MN

Medeni Şirin Nakliyat

9.4 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 10 Ekim 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
202 Müşteri Değerlendirmesi, 323 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10153 Kişi
  • 7 - 828 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10178 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10188 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10187 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 68 Kişi

Medeni Şirin Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

Şirin nakliyat emekçileri hem yaptıkları kaliteli işle hem de davranışlarıyla tek kelimeyle mükemmel bir grup. Sorunsuz bir taşınma oldu. Herkese tavsiye ediyoruz.


30 Ağustos 2016

Ramazan ayı ve elemanların hepside oruçlu olmasına rağmen gerçekten kusursuz taşıma ve montaj işlemi yapıldı. Özellikle işlerine çok ilgili ve davranışları da kesinlikle mükemmeldi. Bir daha olsa gene bu insanları seçerim.


30 Ağustos 2016

Evimi gayet iyi taşıdılar, en ufak bir çizik yada kırık olmadı. Her defasında başka bir şey kaldı mı? Bunu nereye koyalım diyerek, evin yerleştirilmesine dahi yardımcı oldular, unutulan bir şey kalmasın diye gayret gösterdiler. Teşekkürler.


29 Ağustos 2016

Şirin nakliyat güler yüzlü insanlardan oluşuyor. Her şey bunla bitmiyor, hızlı taşıma bizler için dezavantaj onlar için avantaj. Eşyalar çok hızlı indirildi ve eşyalar üst üste atıldı hala toplamakla uğraşıyoruz. Buzdolabımın yan tarafı çizilmiş, ambalaj kısmının dışında kalmış sanırım. Bu kadar hızlı taşınmasaydı inanın memnun kalırdım. Tek takıldığım konu hızlı taşıma, biz önceden kendi eşyalarımızı taşırken yavaş taşırdık ki zarar görmesin. Ayriyeten Murat ve Fırat'a özelikle teşekkür ederim.


28 Ağustos 2016

Hem hızlı hemde dikkatli çalışıyorlar. Üstelik çalışan insanlar güler yüzlü insanlar. Ben çok memnun kaldım teşekkür ederim. Şirin nakliyatı kesinlikle tavsiye ederim.


27 Temmuz 2016

Teşekkürler, tam zamanında kalabalık bir ekiple gelip çok titiz çalıştılar.


18 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Ankara'dan İstanbul'a tayinim çıktığında evimi nasıl taşıyacağımı düşünmüştüm ama Şirin nakliyat Hızır gibi yetişti. Şirin nakliyatta çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim, hem uygun fiyat hem iyi hizmetiyle herkese tavsiye ederim.


8 Temmuz 2016

Mükemmel 9.5 - ÜMRANİYE > ÜMRANİYE

Çok memnun kaldım. Bu kadar kısa sürede ve bu kadar iyi bir hizmet beklemiyordum. Saat 9 da başlandı ve saat 13 de bütün iş bitmişti. Her şey söz verilen şekilde yerine getirildi. Teşekkür ederim.


6 Temmuz 2016

Öncelikle Enakliyat çalışanlarına böyle bir siteyi kurdukları için çok teşekkür ederim. Sonra Şirin nakliyat ve Medeni Bey'den Allah razı olsun. Gaziosmanpaşa merkezde 300 mt. ileriye taşınan eşyalarım 07:30 da başlamış ve 11:00 da ramazan günü müthiş performansla (kırıksız, hatasız, endişesiz, güleryüzlü) bitmiştir.
1- Fiyat en ucuz diye endişeliydim, yorumlara baktım tercih ettim, boşu boşuna korkmuşum.
2- Ev taşımak çok basitmiş onu anladım Medeni Bey ile...
3- Bu yazdıklarım sizlere referans olsun, rahat olun...
4- Tekrar taşınsam ilk tercihim Şirin nakliyat olur...
5- Paketlemede ve araç büyüklüğünde sorun yok...
6- Montaj ve demontajda sorun yok, kusursuz, tam...


1 Temmuz 2016

Esyalarimi itina ile taşındılar


25 Haziran 2016

Mükemmel 9.2 - ESENLER > ESENLER

Güzel bir çalışma oldu.


19 Haziran 2016

Mükemmel 10 - BEYOĞLU > KAĞITHANE

Şirin nakliyat sahibi Fırat Bey ve ekibi hızlı cana yakın dikkatli bir ekip. Kesinlikle tavsiye ederim. Ellerinize sağlık.


13 Haziran 2016

Medeni Bey ile hemen irtibata geçerek anlaştık, genel anlamda da çok memnun kaldık.
Telefonda anlaştığımız gibi paketleme işlemini kendimiz gerçekleştirdik. Onlar taşımıa işini gerçekleştirdi. Gardolap ve salon vitrin demontaj ve montajı konusunda hiç sorun yaşmadık.
Sadece yoğunluktan avizelerin sökümünü biz de onlar da unutmuş, sonradan biz hallettik. Ama genel anlmada çok emnun kaldık. İlk defa tekrar taşınsam tercih edeceğim ve başkalarına tavsiye edebileceğim bir nakliye firması oldu. Teşekkürler.


31 Mayıs 2016

Şirin Nakliye firmasının hizmetinden gerçekten çok memnun kaldım.

Gerek iş disiplinleri, gerek zamanlamaları, gerek çalışanlarının davranış biçimleriyle çok başarılılar.

Kendilerine buradan da tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Herkese tavsiye edebileceğim bir firmadır.


20 Mayıs 2016

Merhaba

Fiyat teklifi aldığım en düşük firmaydı, aklımda açıkçası soru işaretleri vardı.

Taşınma işlemine saatinde geldiler, çalışan davranışlarını çok iyiydi, en ufak malzemem bile zarar görmedi.

Bu kadar kısa zamanda bu kadar başarılı ve fiyat anlamında bu kadar uygun bir firma ile çalışmam tamamen bir şans.

Montaj işlemleri mükemmeldi.

Şirin nakliyatı kesinlikle 100% tavsiye ediyorum.


2 Mayıs 2016

- Taşıma esnasında eşyaların hasar görmemesi konusunda çok dikkatli davranılmadı.
- Yatağım ve dolabım dahil montaj konusunda çok başarısızlar. Yatağım tam yerine oturtulamadı, hala araları açık. Gardolap kapakları langur lungur oynuyor. Taşıma esnasında tekerlekler kaybolmuş, kapakları tam yerine oturtulamadı. Rafların eklem yerleri kırılmış.
- Çamaşır ve bulaşık makinam düzgün takılmamış, her ikisi de taşındıktan sonra çalıştırdığımda yerler suyla doldu, halılarımı yıkatmak zorunda kaldım.

Fiyat uygun diye tercih ettim ama çok pişmanım tavsiye etmem.


27 Nisan 2016

Elinize sağlık, teşekkür ederim.


22 Nisan 2016

Mükemmel 9.8 - ESENYURT > BAŞAKŞEHİR

Zamanında gelmeleri vede eşyalara hiç bir zarar vermeden getirdiler. Yani kısacası on numara beş yıldız. Eşe dosta tavsiye ettim bile şimdiden.


16 Nisan 2016

Çok uzun bir şekilde tüm taşınma detayını yazmak istiyordum. Fakat taşındığım zamanın ilk günlerindeki şevkim yok. Kısaca şöyle belirteyim.

Açık bir şekilde "kesinlikle eşyalarımı toplamayacağımı" aleni bir şekilde yazarak verdiğim ihale ilanına ve fotoğraflara rağmen taşınma günü geldiğinde "evdeki eşyaların neden paketlenmediği" sorularak ve sitem edilerek sorunlu bir nakliye süreci başladı. Halbuki, eşyaları toplamayacağımı telefonda da söylemiştim. Uzun bir süre bunu tartıştık. Eşim hamile olduğu için bu tartışmadan ciddi manada olumsuz etkilendi ve onu evden uzaklaştırmak durumunda kaldım. Sonra kayınpederimin araya girmesi ile bir yerlerden koli temin ederek paketleme ve nakliye işine başladılar.

Ben de bu durumu Enakliyat'a bildirmek durumunda kaldım. Sonra site kendileri ile iletişime geçti. Medeni Bey bu tutumumdan memnun olmadı. Sağlık olsun.

Artılar ve Eksiler şu şekilde:
Dürüst olduklarını düşünüyorum.
Çalışkanlar.
Taşınma esnasında ortada unuttuğum nakit paraya dokunmamışlar.
Kırılan kütüphane kollarımın karşılığı olarak taşınma sonunda bana 30 TL iade ettiler. Ben de sembolik olsun diye 20 TL sini kabul ettim.

- Yazılan ihale detaylarını net okumamışlar.
- Paket ve malzeme taşıma işlemi daha özenli yapılabilir. (Kütüphane kolları kırıldı, metal dolaplar eğrildi.)
- Yeterli boş koli ve elbise askılığı ile gelmemişlerdi. Kıyafetleri askıya asmadan taşıdılar. Eğer bu firma ile çalışacaksanız bu konuda teyitleşmenizi tavsiye ederim.
- Avizelerin sökülüp takılması gerektiğini yazmıştım. Söktüler fakat elektrik ustası olmadıklarını gerekçe göstererek yeni eve takmadılar.


8 Nisan 2016

Gerçekten profesyonel bir çalışma oldu. Hepsine güleryüzleri ve hizmetlerinden dolayi çok teşekkür ederim. Başarılarının devamı dileğiyle...


7 Nisan 2016