EN

Etem Nakliyat

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Mayıs 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
160 Müşteri Değerlendirmesi, 215 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10125 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10141 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10149 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10141 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10142 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 67 Kişi

Etem Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ESENLER > ESENLER

Nakliye şirketiyle ilk deneyimim olduğundan birçok tereddütlerim vardı, hatta kendim taşımayı bile düşündüm fakat sonrasında işi ehline bırakmak gerektiğine karar verdim ve pişman olmadım.
Başta Mehmet bey olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına çok çok teşekkür ederim. Bundan sonraki taşınma işlerimde sizinle çalışmak isterim. Tüm taşınma süreci boyunca ilgili ve alakalıydınız elinize emeğinize sağlık.


3 Mart 2017

Gelen arkadaşlar gerçekten çok ilgili, çok iyi insanlar ve işlerinin kesinlikle hakkını veriyorlar. İnsana ve müşteriye önem veriyorlar. Gayet başarılı ben çok memnun kaldım tavsiye de ediyorum.


2 Mart 2017

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat verenlerin içinde en uygun olan firmaydı ama yaptıkları iş dahada fazlasını hak ediyor. Ekstra hiç bir ücret talep edilmedi, beyaz eşyalar çok iyi paketlendi, hiçbir eşyam kırılmadı ve çizilmedi. İşlerini söz verdikleri saatten dahada erken bitirip bizede baya zaman bıraktılar.
Buradan kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum, çevremde nakliye işi olanlara kesinlikle tavsiye edeceğim.


28 Şubat 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Çok hızlı ve kaliteli hizmet.


25 Şubat 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

İlk olarak şunu belirtmeliyim ki birkaç ay sonra tekrardan taşınacağız ve yine bu firmayla yapacağız. Yaklaşımları, kibarlıkları, fiyat performans dengesi, samimiyetleri ve profesyonellikleri mükemmeldi. Özelinde Mehmet Bey'e ve 2 evi de kendi evlerini taşıyormuş gibi taşıyan arkadaşlara çok teşekkürler.


10 Şubat 2017

İlk kez taşınacağım için oldukça stresliyim. Mehmet Bey ile konuştum ve pazar günü için sözleştik, benim söylediğim saatte tam olarak geldiler bütün arkadaşlar güler yüzlü ve işini gerçekten iyi yapan insanlardı. Evimdeki bütün eşyaları 4. Kattan alıp yine 4. Kata taşımaları, beyaz eşyaları sarmaları, mobilyaları hiçbir şekilde bir zarar vermeden taşımaları gerçekten çok iyiydi. Ve bu bütün işlemleri sadece 3.5 ila 4 saatte yaptılar. FİYATLARI DA SON DERECE MAKUL İDİ. Taşınmak isteyen herkese MUTLAKA TAVSİYE EDİYORUM. Ve bu taşınma sürecinde beni sürekli arayıp yanımda duran Enakliyat.com.tr çalışanlarına da çok teşekkür ederim.


4 Şubat 2017


29 Ocak 2017

Tam zamanında geldiler, paketleme benim için çok önemliydi tam istediğim gibi bir servis aldım. Ayrıca hem fiyat uygun hem çalışanlar çok anlayışlı. Verdiğiniz hizmetten ötürü tekrar teşekkürler.


18 Ocak 2017

Samimi temiz çalışanlardı. Ben koli sayısını biraz eksik tahmin etmişim ve araç küçük geldi ki eşyayı tam almadı. Sonrakinde 5 defa daha doblo ile extra eşya taşıdım. Mobilyada ufak tefek çarpmalar oldu ama başka bir sıkıntı olmadan eşyalar taşındı. Mobilyanın montajında cuma günü olması ve namaza denk gelmesi nedeniyle özenli olunamadı, ben daha sonra düzeltmek zorunda kaldım. Özellikle gardropta açıklık vardı, zemin yamuk dendi ama ben vidayı açıp yandan yumruklayınca yerine oturdu. Ben de mobilyacının ya işi bilmediği yada önemsemediği intibaı uyandırdı. Eve ayakkabı ile girmemelerini istedim, bir kişi kapıdan alsın ben de yardım edeyim dedim ama anlaşamadık ve ayakkabıyla girdiler, bu biraz rahatsız ediciydi. Özetle ortalama bir hizmet aldım.


7 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > KAĞITHANE

Harika. Hiç problemsiz taşıdılar. Taşınacak olanlara tavsiye ederim.


23 Aralık 2016

Ilk tasinma deneyimimdi ve tasinmanin bu kadar kolay olacagini hic dusunmemistim. Firma calisanlar ilk iletisimden itibaren dakik, nazik ve soz verdikleri gibi ter temiz calisiyorlar.


8 Aralık 2016

Tam zamaninda geldiler tam sbh 7.30da.ayrica hizli ve pratikler.montaj isinde de iyiler.memnun kaldim.


3 Aralık 2016

Mükemmel 9.5 - BAHÇELİEVLER > KARTAL

Genel olarak iyiler, davranışları gayet nazik ve iyi. Sadece iki üç tane eşyamızda ufak defolar oluştu ama çok yardımcı oluyorlar. Geldiklerinde ev toplanmamıştı, yardım ettiler. Sadece eşyalar araca sığmadı. Fakat tercih edilebilecek bir nakliye şirketi.


2 Aralık 2016

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Etem nakliyat çok kısa sürede özenli bir şekilde eşyaları taşıyıp kurulumu yaptılar. Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim. Eşyaların hiç biri zarar görmedi ve kısa sürede bütün işlemi tamamladılar.


2 Aralık 2016

Merhabalar. Etem Nakliyat ile taşınma işlemlerimi gerçekleştirdim. Öncelikle şirket yetkilisi olarak muhattap olduğum Mehmet Sayla Bey'e teşekkür ederim. Taşınma işlemimi öne çekmek istediğimde mümkün olabilecek en uygun tarihi bana iletti ve 1 gün erken taşındım. Taşınma işlemlerim için sabah 08.00 da gelmesini beklediğim arkadaşlar 07.15 te evimin önünde oldular ve hemen işe başladılar. Taşıma konusunda gerçekten tecrübeliler. Çok hızlı bir taşınma gerçekleştirdim. Evimde 45 koli, salon takımı, yatak odası, gardolab (Çok zor sökülen ve takılan bir model), beyaz eşyaların tamamı, ayakkabılık, banyo dolabı, yemek masası, beşik vb. eşyaların çok olmasına rağmen 14.00 da tüm işlemler bitmiş ve ben yeni evimle baş başa kalmıştım. Kırılan veya çizilen eşyam olmadı. Detaylı koruma istediğim tüm eşyamı 2 kat sardılar. Taşındığım evde kolilerin üzerine depoya gidecek yazmadığım için kolileri önce evime sonra depoya taşıdılar. Bu konuda da itiraz veya herhangi olumsuz bir duruşları olmadı. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ederim. Tavsiye edeceğim bir firmadır. Bir daha taşınsam yine arkadaşları ararım.
İyi Günler.


25 Kasım 2016

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Etem nakliyat ile işimizi çok kolay hallettik. Her konuda yardımcı oldular, hiçbir sıkıntı yaşamadık. Eşyaları paketlemede, taşımada gayet temiz ve titiz davrandılar. Mobilyaların montaj ve demontaj aşamasında da gayet iyiydiler. Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, önerebileceğimiz bir firma.


23 Kasım 2016

Gerçekten geliş saatleri ve taşımaları muntazamdı, çok iyi diyalogları, inanılmaz dikkatli ve hızlıydılar. Taşıma işinde hep ilk tercihim olacaksınız.


22 Kasım 2016

Hizmet kalitesi gayet yüksek olup çalışanların güler yüzlü ve seviyeli tarzından memnun kaldık. Şiddetle tavsiye edilir.


12 Kasım 2016

Mehmet Beyin ekibi sabah dedikleri saatte gelip bütün eşyaları teker teker paketlenip sanki bir bebek varmış edasıyla sezisiz ve titiz hızlı marangoz hizmeti ise profesyoneldi. Biz çok memnun kaldık asansör olduğu halde asansörü kullanmadılar, fiyatta ciddi anlamda süper fiyat verdiler artı pazarlıkta yaptık çok teşekkürler ediyoruz.


6 Kasım 2016

Enakliyat ile yeni çalışmaya başlamış olmakla birlikte, firma uzun süredir evden eve taşımacılık yapıyormuş. Söz verilen zamanda geldiler ve tahmin edilen zaman aralığında işleri tamamladılar.

Hiçbir ekstra ricamızı kırmadılar. Tüm mobilyalar ve beyaz eşya ustaca demonte ve monte edildi.

Tavsiye ederim.


25 Ekim 2016