BN

Budak Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 14 Eylül 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ATAŞEHİR
Bu hafta 2 kişi iletişime geçti.
291 Müşteri Değerlendirmesi, 424 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 826 Kişi
  • 1 - 625 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10247 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 628 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10234 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 630 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10247 Kişi
  • 7 - 821 Kişi
  • 1 - 623 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10244 Kişi
  • 7 - 821 Kişi
  • 1 - 626 Kişi

Budak Nakliyat Müşteri Yorumları

Budak Nakliyatla anlaştım ama kapıma Ankara Can nakliyat geldi. Gelen arkadaşlardan işin başında bulunan Serhat bey sağ olsun çok ilgili ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan biri ancak buna rağmen sıkıntılar yaşadım. Tüm eşyam paketlenmiş olmasına rağmen beyaz eşyamda ezikler ve çizilmeler oluştu, sökülen eşyalarımın büyük kısmı arkadaşlar tarafından monte edilmedi (Gardrop hariç)
Kesinlikle Budak Nakliyat için referans olmam ve anlaşacak arkadaşlar kesinlikle taşıma sözleşmelerini kendileri hazırlayıp firmaya imzalatsınlar. Firma imza atmaya yanaşmıyorsa zaten anlayın ki her türlü sıkıntı yaşarsınız.


17 Eylül 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Teşekkürler emeklerine sağlık.


16 Eylül 2020

Olduğu gibi yazıyorum: İstanbul'dan Ankara'ya taşındık. Firmanın ısrarı üzerine anlaştığımız taşınma gününden 1 gün önce taşınmak zorunda kaldık, buda bizi acele ettirdi, firmada acele etti. Acele ettikleri için, eşyalarımızı pata küte hızlı bir şekilde paketleyip araca istiflediler, eşyalar sıkıştı biraz. Ankara'da eşyalarımız indirildi ve yine hızlıca eşyalarımızın kurulumu yapıldı ve gittiler.

Sonuç: Paketleme yapmalarına rağmen, özensiz yerleştirme nedeniyle Televizyonumun sağ alt köşesini kırdılar, tv şu an yarısı gösteriyor, yarısı göstermiyor, çöp yani. Firmaya TV için mesaj attım, cevap yok tabi ki. Yine paketleme yapmalarına rağmen, yeni buzdolabımın ön kapağında 2-3 yerde ufak göçmeler oldu, bakıldığında belli oluyor. Kızımın odasındaki konsolun ayaklarından birisini tutan parçayı kırdılar. Ayağı çivi ve vida ile yerine taktılar, orijinli bozuldu. Kütüphane ve gardırop parçaları üzerinde, içi ve dışarısında ufak çıtlama dediğimiz bir çok kırık ve çizik oluştu. Yorumlara baktığımda bu firma ile ilgili bir çok olumlu ve bir tanede olumsuz yorum, şikayet vardı ama şikayeti umursamadım çünkü herkesi memnun edemezsiniz, fakat sonuçta benim de malım zarar gördü ve zararımı karşılamadılar. Başkalarının başına da gelmesin diye yazıyorum. Bu yazdıklarıma göre siz bu firma ile taşınmayı yapıp yapmayacağınıza karar verin. Olanı abartısız, olduğu gibi aktardığımdan emin olabilirsiniz. Çalışanlar iyi niyetli olabilirler ama yanlış paketleme, özensiz taşıma, acele etme vesaire gibi sebeplerle eşyalar zarar gördü. Anladığım kadarıyla firma fazla iş alıyor hepsini yetiştirmek içinde pata küte iş yaparak mala zarar veriyor.


16 Eylül 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Mustafa abi ve arkadaşları saatinde geldiler ve çok kısa süre içerisinde evimizi taşıdılar. Çalışanlar çok güler yüzlüydü. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


15 Eylül 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > ÜMRANİYE

Budak nakliyata taşımayı yaptık. Kendi evlerini taşıyormuş gibi özenle ve itinayla taşımayı yaptılar. Mustafa bey ve çocukları birlikte çalışmalarını çok temiz yapıyorlar herkese tavsiye ederim.


13 Eylül 2020

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > BURSA

Bundan sonraki tüm ihtiyaçlarımda sizi tercih edeceğim. İşçiliğiniz, hizmet kaliteniz ve samimiyetiniz için teşekkürler. Fiyatlarınız aynı hizmeti veren şirketlere göre çok iyi. Herkese kesinlikle tavsiye edeceğim!


12 Eylül 2020

İller alası yapılan ev taşımacılığından hiç memnun kalmadım. Az biraz sorunda firma telefonla engelliyor. Paramla rezil oldum hatta şoför telefonda bana küfretti. Emine hanım ise çok ilgisiz süreci hiç iyi yönetemedi. Eşyalar tekrardan monte olursan bir sürü vida eksik çıktı. Bulunduğumuz ile gelince farklı kişiler ile muhatap olmak zorunda kaldım ve kendi arabamla getirdim. Siz siz olun bulaşmayın.


12 Eylül 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

Verdikleri saatten bile önce gelen asla hiçbir eşyaya zarar vermeyen bir nakliyat firması. Çok memnun kaldık, bir çiziğimiz dahi olmadı eşyalarda, kesinlikle öneriyorum harika.


7 Eylül 2020

Mükemmel 9.1 - İSTANBUL > ANKARA

Budak nakliyat firma sahibi Mustafa bey ve iki oğluna samimi tavırları ve temiz işçilikleri için teşekkür ediyorum. Taşınmak isteyen herkese tavsiye ederim.


4 Eylül 2020

Tek bir eşyam dahi kırılmadı. 10.kata kadar bütün eşyalar sağ salim çıktı. Ellerinize sağlık.


1 Eylül 2020

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > ADANA

İstanbul'dan Adana'ya 1 günde taşındım Budak nakliyat sayesinde. Ben uçakla gelene kadar onlar benden önce gitmişler, yerleştirmişler. Çok memnun kaldım, samimi ve güler yüzlüler.
Samimiyetle Budak nakliyatı tavsiye ediyorum. Fiyat yapılan hizmete göre çok uygun. En iyi fiyata en iyi hizmet diyebilirim. Arayıp tek tek memnuniyetimi, şikayetim var mı diye sordular. Boşa yazmıyorum. Kolileri bant tutmamıştı iple bağladılar. Her şeyi streç filmlere sardılar. Beyaz eşyalarımı sardılar, bir çizik bile olmadı. O kadar memnun kaldım ki güzel iş yapanlar her zaman kazanırsınız inşallah.


29 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Memnun kaldık teşekkür ederiz.


28 Ağustos 2020

Mustafa abiye ve oğullarına teşekkürler. Özellikle Nurullah'a ne kadar güzel paketleme yaptığını evi yerleştirirken anlıyorsunuz. Ellerine sağlık Nurullah. Tek sorun zamansal. Kaçta gelirim, kaçta giderim dediyse hepsi aksadı, hepsi değişti. İzmir'de arkadaşım 1 gün boyunca boş evi bekledi. Aksam 9 da geliriz demişti Mustafa abi ama ertesi güne kaldı. Onun dışında iyiydi. Temiz iş yapıyorlar.


25 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Dedikleri saatte başlayıp dedikleri saatte bitirdiler. Çok hızlı, samimi ve anlayışlılar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Eşyalardan hiç birinde herhangi bir kusur olmadan teslim edildi. Ellerine kollarına sağlık.


25 Ağustos 2020

Sakın bulaşmayın, 22 Ağustos 2020 de geleceklerdi gelmediler sonra arayıp 23 Ağustos 2020 sabah en geç 07.00 de sizdeyiz dediler gelmediler, üstüne arama zahmeti bile göstermediler ve telefonlarıma bakmadılar. 2 gündür bunlar yüzünden işim aksadı ve taşınma işlemi yapılmadı. Nasıl bir mağduriyet yaşadığımı siz düşünün. Bugün İstanbul'da evimde olmam gerekirken Kocaeli'de mahsur kaldım. Hukuki bütün haklarım saklıdır, beni bu kadar mağdur edip canımı yaktılar. Bunların yüzünden maddi manevi kayıp yaşadım Enakliyat'ın mağduriyetimi acil gidermesini bekliyorum.


23 Ağustos 2020

İstanbul Kocaeli taşımacılığı için kullandığım Budak nakliyata çok güzel bir yorum yapmak isterdim ancak maalesef ufak tefek çizikler vs onu geçtim henüz kullanmadığım buzdolabımda yanlarında ve önünde taşıma esnasında göçükler meydana gelmiş sigortamızı yapmış olmanın rahatlığıyla tutanak tutuldu umarım mağduriyet giderilir.
Çalışanlar maalesef dikkatsizler tek buzdolabını asansör dışında indirmelerine rağmen buzdolabında göçükler var onun dışında henüz kullanmadığım halıların poşetleri çıkartılmış taşıma esnasında kirlenenler olmuş ufak tefek yemek masası ünite çiziklerini söylemiyorum bile daha dikkatli daha özenli bir firma seçilebilir.


23 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Budak Nakliyat’tan uygun fiyata Ankara - İstanbul parça eşya taşıma hizmeti aldık. Firmayla ve çalışanlarıyla iletişimimiz çok iyiydi. Zamanında eşyalar teslim alındı ve teslim edildi. Çalışanlar çok yardımcıydılar. Herhangi bir sorun yaşamadık. Teşekkür ederiz.


17 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Mustafa bey ve ekibi çok hızlı ve titiz bir şekilde çalışıp evimi taşıdılar. Tanıştığıma çok memnun oldum. Yakın çevreme güvenle tavsiye edebileceğim hizmet aldım. İlk başta tereddütlerim vardı yorumları okumuştum ve iyi ki Budak nakliyat ile çalışmışım diyorum. Gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz arkadaşlar. Teşekkür ederiz.


7 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Son derece başarılılar, çok memnun kaldık.


4 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - GEBZE > GEBZE

Çok memnun kaldım, ailecek mükemmel hizmet sunuyorlar. Mustafa abi kendisi birebir ilgileniyor. Tavsiye ederim


30 Temmuz 2020