HN

Hancıoğlu Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 10 Kasım 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ATAŞEHİR
Bu hafta 4 kişi iletişime geçti.
126 Müşteri Değerlendirmesi, 266 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10104 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10110 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10116 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Çalışanlar
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10115 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10111 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 612 Kişi

Hancıoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.8 - ÇEKMEKÖY > ÜMRANİYE

Kesinlikle işini kayığı ile yapıyorlar. O kadar uğraştırdık, çok da eşyamız vardı hiç sorunsuz taşımayı yaptılar. Gayet hızlı ve titiz çalıştılar. Parasını sonuna kadar hak ediyorlar. Kesinlikle öneririm. Hiç tereddütsüz anlaşabilirsiniz .


21 Şubat 2023

Firma söz verdiği gibi tam saatinde geldi, oldukça hızlılar, efendi ve beyefendiler. Sorunsuz ve sıkıntısız taşıma işlemlerimi tamamladılar. Mobilyalarımızı söküp ambalajlayıp, yeni evde de kurulumunu yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.


11 Ekim 2022

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

İlk defa ev taşıması yaptım. Tereddütlerim vardı ama çok şükür Hancıoğlu nakliyat fazlasıyla tereddütlerimi ortadan kaldırdı. Gelen ekip muhteşem ve bir o kadarda güler yüzlüydüler. Her şey için çok teşekkür ederim. Hiçbir şekilde ustaya ihtiyacım kalmadı. Özellikle Eren beye çok teşekkür ediyorum.


8 Ekim 2022

Çekmeköy içi taşıma hizmeti aldım. Fiyat performans oranı çok yüksek. Dedikleri zamanda geldiler. Ek bir ücret talep etmediler. Tavsiye ediyorum.


22 Eylül 2022

Mükemmel 9.5 - İSTANBUL > ANKARA

Evimi İstanbul'dan Ankara'ya Hancıoğlu nakliyatla taşıttım. 3+1 eşyam vardı ve eşyam 1 senelikti, yeni eşyaydı. Mehmet bey ve ekibine teşekkür ediyorum, sorunsuz taşıma işlemimiz gerçekleşti, fiyat olarak da piyasaya göre uygundu.


13 Eylül 2022


12 Eylül 2022

Mükemmel 10 - TUZLA > BEYKOZ

Merhabalar,

Tuzla’dan Beykoz’a taşınmamız için oluşturduğum ihaleye en uygun teklifi Hancıoğlu verdi. Yorum sayısı ve yorum puanı en yüksek olan tekliflerden biriydi. Açıkçası tek tük de olsa olumsuz yorumlardan ötürü endişelenmiştim ancak neredeyse hiçbiri ile karşılaşmadım, yalnızca dolapların birinin sökümünde acele edip dolabın arkasındaki parçayı raptiyeleri çıkarmadan sökmüşler. Diğer dolaplarda dikkat ettiler. 4 kişi geldiler ve eşyalarımızın bir kısmını toplamada da yardımcı oldular. Eşya yerleştirirken de talep ettiğimiz gibi sakin sakin eşyaları odalarına yerleştirdik ve kurulumlarını yaptılar.

Kendilerine teşekkür ediyorum ve yorumu okuyan arkadaşlara Hancıoğlunu tavsiye ediyorum.

Taşınma işlerinizde kolaylıklar dilerim.


10 Eylül 2022

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Arı gibi çalışkan bir ekip. Paketleme, taşıma ve montaj hepsi kusursuz. Çok saygılılar. Taşınma işimi kısa sürede ve sorunsuz hallettiler. Kesinlikle tavsiye ederim. Hancıoğlu Taşıma’ya çok teşekkür ederim.


6 Eylül 2022

Adamlar Hızır acil gibi harika iş çıkardılar.

Kendi eşyaları olsa böyle özen göstermezler mükemmel ötesi.

Kesinlikle tavsiye ederim.


Fiyat : mükemmel ✅
Hız : mükemmel ✅
Titizlik: mükemmel ✅
Güven :mükemmel ✅

10 üzerinden 100 😂


9 Ağustos 2022

Mükemmel 9.6 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Tek kelimeyle mükemmel bir nakliye firması diyebilirim gerek ekibiyle gerek taşımasıyla, montajıyla ve kurulumu ile harika bir taşıma firması, elemanların güler yüzlü ve sıcak kanlılığı çok iyi.
Tekrar Hancıoğlu ve Enakliyat firmasına teşekkür ederiz.


20 Temmuz 2022

Mükemmel 10 - KARTAL > MALTEPE

Taşınma konusunda tereddüt edilmeden gönül rahatlığıyla çalışılabilecek bir firma. Parça eşya taşınmasına bile gereken özeni çok iyi gösterdiler. Koray Bey'e ve ekibine verdikleri bu özenli hizmet için çok teşekkür ediyorum.


20 Temmuz 2022

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Yaklaşık 10 defa taşındım bu kadar güzel taşınma görmedim gerçekten herkese tavsiye ederim. Mobilyaların söküm kurumu hepsini yaptılar daha önce taşındım hep mağdur oldum. İyi ki Enakliyat karşıma çıktı teşekkürler. Çalışanlar hepsi güler yüzlü, gayet işinin ehli hepsine çok çok teşekkürler, size ne kadar teşekkür etsem az bundan sonra benim nakliyem Hancıoğlu:)


19 Temmuz 2022

Öncelikle herşey için Koray beye çok teşekkür ederim

Çok yardımcı oldular bana

Herşeyi çok çabuk temiz ve titiz bir şekilde yaptılar paketleme olsun kolileme olsun çok iyi bir iş çıkardılar hepsinin eline sağlık gerçekten tavsiye edeceğim bir firmadır

Tekrardan arkadaşların eline emeğine sağlık
Herşeyi için teşekkürler Koray bey
🙏


19 Temmuz 2022

Pazarlık aşamasında 6 kişinin geleceği söylenmişti. Daha gelir gelmez “abi senin eşyan çok, kalabalık geldik, artık sen de yaparsın bir şeyler” diyerek ekstra para koparmaya çalıştılar. Pazarlık koşullarında ve sözleşmemde bütün eşyaların önce stretche sonra pat pata sarılacağı belirtilmişti. Tartışma çıkmasına, hatta gidip stretch alıp gelmelerine rağmen eşyalar sadece kullanılmış pat pat ile paketlendi. Bir kaç eşya göstermelik yarım yamalak stretch ile sarıldı. Pense ile somun söküldü. Gardrobu sökerken vidaları toplamamışlar, gittiği yerde vida olması gereken yerlere çivi çakmışlar. Eşyaları yük asansörü ile taşımaları defalarca söylenmesine rağmen insan asansörüne ağır eşya yükleyip 1,5 saat asansörde kaldılar. Bu arada asansörü tekmeleyip kapı kilidini kırdılar. Ücretten kilit ve asansör servisi için küçük bir miktar kesinti yaptım. Eşime bir sürü hakaret edip gitmişler. Uzak durulması gereken kişiler.


18 Temmuz 2022

Eşyalarımın hepsi araca sığmadı benim bıraktığım koltuk olmasına rağmen eşyalarımdan komidin ayakları kırık duvar saatim kırık gramafonum yamuk çıktı bazamın deri başlığı delinmiş bütün kıyafetlerim yarısından fazlasını topladım kalan tüm elbiselerimi bazalara doldup leke içinde bıraktılar araya sıkıştırıp yırtlanlar bile var bide bana ekstra koli aldırdılar yetmedi diye yemeklerinin paraaını bile ödedim hiç memnun kalmadım


12 Temmuz 2022

Öncelikle 9'da anlaştığımız halde 10:30 gibi ancak taşıma işlemi başladı, kahvaltı ediyoruz sonra geleceğiz cevabını aldım aradığımda. Paketleme hizmeti dahil değil mi diye ısrarla sormama ve evet cevabını almama rağmen paketleme namına hiçbir hazırlık yapılmadan gelindi. Paketlemelerini beklediğim eşyalarımı hızlıca paketlemek zorunda kaldım ve her şey darmadağın oldu. Diğer eşyalarımı da özensiz şekilde taşıyarak gerekli korumalar olmadan taşıdılar ve bu yüzden tüm eşyaları baştan temizlemek zorunda kaldım çünkü toz içindeydi en temizi bile. Üstüne bir de yemek almamı aç olduklarını söylediler, zorunda olmasam iptal ederdim. Bir de iyi yorum istediklerini her fırsatta belirtmeleri ne kadar işin ehli olduklarını gösterdi!


6 Temmuz 2022

Mobilyalarım çizildi, taşımacıların davranışları eşya çok diye eşyaları bir atmadıkları kaldı. Tavır aldılar, yavaş çalıştılar Koray bey çok saygılı fakat taşımacılardan memnun kalmadım çünkü işlerini sevmiyorlar o nedenle profesyonel değiller.


3 Temmuz 2022

Mükemmel 9.3 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Arkadaşlar bir çok konuda yardımcı oldular. Ellerine sağlık.


2 Temmuz 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Çok profesyonel ve başarılılar. Güler yüzlü ekipleri var. Çok saygılılar. Tüm eşyamı başında beklemeden eksiksiz toplayıp teslim ettiler. Çok teşekkür ederim…


30 Haziran 2022

İşlerini çok iyi yapıyorlar, teşekkür ederim. Taşıma için tavsiye ederim.


30 Haziran 2022