İN

İsak Özsoy

8.9 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 21 Mart 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
178 Müşteri Değerlendirmesi, 265 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 625 Kişi

İsak Özsoy Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KOCAELİ > MARDİN

Özsoy nakliyata özellikle İshak bey ve ekibine çok teşekkürler.


6 Haziran 2021

Mükemmel 9.8 - AĞRI > İSTANBUL

Memnun kaldığımız bir taşınma oldu. Dedikleri vakitte gelip eşyaları yükleyip, dedikleri vakitte teslim ettiler. Bir sorun yaşamadık, ilgiliydiler...


6 Temmuz 2018

En kötü firmaydı, camları kırdılar, dolapları çizdiler ve eşyaları kırıldılar.


4 Temmuz 2018

Müthiş 8.7 - İSTANBUL > İZMİR

Firma çalışanları özverili, işlerini bilen kişiler. İletişim kopukluğu olmadı. Taşıma zamanlaması biraz gecikmeli oldu. (4 saat kadar). Fiyat fayda dengesi uygun idi. Çalışanlar işlerini bilerek ve düzgün yapıyorlar.


22 Haziran 2018

Müthiş 8.6 - İSTANBUL > ANTALYA

Genel olarak memnun kaldık. Sorunsuz bir şekilde taşınmamız gerçekleşti. Teşekkür ederiz.


8 Haziran 2018

Sabah 9'dan akşam 5'e kadar eşya mı taşınır? Tüp arabasıyla gelinmiş ve 4 kişi nasıl bir sistem çözemedim. Eşyaların arabaya sığmayacağını anlayınca bir kamyon daha çağırdım mecburen. 3+1 ev taşımaya geliyorsunuz 4 kişi ve arabanız 3 koltuğu anca alacak şekilde. Bu sondu bir daha görmeden olmaz demek ki, bu işler netten yapılmıyormuş.


6 Haziran 2018

Taşınacağımız yerin uzak olması sebebiyle bizim önceden gitmemizi istediler. Eşyalar geldiğinde bazı eşyalarımızın diğer tarafta bırakıldığını gördük (ütü, 2 sandalye ve beşiğin bir parçası ). TV ünitesinin çekmecesi taşıma esnasında bozuldu yapmadan gittiler.
Evde kalmaya devam edecek biri olduğunu bildikleri halde evin her yerinde sigara içilmiş.
Çalışanlar çok lakayıttı içecek teklif ettik yemek istediler.(Lahmacun istemediklerini de özellikle belirttiler) ve çıkarken de alenen bahşiş istediler.
Söyleyebileceğim tek olumlu şey hızlıydılar.


31 Mayıs 2018

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > İZMİR

Özsoy firması ile bulaşık makinamı şehirlerarası taşıttım. Hizmetlerinden çok memnun kaldım. Teşekkürler.


28 Mayıs 2018

Zamanında ve sorunsuz bir taşıma, firmaya teşekkür ederim, çalışanlar da ellerinden geleni yaptılar onlara da teşekkür ederim.


22 Mayıs 2018

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > ORDU

4. kat asansörsüz yerden gayet iyi indirdiler, ekip kalabalıktı, paketlemeyi de güzel yaptılar ve güzel istiflediler.
Taşınacak evde de güzel taşıdılar, itina ve titiz davrandılar.


15 Mayıs 2018

Müthiş 8.8 - KARTAL > KARTAL

Firma çok hızlı çalışıyor fakat hızlı çalışırken biraz hassas olması gereken eşyalara kibar davranmıyor. Bunun dışında çok hızlı iş çıkartıyorlar teşekkürler.


20 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > MALTEPE

Kararlaştırdığımız saatte ve belirtilen sayıda personelle taşıma işlemini yaptılar. Taşıma gününe kadar ilk başta görüştüğüm ve taşıma işlemini organize eden bayanla sorunsuz bir şekilde iletişim içindeydim. Taahhüt edilen her hizmetten faydalandım. Gelen ekip en ufak bir rahatsızlık vermeden, hasarsız bir şekilde ve olabildiğince profesyonel bir tutumla işlemi bitirdi. Başta konuşulan taşınma ile ilgili tüm hizmetleri eksiksiz bir şekilde yerine getirdiler. Paketleme ve ambalajlama işlemi için getirilen malzemelerin sıfır olması ise oldukça iyiydi. Bir daha taşınma işlemim olduğunda rahatlıkla aynı firmaya yaptırırım. Çalışan tüm personele teşekkür ederim.


7 Nisan 2018

Taahhüt edilen zamandan daha erken bile geldiler. Nakliye işlemi hızlı bir şekilde bitti. Çalışanların iletişimi iyiydi. Gereksiz gürültü yapmadılar ve bağırıp çağırmadan, etrafa rahatsızlık vermeden işi bitirdiler. Özellikle firmanın her telefonunuza doğrudan yanıt verebilen bir yetkilisi olması ve her sorunun hızla çözülmesi çok iyi. Genelde nakliye firmalarını aradığınızda telefona doğrudan taşıma ekibinden bir kişi çıkar ve operasyonu yönetemez. Bu firmada böyle bir problem yok. Telefona yetkili ve çözüm odaklı bir hanımefendi çıkıyor ve problemle doğrudan ilgileniyor. Hiçbir sorun yaşamadık, yine tercih edilebilir bir firma.


5 Nisan 2018

Yaşanan aksilikleri uzun uzun yazıp kimsenin vaktini almayayım, bir daha bu firmayla taşınır mısınız diye soracak olursanız kesinlikle hayır derim.


3 Nisan 2018

Firma hiç profesyonel değil, normal, alelade bir firma. Mobilyanız değerliyse, kıymet verdiyseniz kesinlikle bu firmayı tercih etmeyin çünkü o sizin için değerli, arkadaşların çok da umurunda değil. Eşyaları yüklemek için gelenler başka, indirenler başka. Söküm için yoldan geçen bir arkadaşı alıp gelmişler, sanki ilk defa benim mobilyamı söküyor. Yaptığı iş sadece vidaları sökmek, kendi de takmaya gelmedi zaten gelenler başka sökenler başka. Allah'tan takanlar onun bir gömlek üstüydü o da o kadar. Çoğu eşyayı ben paketlemiştim zaten onların yapacağı beyaz eşya paketlemesi bir de yatak odası sökmek o da burnumdan geldi. Neyse ki az bir sıkıntı ile atlattık ama başta da söylediğim gibi mobilyanız değerliyse uzak durun, yok değilse uygun fiyat veriyor zaten tercih edilebilir. Fiyat olayı da başka bir sorun, verilen fiyat KDV siz fiyat, ucuz diye atlamayın üstüne %18 KDV koyun öyle hesaplayın ama ben de uygun diye yine de tercih ettim. Sonuç olarak bir daha tercih eder miyim tabii ki ASLA.


2 Nisan 2018

Söylenen fiyata sonra %18 kdv eklenmesi adil değil. Faturayı da göndermiyorlar...


28 Mart 2018

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

İlgi ve hizmet gayet güzeldi.


11 Mart 2018

Mükemmel 9.8 - KARAMAN > İSTANBUL

On numara beş yıldız. Harika paketleme ve tam zamanında teslimat. Hiç bu kadar beklemiyordum, eşyaların hiçbirinde kırılma dökülme olmadı. Murat bey ve ekibine teşekkürler.


8 Mart 2018

Mükemmel 9.5 - KOCAELİ > İSTANBUL

Açıkçası bu kadar kolay ve hızlı olacağını düşünmemiştim. Firma yetkilileri çok ilgili ve sürekli iletişim halindeler, çalışan arkadaşlar hem çok tecrübeli hemde kibar ve işlerinin hakkını veriyorlar, hiç bir isteğimizi geri çevirmediler. İyi bir ekip çalışması yaptılar, bir bakmışım yeni evimdeyim. Özsoy Nakliyat bu işin hakkını veriyor, bundan sonrada Özsoy Nakliyat ile çalışmaya devam edeceğim. Teşekkür ediyorum.


27 Şubat 2018

Mükemmel 10 - MANİSA > İSTANBUL

Gelen arkadaşlar işlerini en iyi şekilde yapıyor ve güler yüzlüler. Özellikle Himmet bey ve ekibi işini çok iyi yapıyor, eşyaların paketlenmesi gayet yeterli ve kendi eşyalarını taşıyorlarmış gibi özen gösteriyorlar. Hemen bırakıp gidelim düşüncesinde olmadan, hiçbir eşyaya zarar gelmeden işlerini teslim etmek istiyorlar. Ekibin başı olan Himmet abi hoşsohbet, güler yüzlü ve her konuda yardımcı oluyor, ilerleyen zamanlarda tekrar çalışmak isterim.


27 Şubat 2018