DN

Doğanlar Nakliyat

9.2 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 1 Nisan 2015
  • Bulunduğu Yer: ADANA / ÇUKUROVA
65 Müşteri Değerlendirmesi, 100 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1052 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1056 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1057 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Çalışanlar
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1057 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1050 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 66 Kişi

Doğanlar Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - AĞRI > ADANA

Gayet başarılı, işinin hakkını veren bir evden eve nakliyat firması.


13 Eylül 2015

Mükemmel 10 - ADANA > GAZİANTEP

Doğanlar nakliyat firmasına ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Nakliyat işlemleri için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Yorumlar çok mu abartılı diye düşündüm en başta ama işlerini gayet iyi yapıyorlar. Montajdan taşımaya kadar her şeyi dört dörtlük yaptılar.


10 Eylül 2015

Çok memnun kaldım, söz verdikleri saatte gelip eşyalarımı paketleyip yüklediler. Yakındaki yeni evime indirip kurdular çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.


9 Eylül 2015

Mükemmel 10 - HATAY > UŞAK

Çok memnun kaldım. Sözlerinde durdular, dedikleri saatte gelip eşyalarımı çok güzel bir şekilde paketlediler, hiçbir sıkıntı olmadı. Enakliyat'a ve Doğanlar nakliyata çok teşekkür ederim. Sitenizi tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim, çok memnun kaldım.


8 Eylül 2015

Öncelikle Enakliyat'taki yorumlara bakarak Doğanlar nakliyatı tercih ettim. Mehmet Can beyle defalarca görüştüm, isteklerimi belirttim ve hep olumlu cevap vermesine rağmen gelen arac Doğanlara ait değildi. Bindirilen ve indirilen yerde çalışanlar farklıydı. Eşyalarımın yarısı kamyonun dışında geldi. Aynı anda 2 den fazla ev taşındı sanırım. Hiç bir şey söylendiği gibi değil yani.


6 Eylül 2015

Bir çok eşya kırık, kırılacak diye yazılı kutular rastgele atılmış.


2 Eylül 2015

Mükemmel 9.8 - ANKARA > MERSİN

Firma ile yaptığım Görüşmelerde, Taşıma için gelen arkadaşlarla iletişimde hiç sıkıntı çekmedim. Enakliyat'ın Güvenilir bir Firması olduğu için taşıttım. İyiki de taşıtmışım. Tanıdık bir firma vardı ona göre 5/1 oranında daha ucuz taşıttım. Her şey için teşekkürler. Allah Razı olsun.


1 Eylül 2015

Mükemmel 10 - ADANA > ANKARA

İnternet üzerinden araştırıp Doganlar Nakliyattan 1200 lira daha düşük teklif almamıza rağmen sırf bu firma için yorumlar olumlu diye 31.08.2015 tarihinde Adana'dan Ankara'ya evimizi bu firmaya taşıttık. Siz en iyi diye lanse edilen bir evden eve nakliyat firması düşünün ki çalışanı benim k*** bilmediğimi sanarak benim yanımda başkalarına benim hakkımda ileri geri konuştuğunu düşünüyorum. Siz iyi diye lanse edilen bir firma çalışanı düşünün ki eşimle bir bayanla tartışmaya girebilsin ve nasılsa bu k**** bilmiyor diye yine ileri geri konuşabilsin. İyi diye lanse edilen bir firma çalışanı düşünün ki dolabın montajı bu kadar acemiyken uyardığımda ki eksik sıkmış olabilirsin dalmış yorgun olabilirsin bir daha bakar mısın dememe rağmen "senin dolabın demek ki daha önce de böyleydi gelir gelmez ona dikkat ettin". Siz bir firma düşünün ki eşyalarına verdiği zararı da göze alıp artık kontrol etme gereği dahi hissetmediğim yeter ki bu adam gitsin marangoz vs getirip yine para verip başkasına montaj yaptırsın psikolojisine beni sokabilsin ki çok param falan da yok yani sırf evimden bir an önce gitsin diye kırılsın etsin psikolojisi ve daha yazmaya üşendiğim bir sürü olumsuz şey. Yeni ev taşıyacaklara önerim şu bu firma için yapılan olumlu yorumlara benim gibi aldanıp nasıl olsa fiyatı da pek uygun değil demek ki kaliteli firma düşüncesine SAKIN kapılmayın. Bir daha bu firma karşıma çıksa ve evinizi ücretsiz taşıyacağım dese hatta üzerine para verse yine kabul etmem çünkü hayatımda ilk kez bir forumda bir şey yazma gereği hissedip yazdıklarımı tekrar okuduğumda az bile yazmışım diyorsam yorum sizlerin... Son olarak değerlendirmelerde maksimum 10 puan sınırı var eğer puan sınırı 10 değil de milyon dahi olsa...


31 Ağustos 2015

Mükemmel 9.7 - ADANA > ANKARA

Mehmet Bey ve çalışanların ilgi ve alakaları gayet iyi, zamanlama iyi, beklentime uygun hizmet aldım. Tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.


26 Ağustos 2015

Mükemmel 9.6 - GAZİANTEP > ADANA

Çok fazla olumlu yorum olunca, olumsuz yorum olmayınca önce bir şüphelendim ama Enakliyat garantisi olduğunu düşününce şüphemin yersiz olduğunu anladım. Esyalarım zarar görmedi en önemlisi bu. İletişim iyi, zamanlama, paketleme iyi. Asansör için sağolsunlar pencereyi söküp taktılar. Allah razı olsun. Güvenebilirsiniz.


21 Ağustos 2015

Mükemmel 9.4 - VAN > ADANA

Söz verdikleri gibi...


20 Ağustos 2015

Mükemmel 10 - ANTALYA > OSMANİYE

Öncelikle Enakliyat sitesi çalışanları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Doğanlar Evden eve nakliyat firması işinde uzman, taşıma esnasında çalışan ve firma yetkilisi herkese teşekkür ederim. Paketleme, zamanında ulaşım ve çalışan arkadaşların ilgisi son derece profesyonel, düşünmeden eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyacaklarından şüpheniz olmasın. Herkese hayırlı işler.


10 Ağustos 2015

Mükemmel 10 - ADANA > İZMİR

Paketlemeyi kendim yapmıştım ama fiyat, personel davranışı ve taşıma çok iyi teşekkürler ederim.


4 Ağustos 2015

Mükemmel 9.7 - İZMİR > ADANA

Ben Doktor olarak çalışmaktayım, Adana'ya tayinimiz çıktı, Doğanlar Nakliyat Firmasının İzmir'e mal bırakması sebebiyle uygun evden eve nakliyat fiyatı vermesi ile tanıştık, sahibi net düzgün bir insan, çalışanları emekçi ve saygılı insanlar. İşlerini yaparken kaliteli yapıyorlar. Ailem Kayseri'den Adana'da ki eve geldiklerinde eşyalar yukarı taşınmış mobilyalar kurulmuş. Bu, güven ve çalışmanın istekli olmasını gösterir. Her taşıma da olan sorunlar olabilir bir lamba kırılması, galoş giyilmesinin unutulması.. Ama inanın insan karşısındakinin iyi niyetini gördükten sonra fikri değişmiyor.

Allah size yardımcı olsun.
Teşekkür ederiz..


2 Ağustos 2015

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Kesinlikle tavsiye ederim. Çok memnun kaldım.


25 Temmuz 2015

Mükemmel 10 - MERSİN > TUNCELİ

Yıllardır farklı büyükşehir olan illerde evden eve firmalarından eşya taşıttım. Şimdiye kadar tanıdığım ve memnun olduğum en iyi firma diyebilirim. Mükemmel bir aile taşıma firması. Zamanında ve hasarsız bir şekilde evden eve nakliyat işlerini yaptılar. Teşekkür ediyorum.


22 Temmuz 2015

Mükemmel 9 - ÇUKUROVA > CEYHAN

Gayet başarılı bir evden eve taşıma olmuştur. Teşekkürler.


16 Temmuz 2015

Mükemmel 10 - TEKİRDAĞ > ADANA

Firma oldukça ilgili, Tekirdağ Çorlu'dan - Adana'ya sağlıklı bir şekilde geldi. Taşınmadaki adresiniz Doğanlar Nakliyat derim.


24 Haziran 2015

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

Doğanlar nakliyat ve ekip süperdi! Şehirleearası taşınmamıza rağmen bir tek bardağım bile kırılmamıştı. Gerek nazik, güleryüzlü ve taleplerimize anında cevap veren ekip, gerekse güvenli taşımacılığı gerçekleştiren Doğanlar nakliyata çok teşekkür ederiz.


11 Haziran 2015

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

Evimi doğanlar nakliyat firmasına taşıttım. Taşınma sabahı öngördükleri saatte geldiler. Büyük bir özen ile ambalajlamasını yaptılar. Asansör kurdular, 2 saat içerisinde titizlikle aşağıya indirdiler. Ben evimi Adana'dan İstanbul'a taşıttım. Adana'da asansör kurarak taşımada sıkıntı yok. Ancak İstanbul'da asansör kurmak sıkıntı olmasına ve merdivenlerin dar olmasına rağmen eşyalarımıza zarar vermeden ve en önemlisi yorulmalarına rağmen güler yüzlü hizmetten ödün vermeden çalıştılar. Tüm çalışanlardan Allah razı olsun. Tanıdığım ve buradan firmayı takip eden herkese Doğanlar nakliyatı tavsiye ederim. Öncelikle Mehmet Bey'e ve tüm çalışanlara taşınma esnasında aileden biri gibi hissettirdikleri için çok teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim.


23 Mayıs 2015