EN

Evseren

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 19 Eylül 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
91 Müşteri Değerlendirmesi, 112 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1080 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1082 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1085 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1085 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1083 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evseren Müşteri Yorumları

Bundan daha berbatı olabilir miydi bilemiyorum...
Taşınacağımız ev hemen bitişik binada olduğundan firma ile görüşmemde taşıma aracı gerekip gerekmediğine kendilerinin karar vermesi gerektiğini ilettim, son olarak firma sahibi bana bir küçük araç yollayacağını söyledi. Fakat sabah sadece 4 arkadaş ve yanlarında bir kaç köpüklü koruma naylonu ile geldiler. Israrla duvardan sökülecek mobilyamın olduğunu ve taşındığımız yerde yine duvara monte edileceğini söylememe rağmen firma sahibi kesinlikle ekiplerinde bir marangoz ustasının bir tesisat ustasının olduğunu eşyaların itinayla sökülüp taşınılan yerde montajının yapılacağını söylemesine rağmen maalesef gelen 4 kişi de bunların hiç biri yoktu benim yapabileceğim kadar yapabilen taşımacılar vardı. (2 si genç arkadaş, birisi bir yaşlı amca)
Yatak odası dolabımız silinmeyen yeşil renkli keçeli kalemle 5-6 yerinden işaretlenmiş olduğunun resimlerini firmaya yolladığımda firma sahibi :
ne var ki mobilyanız hasar görmemiş, cifle temizleyin çocuk musunuz şeklinde yanıt verince bu yorumu yazma gereğini duydum.


16 Temmuz 2018

Mükemmel 9.8 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Mehmet Bey ve ekibine teşekkür ederim. Evde beklediklerinden fazla eşya çıkmasına karşın hiçbir şekilde bunu sorun etmediler. Ne istediysek o şekilde yaptılar. Aslında işin özü Mehmet beyle telefonda ne konuştuysam bana ne söylediyse sözünün arkasında duran arkadaşlardı. Tekrar teşekkür ederim.


2 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

İletişim ve müşteri memnuniyeti güzel.


29 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DÜZCE

Çalışanlardan Allah razı olsun. Yüklemeyi çok çabuk yaptılar ve taşınacağımız yere zamanında geldiler. Eşyalara herhangi bir zarar gelmedi. Ellerine sağlık.


24 Haziran 2018

Mükemmel 10 - GEBZE > GEBZE

Evseren nakliyat memet beye çok teşekkür ediyorum gerçekten sorunsuz bi taşınma yapıyorlar ben ilk etapta talep oluşturur ken bütçemi yazmıştım oraya doğu firma uçuk fiyat verdiler ama evseren nakliyatla iletişime geçtiğimiz zaman mehmet bey gerçekten anlayışlı ve karakterli bi insan cıktı bana dediği kelime şuydu bütçenize saygı duyarım demesi beni hüzünlendirdi para önemli d3gil eşyalarınız temiz taşınsın dedi para ikinci planimiz olsun dedi ve geldi sorunsuz taşımayı gerçekleştirdi bundan sonra tüm akrabalara çalıştığım iş yerime kesinlikle tavsiye edicem bu insanlar kazansın böyle insanlar hala varmı gerçekten helal olsun evseren nakliyat teşekkür ederim yolunuz bahtınız açık olsun herkese tavsiye ederim


22 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Evseren nakliyat ve çözüm ortağı Türksoy nakliyata ve çalışan arkadaşlara, Adem, Muhammet, Necati ve Hakan'a bayram yoğunluğunda evimizi İstanbul'dan İzmir'e taşıdılar teşekkür ederiz.


13 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Her şey çok hızlı ve zamanındaydı.


12 Haziran 2018

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > İZMİR

Arkadaşlar çok saygılı ve işini iyi yapıyorlar. Oldukça hızlı ve anlaştığınız taşıma süresine sadık kalıyorlar. İstanbul'dan İzmir'e sorunsuz ve hızlı taşıma için teşekkürler.


12 Haziran 2018

Mükemmel 9 - İZMİR > İSTANBUL

Gayet memnun kaldık. Zamanında geldiler, zamanında indirdiler. Tavsiye ederiz.


11 Haziran 2018

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > MUĞLA

Mehmet Bey ilk görüşmemizden son ana kadar oldukça ilgiliydi. Gelen arkadaşlar da oldukça güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli idi. Emekleri için teşekkürler.


10 Haziran 2018

Mükemmel 10 - MUĞLA > İSTANBUL

Ürünler eksiksiz zamanında teslim edildi. Önceden planlanan gün ve zamanda teslim aldılar ve tüm ürünler düzgün ve sağlam olarak yeni adrese taşıdılar. İyi bir firma. Cavit beyde sağ olsun düzenli olarak bizi taşıma konusunda bilgilendirdi. Ürün taşıtacak olanlara tavsiye ederim.


8 Haziran 2018

Personel davranışları düzelirse iyi bir firma olabilir. Sorunsuz taşındım diyemem ama eksiksiz taşındım. Tam olarak adres ve teslim zamanı konusunda anlaşın.


6 Haziran 2018

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > İZMİR

Destekleri için çok teşekkürler.


4 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Sabah söyledikleri saatten daha da erken gelip her şeyi hızlıca paketleyen ve gün içinde tüm eşyalarımızı İstanbul'dan Bursa'ya taşıyan Mehmet Bey, ekibi Cavit, İdris, Abdullah ve Cihat beylere çok teşekkür ederiz.


31 Mayıs 2018

Taşıma saatine uydular, eşya paketlemesi ve hızı harikaydı, eşyaların çokluğundan ve bizim yeni sitenin içine araç girmemesinden dolayı bir ara modları düştü ama yine de iyi sonuçlandı. Hiç bir kırılan eşyamız, çizilen bir şeyimiz olmadı, eksik olan bir şey yoktu, ellerine sağlık ustaların.


30 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Evseren nakliyat Mehmet bey ve Ömer beye çok teşekkürler. Taşınma sürecinin başından sonuna kadar işlerini son derece titiz ve önemseyerek yaptılar. İstanbul’dan Fethiye’ye eksiksiz, zamanında ve hiçbir zarar gelmeden eşyalarımız teslim edildi. Monte edildi. Hem de en uygun fiyatı onlar vermişti. İşini düzgün yapan insanlar hala varmış.


6 Mayıs 2018

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > KOCAELİ

Mehmet Bey ve ekibi son derece anlayışlı, kibar ve sözlerine sadık davrandılar. Rahat ve saygılı iletişimleri ile her zaman çalışılabilir bir firma olduklarını gösterdiler. Hem uygun fiyat hem de iyi hizmet sağladılar. Kendilerine teşekkür ederim.


1 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Sorunsuz bir taşınmaydı. Konuştuğumuz zamanlama ile her şey taşındı. Baştan A dan Z ye her şeyi konuştuğum için klasik sorunlar yaşanmadı. Daha uygun teklifler veren firmalar olmasına rağmen puanlarının yüksek olması nedeniyle kendilerini tercih ettim. Pişman etmediler. Tavsiye ederim.


29 Nisan 2018

Çok iyi 8.4 - ŞİŞLİ > KADIKÖY

Paketleme ve tasima ile alakali bir sorun yok. Fakat cam esyalar gazeteden daha guvenli ve temiz bir sekilde tasinirsa en azindan tekrar yikamak gerekmez. En buyuk sorunu elektronikte ve duvara montede yasadik. Darbeli matkap veya hiltileri olmadigindan duvara tv ve ayna montesi yapamayacaklarini yeni eve gectikten sonra ogrendik. Ayni sekilde avizeleri de takmak bize kaldi cunku elektronik bilgileri olmadigini belirttiler. En basta anlasirken bir elektrikci bir marangoz gelexegi soylenmisti halbuki. Duvara mkntaj ve elektronik isleriniz yoksa tercih edebilirsiniz.


29 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Evresen Nakliyata tüm taşıma işlemi boyunca gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum. Osman Bey ve ekibi hem zamanlama hem insan ilişkileri hem de titizlikle çalışmaları nedeniyle herkese tavsiyedir.


17 Nisan 2018