EN

Ezgi Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 1 Aralık 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
23 Müşteri Değerlendirmesi, 26 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1020 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1021 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1021 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1021 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Ezgi Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Eşyamız istediğimiz lokasyona, beklediğimiz zamandan daha kısa sürede taşındı. Ezgi Nakliyata emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Temiz ve dikkatli çalışan bir firma. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.


13 Ekim 2020

Çok iyi 8.4 - İSTANBUL > MUĞLA


11 Aralık 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.


13 Kasım 2017

Mükemmel 9.5 - İSTANBUL > AYDIN

İnternetten araştırmalar sonucu bulduğum Enakliyat.com.tr sitesi neredeyse Avrupa standartlarında bir hizmet veriyor. Gelen teklifler sonrasında Ezgi nakliyatta karar kıldıktan sonra yüz yüze görüşme ve taleplerin iletilmesi ile sözleşme imzalandı ve eşya taşıma işi dediği günde ve zamanda gerçekten profesyonel ekiple hataya ve hasara mahal vermeden büyük bir ustalıkla yapıldı. Teşekkürler Ezgi nakliyat.


11 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Tam zamanında gelip hızlı bir şekilde eşyaları paketliyip yüklediler. Çok ağır koliler yapmama rağmen herhangi bir eşyama zarar gelmeden çok güzel bir şekilde taşıdılar mobilyalarımın montajınıda tertemiz sorunsuzca yaptılar. Sedat bey ve ekibine çok ama çok teşekkür ederiz:)


29 Mayıs 2017

Anlaşmış olduğumuz sedat nakliyat,taşıma yapacagı gün geldi ve bulundugumuz caddede kar var diye taşımak istemedi,1 gün sonra taşıyalım ve tedarikli gelelim dedi.! gün sonra hangi önlemi alacaksınız dedim,zincir getrirecegiz dediler.Şuan bulun getirin dedim,birşey diyemedileri biz tedarikli gelelim dediler ve taşımadılar. Öglen saat 2 gibi Süleyman bey adına biri aradı,zincirli kamyonlarının geldigini ve taşıma yapabileceklerini söylediler,1 saat içinde geldiler ve taşıma gerçekleşti,Aslında taşıma yapan şirket Sedat nakliyat değil,başka bir firmaymış sedat nakliyat bu işi paslamış.Gelen firma çalışanları iyi çalışkan insanlardı.
Antalya'ya taşındıgımız evimiz site içerisinde ve 50 metre mesafedeydi,sedat nakliyat bunu da bu firmaya söylememiş ,taşıma yapan firmayıda magdur etti.Yani sedat nakliyat sözünde durmayan , düzgün bir firma değil.


31 Ocak 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Sedat Bey taşıma gerçekleşinceye kadar sürekli ilgilenip bir problem olup olmadığını sordu. Ben gerçekten çok memnun kaldım, çok iyi fiyat verdiler. Eşylarımda her hangi bir sıkıntı olmadı, kurulumu ve paketlemeleri muazzam bir şekilde gerçekleştirdiler. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Kaç kere ev taşımak zorunda kaldım ama bu kadar ilgili bir firma görmedim.


29 Ekim 2016

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > KAYSERİ

Eşyamın arkasında ne olacak endişesi taşımadan rahatlıkla emanet edebildim. Başta Sedat Bey'e sonrasında taşıma esnasında çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim çok memnun kaldım.


21 Ekim 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Sedat Bey ile pazar günü için anlaştık fakat eski evimin bulunduğu sitenin pazar günü taşınmama kuralını unutmamdan dolayı cumartesi sabahı kendisi ile görüştük ve evden eve taşıma işini apar topar cumartesi gününe çektik.
Hiç bir zorluk çıkartmadan bana yardımcı oldular ve hemen geldiler. Yarısını toplayabildiğimiz evin kalanını komple toplayıp İstanbul'dan çıktılar 15 saat sonra Çanakkale'de teslim ettiler.
Hiç bir sıkıntı yaşamadık, aldığım hizmetten ve fiyattan oldukça memnun kaldım. Neredeyse İstanbul içinde bir yerden bir yere ev taşıyamayacağınız bir fiyata ben evimi 500 km taşıttım.
Sedat Bey'e ve evde çalışan arkadaşlara düzgün hizmetlerinden dolayı tebrikler ve teşekkürler. Herkese tavsiye ederim.


4 Ekim 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Gayet memnun kaldım.


15 Eylül 2016

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > ANTALYA

Gayet memnun kaldım aldığım hizmetten. İletişimleri gayet sağlıklı Gelen nakliyeci çok güler yüzlü ve anlayışlıydı. Herşey için teşekkür ederim. Fiyat ve aldığım hizmet tatminkardı tavsiye ediyorum.


5 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HATAY

Sedat Bey ve ekibine çok teşekkürler.


8 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

İstanbul'dan Akçay'a eşya taşıması için gelen tekliflerden Ezgi nakliyatı seçtim. Seçim yaparken fiyatın yanısıra yorumlara önem verdim. Taşımam tamamlandığında son derece mutlu ve huzurlu bir şekilde bu yazımı yazıyorum.
Benim memnuniyetimin haricinde eşyalar indirilirken civardan geçenlerin konuşmalarını kısaca aktaracağım.
-Ambalaj malzemeleri ne kadar güzel baksana
-Malzemeler ne kadar güzel istiflenmiş, arada boşluk yok
-Kamyon ne kadar temiz değilmi

Ben ve Eşim sürekli taşınan kişileriz. Ezgi Nakliyat ile Bu Site aracılığı ile tanışmaktan çok mutlu olduğumuzu belirtir özellikle Sedat Bey'e ilgisi ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.


12 Haziran 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Merhaba.
Ezgi nakliyat firmasıyla İstanbul, Kocaeli arası nakliye işlemimiz için kendileriyle anlaşma sağladık ve firma yetkilisi Sedat Bey'le iletişime geçtik. Kendisi gerçekten bize çok yardımcı oldu.
Taşınacağımız gün firma çalışanları dedikleri saatte kapıdaydılar ve arkadaşlar çok hızlı ve gayet muntazam bir şekilde eşyalarımızı ambalajlayıp paketlediler.
Gayet dikkatli bir şekilde eşyalarımız araca yüklenip yeni adresimize doğru yola çıkıldı. Adrese gelindiğinde çalışan arkadaşlar yine aynı hassasiyetle eşyalarımızı evimize taşıdılar. Kendilerinden çok memnun kaldık, gerçekten işlerini severek yapıyorlar.
Ezgi nakliyat firmasına ve firma yetkilisi Sedat Bey'e buradan bir kez daha teşekkürler. Herkese tavsiye ediyorum.


2 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - KARTAL > SANCAKTEPE

Merhaba,
Ezgi Nakliyat ve Sedat Bey'i bir arkadaşımız vasıtası ile tanıdık. Sabah dedikleri saatte taşıma işlemleri için geldiler. Her parçayı tek tek itina ile paketlediler. Arkadaşlar iletişim konusunda bize hiç sıkıntı çıkartmadılar. Daha önceki taşınmamızda çalıştığımız başka bir firma ile o kadar sorun yaşamıştık ki bunu da öyle olacak zannedip gerilmiştik. Ama o kadar tecrübeli ve düzgün çalıştılar ki bir daha onlardan başka firma ile çalışamayız diye düşünüyorum. Özellikle dikkat ve zaman anlamında çok çok iyi bir firma. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Artık gönül rahatlığı ile çevreme tavsiye edeceğim bir taşıma firması oldu. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Haziran ayında yazlığımızı taşırken görüşmek üzere.


1 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - DÜZCE > İSTANBUL

Firma yetkilisi gayet nazikti ve çok yardımcı oldu. Tüm eşyalarım eksiksiz ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. Ödemiş olduğum ücret de gayet makuldu. Demonte eşyalarımın montajı haricinde her şey olması gerektiği gibiydi .Gardolabımın montajı yapılamamış, bir tek onda problem yaşadım.


23 Kasım 2015

Şimdiye kadar en az 5 kez taşındım ancak bu kadar iletişim noksanı ve işi almak için başta her şeyi kabul edip sonra sözünden dönen bir firma görmedim. Zamanlama iyi, eşya taşımaları iyi ama asla sözlerinin eri değiller.


14 Kasım 2015

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Evden eve nakliye denince Ezgi nakliyat gelmeli akla dakik ve düzenli bir çalışma izleyen bir firma. Denilen saat de gelip güzel bir paketlemeyle eşyalarımı paketlediler ve iyi bir hassasiyetle taşıdılar. Zamanından önce bitirdikleri için Ezgi nakliyata ve sahibi Sedat Bey'e çok teşekkürler, hızlı ve hassasiyetle taşıdıkları için eşyalarımı.


20 Ekim 2015

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Çok başarılı.


17 Ekim 2015

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Sorunsuz taşınmamı sağladıkları için teşekkür ederim.


11 Ekim 2015

Önceki sayfa
12