ÇN

Çözüm Trans

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 24 Şubat 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
71 Müşteri Değerlendirmesi, 80 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1057 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1064 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1066 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1066 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1065 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Çözüm Trans Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > İZMİR

İyi iyi.


20 Nisan 2017

Mükemmel 10 - TRABZON > MUĞLA

Seyfettinoğlu nakliyatla Trabzon'dan Muğla'ya taşındım. Söz verdikleri vakitte geldiler, güler yüzlü ve hızlıydılar. Eşyaları çok güzel paketlediler, söz verdikleri zamanda Muğla'daydılar. Çokda güzel bir fiyata bu hizmeti gerçekleştirdiler, tavsiye ederim.


14 Nisan 2017

Paketleme dışında firma yetkilisinin ilgisi, iletişimi oldukça iyi. İşlerini hızlı bir şekilde bitirdiler. Sürekli iletişim halinde, gayet saygılı personele sahipler. Tek problem özellikle mutfak eşyası başta olmak üzere cam eşyalarımın özensiz paketleme nedeniyle bir kısmının kırılması ve yağ vs. gibi maddelerin kutulara ters konulması sonucu akmış olması idi. Bu konuda daha özenli davranmaları halinde fiyat/kalite anlamında çok iyi bir iş yapılmış olacaktı. Yine de teşekkürler.


1 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ


7 Ocak 2017

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > ANKARA

2 parça eşya taşıttım. 1 tanesi paketli diğeri paketli değildi. Normal olarak paketli olmayanın da paketlenmesi gerekiyordu. Paketlemeden taşıdılar ancak her hangi bir sorun yaşanmadı. Taşıyanların davranışları, taşıma şekilleri ve teslimat çok hızlı ve başarılı.


26 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Emrah Bey ve ekibi gayet güler yüzlü ve efendi kişilikleriyle bu işi layığıyla yapıyorlar. Ufak tefek önemsiz çizik dışında eşyamda bir sıkıntı olmadı, neyi nasıl olsun istersem öyle yaptılar sağ olsunlar. İzmir'den İstanbul'a taşınıyordum, baya bir korkuyordum taşınmaktan her şeyi gözümde büyütüyordum. Meğerse taşınmak o kadar zor değilmiş bunu anladım. Şimdi tekrar taşınsam tekrar bu arkadaşlarla taşınırım.


15 Kasım 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > BEYKOZ

Kesinlikle çok güvenilir insanlar. Hem zamanlama hem iletişim hem fiyat için mükemmel ve sorunsuz bir taşınma gerçekleştirdik. Baya hızlılar akşamdan bütün koli poşetlerinizi hazır edin bir bakmışsınız hepsi arabaya yüklenmiş. Bide enakliyat'ı kullananlara tavsiyem, neyiniz var neyiniz yok yazın açıklamaya. Bizim acemiliğimize geldi ama sağolsunlar hiç bir sorun çıkmadı.

En az 1 gün önceden odanın fotosunu çekip atın ki ona göre boyutta araç getirsinler. Söyleyeceklerim bu kadar. Seyfettinoğlu nakliyata, Emrah beye ve arkadaşlarına tekrar teşekkürler...


14 Kasım 2016

Müthiş 8.6 - ÜMRANİYE > PENDİK

İletişim ve hizmet konusunda hiç sorun yaşamadım. Eşyalarımı istediğim gün alıp istediğim tarih ve saatte bıraktılar.
Emrah bey ve arkadaşlarına Teşekkür ederim.


1 Ekim 2016

İstanbul'da paketleyen kişiler işlerini gayet iyi yaptılar. Tam söyledikleri zamanda da gelip iyi paketlediler. Bana söyledikleri zamandan 3 gün daha geç teslim edileceğini o sabah öğrendim. Hazırlıklarımı ona göre yapmıştım, zor durumda kaldım ve elektrik olmayan yere hiçbir aydınlatma aleti getirmeden akşam saatlerinde geldiler. Sabah erken gelmeleri gerekiyordu onlara durumu söylememe rağmen akşam saatine kaldılar. Işıldak var demelerine rağmen yanlarında getirmemişlerdi. Taşınma esnasında bir koltuğumun ayağı zarar görmüş ve buzdolabının kapısı açılmıyor, artık servis çağırıp yaptıracağım. Durum bu.


22 Ağustos 2016

İstanbuldan Siirte 3+1 2 evin nakliyesi için Seyfettinoğlu Nakliyat ile anlaştık. Anlaşma sırasında eşyalara gelip bakılmasını istedik ancak eşyalar önemli değil denildi. Ancak nakliyeciler evi taşımak için eve geldikleri zaman eşyaların fazla olduğunu bahane ederek ek önce 500 TL daha istediler. Anlaşmayı bozmak isterdik ancak o gün evden çıkmamız gerektiği için mecburen bütün koşullarını kabul ettik. Nakliye sorumlusu ile iletişime girdiğim zaman ilk konuştuğumuz anlaşma dışında daha farklı konuşuyordu. Nakliyecilerin zarar etmesini istemeyiz ama biz pazarlığımızı yapıp anlaşmıştık ve kabul etmişleri ama sonrasında bahaneler uydurarak bizi mağdur ettiler. Ayrıca evin nakliyesini yaptıktan 2 - 3 İstanbuldan - Siirte doğru yola çıktılar ve 5 gün sonra evin nakliyesi yapabildiler. Bu firma fiyat ve zaman konusunda bizleri çok mağdur ettiler. Ve bu mağduriyetimizi enakliyet sitesine ilettik, onlarda çok uğraşsa da bu mağduriyetimizi gideremediler. Bu nakliye firmasının enakliyat sitenin üye olmasını gülünçle karşılamaktayım. Müşteri memnunniyeti kesinlikle sıfır. Strese sokan bir nakliye firması
Seyfettinoğlu nakliye firmasını kesinlikle önermiyorum...


15 Ağustos 2016

Arkadaşlar çok saygılı ve ilgiliydiler. Hiç bir sorun yaşamadan taşınmamızı gerçekleştirdik. Davranışlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.


12 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ATAŞEHİR

Enakliyat'tan Seyfettinoğlu nakliyat ile anlaştım. Taşıma saatine tam zamanında geldiler. Eşyaları güzel bir şekilde sarıp gideceğim eve düzenli bir şekilde koydular. Firma sahibi Emrah Bey'e teşekkürler. Seyfettinoğlu Nakliyatı herkese tavsiye ederim.


13 Haziran 2016

Zamanında geldiler, hızlı bir şekilde eşyaları paketleyip herhangi bir zarar vermeden yine hızlı bir şekilde taşıdılar. Tek kusur biraz acele etmeleri ve bu sebepten bazı taşınmaması gereken eşyanın da taşınmış olması diyebilirim. Herkese tavsiye ederim.


12 Haziran 2016

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Her şey çok iyiydi. Koşulsuz güvenebilirsiniz. Teşekkürler.


6 Haziran 2016

İstenen zamanda teslim edeceklerini söyleyip 1 gün sonra teslim eden firma.


3 Haziran 2016

Müthiş 8.6 - PENDİK > KARTAL

Seyfettinoğlu nakliyat firması, sevgili emrah kardeşim, eline koluna sağlık.
Arkadaşlar daha önce böyle bir hizmetten yararlanmadım, fakat her şey güzeldi, ufak tefek aksaklıklar olmadı değil tabiki oldu ama önemsiz basit aksilikler.
Emrah kardeşim ve ekibine teşekkür ederim.


30 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - MALTEPE > KADIKÖY

Öncelikle Emrah beye çok teşekkür ederiz. Taşınmak oldukça zor bir süreç, hem fiziksel hem de psikolojik olarak. Bizimkisi ani ve hızlı bir taşınma idi, sadece gardrop u toparlayacağımızı söyledik. Geriye kalan her şeyi toparlayıp, taşınmayı sağladılar. Mutfak konusunda endişeliydim ama hiçbir sorun olmadı. Tabi bunun yanısıra firma çalışanlarının güler yüzü, pozitif enerjisi ve sürekli yardımcı olma çabalarını ayrıca tebrik ediyorum. Gerçekten zor bir iş.... Seyfettinoğlu nakliyata başarılar diliyorum ve öneriyorum.


20 Mayıs 2016

Mükemmel 9.5 - MALTEPE > KADIKÖY

Zamanında geldiler. Taşımayı bitirdiler.


20 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > MALTEPE

Arkadaşlar tam zamanında geldi paketleme ve nakliyeden çok memnun kaldım. Elleri baya hızlı, sadece bir kaç parça eşyam zarar gördü taşınma esnasında. Onlarda her nakliyede olabilecek zararlardı zaten, onun dışında gayet iyi.


16 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Istanbulda Ankaraya eşyalarımı taşıtmak için Seyfettinoglu nakliyatla anlaştım. Belirtilen gün ve saatte adresimde oldular. Her konuda memnun kaldım. Hatta onlar gelene kadar kıyafetlerimin bir kısmını paketleyememistim onlari bile güzel ve hızlı bir şekilde paketlediler. Hatta kendi aramızda espiri yaptık 15 dakika hareketsiz kalsak bizi bile paketleyecekler diye :) Bütün eşyaların paketlenmesi ve araca yüklenmesi 3 saat kadar falan kısa bir sürede gerçekleşti. Ertesi gün belirtilen adrese belirtilen saatte eşyaları getirdiler. Eşyaların yerleştirilmesi ve montajını özenli ve kusursuz bir şekilde yaptılar. Özellikle çalışanların saygılı davranışları takdire değer. Kısacası Seyfettinoğlu nakliyatin hizmetinden çok memnun kaldım. Bir daha eşya taşıtmam gerekirse tereddütsüz bir şekilde arayabilecegim bir firma. Her şey için teşekkürler.


16 Mayıs 2016