataküte eşya taşıyor. Diğerlerinden ve genel olarak firmadan memnunum.


1 Aralık 2014

Çok iyi 8.4 - KOCAELİ > İZMİR

Kamyonda kendi asansörlerinin olması bir avantajdı. Samimiydiler. Evin ineceği şehre geç gelmelerine rağmen çalışkanlıkları ile kısa sürede taşındım.


19 Ağustos 2014

2 kişi ile kamyona yüklediler. Yüklerken modüler asansör kurmadan merdiven kullandılar. Direk götüreceğim deyip parça yük arayıp bir gün geç geldiler. Buna rağmen çalışanlar iyi niyetli ve becerikli idiler fiyatta makul olunca yinede pişman olmadım teşekkür ediyorum.


21 Temmuz 2014