MN

Mirkaya Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 10 Haziran 2019
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE
39 Müşteri Değerlendirmesi, 55 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1035 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1035 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1038 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1037 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1036 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Mirkaya Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - DÜZCE > ANKARA

Eşyalarımız paketleme, yükleme, taşıma, yerleştirme en önemlisi montajlamaları çok güzel ve titizdi. Zamanlamaları iki şehir arasında olmasına rağmen oldukça güzeldi hiçbir zorluk yaşamadık. Profesyonel ve sistemli çalışmanızdan dolayı teşekkür eder ve sizleri dostlarımıza gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğimizden şüpheniz olmasın tekrardan çalışan ekip arkadaşlarınıza teşekkür ederim ellerinize sağlık.


22 Haziran 2023

Mükemmel 10 - ANKARA > VAN

İletişim, paketleme, verilen zamanda işin yapılması, mobilyaların sökülüp kurulmasında gayet memnun edici bir firma herkese tavsiye ederim.


6 Haziran 2022

Mirkaya Nakliyat ile yaptığımız sözleşme gereği, Bizim 6-7 tane arabamız var başka firmaya aktarmayız dediği halde, Ataş Nakliyata devretmişti. Onlar ise fiyatı az bulup biz bu fiyata taşımayız. Eğer taşırsak memnun kalmayacaksınız dediler, bende Nimet beyi aradım, beğenmiyorsan kovabilirsin dedi, bunun üzerine ben de gönderdim.
Sonra Nimet Bey, Öz Yurdum Nakliyatı gönderdi. Bu firma elemanları sağ olsunlar çok değerli ve gayretli kişilerdi. Çok güzel, pratik paketledi ve taşıdı.
Ama Salon deri koltuk takımının 3'lü ve 2'lisinin görünen ön yüzünde birer adet yırtılma vardı. Yine salon yemek masasının sandalyeleri ezilmiş ve çizilmişti. Ayrıca yatak bazasının plastik ayaklarının tamamı kırılmıştı. Konsolun bir köşesi ve buzdolabının kulpu ezilmişti. Bunların sebebi ise eşyaların üst üste yerleştirirken çok sıkı ve birbirine teması ve parçaların yeterli sarılmadan yerleştirilmiş olmasıdır diye düşünüyorum.

Yorumu geç yazmamın sebebi ise, çalışanların samimi gayretlerinden dolayı olumsuz bir şey yazmak istemememdi. Fakat hatalar bilinsin ki tekrarlanmasın düşüncesiyle yazmak zorunda hissettim.

Buna rağmen gayretlerinden dolayı taşınmamızda bize yardımcı olan her bir çalışana, ayrıca Enakliyat personeline teşekkür ediyorum.
Selamlar.


25 Temmuz 2021

Yaptığım 5 taşınma içerisinde en memnun kaldığım firma. Gelen arkadaşlar saygılı ve terbiyeliydi. (Melik, Emrah, Volkan, Ramazan) kardeşlerin ellerine sağlık. Hakkınızı helal edin. İşlerini itinalı ve düzgün bir şekilde yaptılar. Tavsiye ederim.


23 Mayıs 2021

11.05.2021 tarihinde eşyalarımızın şehir içi taşımasını Mirkaya Nakliyat gerçekleştirdi. Çok hızlı ve temiz çalıştılar. Zamanlama, paketleme ve montaj işleri dahil her şey çok iyiydi. Oldukça fazla sayıda kolimiz olmasına rağmen göz açıp kapayıncaya kadar tamamlandı eşyalarımızın araca yüklenmesi. Gerçekten çok pratik, eli çabuk bir ekip, hepsinin ellerine sağlık. Nimet Bey'e de gösterdiği alakadan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


10 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - MAMAK > KEÇİÖREN

Çok hızlı, düzenli ve kaliteli işlem yaptılar ve fiyat konusunda piyasadan daha uygun. Son derece memnun kaldım çevremdeki insanlar da dahil olmak üzere herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.


4 Mayıs 2021

Mükemmel 9.5 - YENİMAHALLE > ÇANKAYA

Ani kısıtlama kararları nedeniyle son anda tarih değişikliği, şehir içi dar sokaklardan geçme gibi zorluklara rağmen canla başla çalışarak evimizi zararsız ziyansız taşıdılar. Nimet bey ve ekibine teşekkür ederiz.


30 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > KIRŞEHİR

Enakliyat üzerinden Mirkaya nakliyat bizimle iletişime geçti. Enakliyat ve Mirkaya nakliyata çok teşekkür ederim gerçekten. İçten söylüyorum Mirkaya nakliyat hizmet konusunda çok başarılı ve disiplinli ekibiyle eşyamı taşıdılar. Herkese tavsiye ederim ve kefilim Nimet bey ayrıca size çok çok teşekkür ederim.


25 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ETİMESGUT > ÇANKAYA

Son derece memnun kaldık ellerinize sağlık. Nakliye ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. Tekrar Nimet bey ve ekibine teşekkür ederiz.


24 Nisan 2021

Mükemmel 10 - AĞRI > ÇORUM

20 Nisan 2021 tarihinde Ağrı’dan Çorum’a Mirkaya Nakliyat firması ile evimizi taşıdık. Ve Mirkaya Nakliyat'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. Nimet Bey hem işin sahibi, hem de işin başında, işin bir kısmını bizzat kendisi yapıyor. Mobilyaların sökülmesi ve kurulması, mobilyaların sarılıp paketlenmesi işleri tamamen Nimet Bey'de. Diğer arkadaşlar ise eşyaları taşıyıp güzelce kamyona yerleştiriyorlar. Kamyon covid-19 açısından gayet temiz ve düzenli. Tam sözleştiğimiz zamanda geldiler ve tam belirttikleri süre içinde yüklemeyi tamamladılar. Talep ettikleri ücret çok uygun bir seviyedeydi, firmanın profilindeki birçok olumlu yorumu okuduktan sonra, ben de fiyatta bir pazarlık yapmadan işi kendilerine verdim. Zaten içeri girdiklerinde bir sürü malzeme getirdiler ve eşyaları çok güzel paketleyip sonra taşıdılar. Teşekkürler Mirkaya nakliyat.


22 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > HAKKARİ

Merhaba, ben tayinci olduğum için bugüne kadar çok taşındım. Bu firma kadar sorunsuz taşıma görmedim ve çok da anlayışlı insanlar. Yani kısacası bütün tayinci arkadaşlara tavsiye ediyorum, gerçekten huzurlu bir taşıma isterseniz Mirkaya nakliyatı tercih edin. Mirkaya nakliyat ve ailesine başta Nimet bey'e çok teşekkür ederim.


18 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Öncelikle Mirkaya nakliyata çok teşekkür ederim, ben hayatımda böyle dürüst ve disiplinli bir ekip görmedim. Bu firma ile anlaşmada hiç tereddüt etmeyin, bunu da belirtmek isterim. Fiyat konusuna da takılmayın, firma zaten hakkını veriyor. Nimet bey de çok olumlu ve güler yüzlü, zaten aile şirketi kendilerine çok teşekkür ederim.


16 Nisan 2021

Mükemmel 10 - DİYARBAKIR > ANKARA

Taşımada, paketlemede, montajlamada ve iletişimde çok başarılı.
Saygılı davranışları takdiri hak ediyor.
Her şey için teşekkür ediyorum.
Nakliye yapacak kişilere şiddetle tavsiye ederim.


14 Nisan 2021

Taşınma esnasında konuşmadığımız ek ücretler (taşınma asansörü gibi) çıkarmaya çalıştı Nimet Bey. Ayrıca yırtılan ve patlayan kolilerimiz mevcuttu. Hatta bu bedenle ayakkabımın 1 teki kayıp. Çamaşır makinamız da bozulmuş. Taşınma öncesinde aparatlarını vermiştim fakat takmaya gerek olmadığını söylemişlerdi. Muhtemelen bu nedenle birlikte taşırken hassas davranmadıkları için çamaşır makinam çalışmıyor.


10 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > GAZİANTEP

Kalite olarak gösterilen özen ve alaka açısından ve iş çabukluğundan dolayı çok memnun kaldık ve tavsiye ederim.


7 Nisan 2021

Çok memnun kaldım.


6 Nisan 2021

İşlerini düzgün yapan bir firma. Daha önceki tecrübelerimle karşılaştırdığımda uygun fiyata iyi hizmet aldığımı söyleyebilirim. Telefonda görüştüğüm Nimet beye ve taşımayı yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir firma.


5 Mart 2021

İlgi ve alaka için çok teşekkür ederiz. Çok memnunum kaldık, ekstra bir çaba sarf edildi.


12 Kasım 2020

Ev taşımada gerçekten profesyonel ve titiz çalışıyorlar özellikle Nimet bey her türlü kolaylığı sağladı.
Eşyalarımıza en ufak zarar gelmeden paketlediler teşekkür ederim.


8 Kasım 2020

Mükemmel 10 - MAMAK > MAMAK

Nimet Bey ve ekibi gerçekten çok çalışkan ve çok becerikliler. Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Evini taşımak isteyen herkese düşünmeden tavsiye ederim.


17 Ekim 2020

Önceki sayfa
12