KN

Kaplumbağa Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 11 Haziran 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KARTAL
Bu hafta 43 kişi iletişime geçti.
335 Müşteri Değerlendirmesi, 492 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10324 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10328 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10328 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10325 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10321 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Kaplumbağa Nakliyat Müşteri Yorumları

Tüm ekip eşyamız çok olmasına rağmen taşımayı düzgün, hızlı ve güleryüzlü bir şekilde işi tamamladılar.


10 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - BEYKOZ > BEYKOZ

Zamanında geldiler. Çok yardımcı oldular. Paketleme ve montaj hizmeti güzeldi. Tavsiye ediyorum.


7 Temmuz 2021

Nakliye firma sahibi işin başında geldi, her detayla ilgilendiler, yapılacak tüm işlemleri çok iyi bir şekilde yaptılar. Gelen tüm ekipten çok memnun kaldım. İleriki taşıma işlemlerimde ilk tercihim olacaktır.


2 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

Her yönden yüzde yüz memnun kaldığımız bir hizmet oldu. Verdikleri saatte evimdeydiler. Paketleme fırtına gibiydi. Anlayamadık bile ne zaman bitti. Ama o kadar hıza rağmen çok da kaliteli yerleşim yaptılar. Birkaç kırık olur sıkıntı değil gibi düşünüyordum ama bir kırık bile yoktu. Minik isteklerimizi asla kırmadılar. Tüm ekibe teşekkürler.


30 Haziran 2021

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Buradan yorumlara bakarak bu firmayı seçtim. Çok özenli ve hızlı bir taşınma oldu. Eşyaların hiçbirine zarar gelmedi. Firma çalışanları gayet özenli ve düzgün kişiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.


29 Haziran 2021

Mükemmel 9.8 - KADIKÖY > KADIKÖY

Tüm ekibe çok çok teşekkürler. Canla, başla çalıştılar. Sökülmesi zor giysi dolabımı sorunsuz söküp, montajını yaptılar. Tekrar teşekkürler emeğiniz için 🙏🏻


27 Haziran 2021

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

5 yerden teklif aldım eşyalara bakıp taşımak işlerine gelmedi. Kaplumbağa nakliyat firmasıyla taşıma, paketleme ve kurulum konusunda çok temiz ve düzenli bir hizmet aldım teşekkürler.


23 Haziran 2021

Kazım Bey ve ekibi ile 2. Kez taşındık, ilk seferde de memnun kaldığımız için yine onları tercih ettik. İşlerinde oldukça profesyonel ve iyiler. Yardımsever yaklaşarak yapıyorlar her şeyi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.


18 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Hizmetten oldukça memnun kaldık, güler yüz ile işlem çok kısa sürede tamamlandı.


16 Haziran 2021

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Bana gelen tekliflerden yorumlara bakıp ilk ve tek Kaplumbağa Nakliyatı aradım. Çok da doğru karar vermişim. Kazım usta ve ekibine çok çok teşekkürler. Hem ustalıklarına hem yaklaşım şekillerine ve davranışlarına şapka çıkarıyorum. İşini severek ve eğlenerek :) yapan bir ekip. İlk evim asansörsüz ve 2 kat olduğundan yorucu olmasına rağmen sorunsuz ve güler yüzle yaklaşımları çok güzeldi. Açıkçası başka bir firma ilk taşımada yaşadığım sıkıntılardan kaynaklı bir endişem vardı ama her şey sayelerinde çok güzel ilerledi. Böyle bir ekiple çalışmak insanın yorgunluğunu alıyor. Çok pratikler ve hızlılar. Programlılar. Dolaplarımı, masamı ve her şeyi sorunsuz demonte ve monte ettiler. 2.kez yapılan ve bir daha zor denilen İkea dolabımı bile dar alanda güzelce kurdular. Kırılacaklara özen gösteriyorlar. Her şeyi sardılar. Her şeyim eksiksiz ve sağlam bir şekilde teslim edildi. ellerine, emeklerine ve güçlerine sağlık. Her yakınıma tavsiye edeceğim.


16 Haziran 2021

Çok iyi 8.4 - BEYOĞLU > PENDİK

Firma çalışanları gayet iyi, dikkatli ve güvenilir.
Firma taşıma işlemini zamanında yaptı, dikkatli ve özverili çalıştı.
Tek eksikleri mobilya montajı konusunda daha deneyimli olmaları gerekli bunun üzerinde kendilerini geliştirmeleri gerekli buna rağmen güzel bir işçilik yaptılar.
Firmayı tüm ev taşıyacak kişilere tavsiye ederim.
Tüm arkadaşlara teşekkürler.


15 Haziran 2021

Öncelikle firmayla hiçbir tanışıklığımız yoktu. Başka bir firmayla 1500tl daha fazla fiyatla ve köprü fiyatıyla da şişirilerek anlaşmıştık. Hatta sözleşme için geri dönüş beklerken Kazım usta bizimle iletişime geçti. Bu sitede yorumlarını okuduk, köprü konusunda da bize samimiyetle yardımcı oldu. (taşınma günü 3saat trafikte kaldılar Başakşehir-Çekmeköy arası ve hiçbir şekilde bu durumu bize yansıtmadılar) sağ olsunlar. 5 kişi geldiler, sabah 8’de başlandı hem çok hızlılardı hemde gerçekten hiç sıkıntısız şekilde bütün sökme/takma işlemleri yapıldı(mobilyalarımız ve dolabımız ağır modellerdi, ilk takan bile saatlerce uğraşmıştı). Hiçbir eşyam kırılmadı, bozulmadı. Ekstradan marketten ufak bir dolap almıştık rica ettik onu bile montelediler. Bir yatağın montesinde basit bir hata olmuş ki biz bilmediğimz için zor sanmıştık, ertesi gün gelip o ufacık şeyi düzelttiler daha ne olsun? :) Kesinlikle Kazım beyin samimiyetine güvenin ve düşünmeden bu firmayı seçin diyorum. Biz çok düşündük, araştırdık ve tesadüfi olarak hızlı şekilde dönüş yaptıklarından dolayı Allaha emanet dedik anlaştık hiçte pişman olmadık. Bundan sonraki tüm taşınmalarımızda kendisiyle çalışacağız ve herkese de hem bu siteyi hem de Öz nakliyatı tavsiye edeceğiz. Teşekkür ederiz Kaplumbağa nakliyat :)


14 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ESENYURT > SANCAKTEPE

Kazım bey ve ekibine teşekkürler.


9 Haziran 2021

O kadar hızlılar ki 2 saatte evi biz elimizi sürmeden çabucak topladılar ve eşyalar çok güzel paketlenmişti, hiçbir yerinde bir sorun yoktu. Ev taşıyacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.


6 Haziran 2021

Mükemmel 10 - MALTEPE > ÜSKÜDAR

Çok güzel temiz iş yaptılar. Ayrıca çok hızlı ve pratikler. Hiçbir malzemeye zarar gelmedi.


6 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > MALTEPE

Öncelikle Kazım beyin 5 kişilik ekibine sonsuz teşekkür ederiz. Her şey o kadar kusursuz ilerledi ki tüm taşınma eziyeti resmen sorun olmaktan çıktı. Her bir eşya özenle paketlendi özenle tekrar kuruldu, hatta eve sığmayan gardrop kurulmuşken tekrar sökülüp özenle paketlendi. Mutfak eşyalarında minicik bir kırık oluşmadı, temiz ev olduğu için yeni eve bizi kırmayıp titizlikle galoşla yerleştirdiler. Pandemi döneminde temizlik konusunda da çok hassaslardı. Ayrıca çok dakik ve pratiklerdi. Yanımıza yardıma gelen arkadaşlarımızı ve bizi asla hiçbir şeye dokundurtmadılar. 2+1 ev için sabah 8 gibi başlayan taşınma molalarla ve 1 saat yolla birlikte 12.30 civarı bitmişti. Tüm içtenlikle herkese tavsiye ediyoruz. Tekrardan çok teşekkür ederiz.


5 Haziran 2021

Mükemmel 10 - MALTEPE > KARTAL

Yaptıkları işe saygılı, çok düzgün insanlar. Bu devirde böyle insanlar kolay kolay bulunmuyor. İşlerinde profesyoneller. Ne söylersek yardımcı oldular. Özellikle Kazım bey her konuda destek oldu.


2 Haziran 2021

Mükemmel 9.8 - KOCAELİ > İSTANBUL

Kazım Bey ile öncesinde sık sık konuştuk. Kafamdaki sorulara içtenlikle cevap verdi. Taşıma sırasında bizzat kendisi ilgilendi. Ekstra ilave işlerde bile yardımcı oldular. Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim güvenilir bir firma. Bu süreçte Enakliyat'da süreç boyunca aradı ve sorun olup olmadığını kontrol ettiler.


30 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - MALTEPE > KADIKÖY

Çok yardımcı oldular. Her şey sorunsuzdu. Herkesin eline sağlık. Çok teşekkür ederim.


29 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KARTAL

Ellerinize sağlık. Güvenli, hızlı ve uzman ekip. Sorunsuz nakliye işlemimi tamamladılar.


26 Mayıs 2021