MN

Mettaş Varan

8 /10Çok iyi
  • Üyelik Tarihi: 15 Ocak 2015
  • Bulunduğu Yer: İZMİR / BORNOVA
53 Müşteri Değerlendirmesi, 87 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    7.6
  • İyi
  • 9 - 1028 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 616 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    7.9
  • İyi
  • 9 - 1034 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 613 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1035 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Çalışanlar
    7.8
  • İyi
  • 9 - 1029 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 615 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8
  • Çok iyi
  • 9 - 1035 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 612 Kişi

Mettaş Varan Müşteri Yorumları


5 Nisan 2016

Araç trafiğine kapalı bir yere taşınacağımız için önceden izin alınması gerekiyordu. Tekrar tekrar hatırlatmamıza rağmen izin alınmamış. Boşaltma alanına girilememesinden kaynaklanan sorunu kendim çözmek zorunda kaldım.


17 Mart 2016

Belirttiğim tarihten bir gün sonra geldiler. Bu sebeple 1 gün otelde kaldım, masraf yaptım. Ama geldiklerinde hemen bitirmeleri gerektiğini, başka bir işi kaçıracaklarını söyleyip aceleye getirdiler. En basit montajı yapılacak malzemeyi bile işte buradan yaparsınız diye benim yapmamı istediler. Israrım sonucunda monte edildi fakat bu sefer de geç kaldık mali zarara uğrayacağız dediler. Ben kendi zaman ve maddi kaybımı belirtmezken, karşı tarafın bu kadar belirtici olması hoşuma gitmedi. Onun dışında kırılan dökülen yok. Sadece beyaz koltuklarımda bir iki el izi kaldı. Ucuza taşıdıkları için fiyat performanstan geçebilir fakat işçilik benim için geçerli olmadı.


10 Mart 2016

Mükemmel 9 - BORNOVA > BORNOVA

Zamanında gelip, dikkatli çalışarak kısa zamanda taşınmayı gerçekleştirdiler. Her şey için çok teşekkürler..


25 Ocak 2016

Mükemmel 9.8 - ALİAĞA > MENEMEN

Çok kaliteli bir ekip hiçbir şeye elimi vurmadım. Bir bardağım dahi kırılmadı. Bu siteyle de yeni tanıştım. Fiyat konusunda da site yöneticileri yardımcı oldu. Piyasada ve arkadaş tavsiyesinde bile bu kadar uygun ve kaliteli ekip bulamadım. Telefonla aranmak istiyorum sekmesini tıklarsanız telefonda konuşup yardım alabilirsiniz arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum güvenebilirsiniz.


13 Ocak 2016

Mükemmel 9.8 - KARŞIYAKA > KARŞIYAKA

Tam belirtildiği saatte geldiler ve telefonda planladığımız gibi her şey yerli yerinde halloldu.
Yazılmış olan bazı olumsuz yorumlardan dolayı emin olamamıştım ama gördüm ki yazılanlarla hiçbir alakası yok. Tüm personel de oldukça yardımsever ve saygılı insanlardı.
Fiyat olarak da çok yardımcı oldular. Bir de hiç hesapta yokken, marangozluk gibi tadilat işleri çıktı, onları da sağolsunlar hallettiler. Kısacası, gözünüz kapalı eşyalarınızı teslim edebilirsiniz. Ben de buradan kendilerine teşekkür ediyorum.


23 Aralık 2015

Mükemmel 9.4 - AKSARAY > AYDIN

Firmadan gayet memnun kaldım, işinin ehli kişiler gerçekten. Söylemeden geçemeyeceğim; son çıkarken sokaktan klima kırıldı tek kötü olan oydu, onun haricinde her şey mükemmeldi...


16 Aralık 2015

İşletmede sadece sıkıntı yaratan şey. Asansörlü anlaşıldığı halde ne yapıp edip bin bir türlü bahanelerle asansörlü taşıma yapmaması. Sorduğumda da firma yetkilisi Hikmet Bey'in kardeşi olduğunu söyleyen şahıs sert çıkışarak geldik taşıyoruz ya bırakalım mı? Ben gece kendi kendime düşündüm asansörlü olmayacağına karar verdim dedi. Benden tavsiye Enakliyat'taki sözleşmeyi imzalatıp öyle anlaşmaya varmanız. Kesin güven vermiyorsa anlaşmayın. Sonra benim gibi iş başladı derken bitmesin. Oldu bittiye getiriyorlar. Elemanlar süper, anlayışlı ve nazikler.


18 Kasım 2015


18 Eylül 2015

Taşıma zamanında gerçekleşmedi ve gecikti.


25 Ağustos 2015

Çok iyi 8.4 - ALİAĞA > ÇİĞLİ

Kendi elemanları olmayan, çok ve boş konuşan, tuutuğumuz evin içine girip "ben böyle saçma bir ev görmedim" diyebilecek kadar dengesiz, ilk eşyaları almaya geldiğinde "çay yokmu arkadaş, işe başlamadan bir çay içseydik, bak bu kadar adam çalışacak" lafı ile kendini misafir zanneden, 14-15 yaşındaki oğlunu da yanında getirip çalıştıran, terslediğim halde pişkin pişkin sırıtan, eleman hariç geri kalanı çok iyiydi. Eşyalar sorunsuz taşındı. O kişi hariç diğerlerine çok teşekkürlerimi sunarım.


24 Ağustos 2015

Mükemmel 9 - İZMİR > MANİSA

İşimizi gördüler... Sağolsunlar...


17 Ağustos 2015

Kusura bakmasınlar ama hiç memnun kalmadım. Şöyle ki verdikleri sözleri tutmuyorlar haberiniz olsun. Sözde mutfak için varil getireceklerdi gelmedi, koltuklara ve mobilyalara streç ve kalın pıt pıtlardan yapacaklaradı. Bırakın pıt pıtı, streçi bile zorla yaptılar ve coğu mobilya hiçbir şeye sarılmadan götürüldü, takip edebildiğim kadarı hariç. Uyarmasam koltukları kamyondan çıkan tozlu battaniyelere sarıp götüreceklerdi. Bütün mobilyaların vidalarını uyarmama rağmen tek bir yerde topladılar. Bu yüzden taşındığım yerde sıkıntı oldu ve vidalardan da eksikler oldu. Arakadaşlara helal olsun ama mutfak kutularının birinde çikolatalar vardı, yemişler çöpünü de kolileyip taşınacağım yere göndermişler, siz düşünün artık. Çocuk odası çok önemli dememe rağmen mobilyalarda çizikler ve darbeler oluştu, kamyon paslı olduğu için koltukları delmiş geçmiş pas lekesi bırakmış şükür ki koltukların arakasına denk gelmiş. İlk görüşmemde sigorta kağıdını o gün getirip vereceklerini söylediler. Geldikleri günde kamyon yola çıkınca faks atıcaz dediler ama oda yalan çıktı. Ne faks geldi ne sigorta makbuzu. Kısacası arkadaşlar bu firma diğerlerine göre biraz düşük evden eve nakliyat fiyatı veriyor ama buna aldanmayın eşyalarınıza bir şey olmasın ve ekstra strese girmek istemiyorsanız onca işin arasında bu firmayla iş tutmayın benden söylemesi...


24 Temmuz 2015

Mükemmel 9.4 - ÇİĞLİ > ÇİĞLİ

2 defa tarih değiştirdim olumlu karşılandım. Süper karışık evimi icap ettiği kadar taşıdılar.


15 Temmuz 2015

Mükemmel 9.2 - İZMİR > TEKİRDAĞ

iyi bir firma.


13 Temmuz 2015

Mükemmel 9.4 - İZMİR > ADANA

Herşeyi baştan konuşun.


24 Haziran 2015

Firma şehiriçi ve şehirdışı için anlaşmasına ve toplam 1550 tl üzerinden anlaşmamıza rağmen, şehiriçi işlemini yerine getirdikten sonra şehir dışı işini başkasına devretti ve beni onlarla muhattap etti. O firma da taşınmaya gelmesine rağmen fiyat yükseltti ve bunu kabul etmedim. Konu firma da durumu çözmedi. Dolayısıyla mağdur olup. Konuyu ancak 2200 tl ye çözdüm. Nakliye firmalarının çalışma ahlakının olmadığını bir kez daha görmüş oldum.


24 Haziran 2015

Çok iyi 8.1 - İZMİR > TOKAT

Firma uygun araç ayarlayamayınca beni madur etmedi başka bir firmadan araç ayarladı, yükleme ve indirmede çalışanlar çok kibar davranışlılardı. Fiyat gayet uygundu, telefonla ve yüzyüze iletişimde son derece işbirlikçi davrandılar. Tek sorun ben 1100 km mesafeye 36 saat sonra teslimat istedim, başka taşımaya yetişeceğiz deyip 14 saat sonra orada ol dediler, 1100 km geldim evi topladım uyumadan 1100 km geri döndüm, söylediklerinden 8 saat geç geldi kamyon :) 1 dolapta kırık vardı, onun dışında eşya ve duvarlarda hasar olmadı. Tercih edilebilecek ve sizi üzmeyecek bir firma.


23 Haziran 2015

Firmanın çalışanları iletişim yönünden kazandılar ve işlerini gereken hassasiyetle yapmıyorlardı.


19 Haziran 2015

Mükemmel 9.5 - İZMİR > İSTANBUL

İzmir İstanbul arası eşyalarımın toplanması, taşınması, yerleştirilmesi sorunsuz bir şekilde oldu. Hikmet Bey ile kolayca iletişim kurduğumuz için eşyalarımızın hangi aşamada olduğunu kolayca öğrenebildik. Sorun yaşamadık. Teşekkürler.


20 Mayıs 2015