BN

Başkaya Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 27 Aralık 2020
  • Bulunduğu Yer: KARABÜK / KARABÜK
21 Müşteri Değerlendirmesi, 23 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1021 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    10
  • Mükemmel
  • 9 - 1021 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    10
  • Mükemmel
  • 9 - 1021 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    10
  • Mükemmel
  • 9 - 1021 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Başkaya Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - MUĞLA > BARTIN

Oktay Başkaya titizlikle paketleme ve kibar davranışlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Enakliyat böyle bir firma ile çalıştığınız için size de çok teşekkür ederim eşyalarım eksiksiz ve zararsız geldi.
Çok teşekkür ediyorum Başkaya nakliyat.


3 Aralık 2022

Taşınma sürecinin en başından itibaren Başkaya nakliyat sorumlusu Oktay bey her konuyla özel olarak ilgilendi. Kendisine çok müteşekkiriz. Bizi eşyaların taşınması paketlenmesi ve ulaşımı konusunda ayrıntılı olarak bilgilendirdi ve ulaşım sağlandıktan sonra da takip etti. Artık her türlü taşınma işlemimiz için kendisiyle iletişime geçeceğiz. Çok memnun kaldığımız bir taşınma gerçekleştirdik. Ürünlerimizin hepsi zarar görmeden özenle taşındı. Tüm taşınmayı düşünen dostlarımıza ve akrabalarımıza tavsiyemizdir. Türkiye’nin her yerine güvenle ulaşmak İçin tercih edebilirsiniz. Ayrıca taşımayı yapan Ahmet beye de ayrıca teşekkürler.


10 Ekim 2022

Bahçe mobilyaları satan firmayız Oktay bey ihalemize teklif verdi. Anlaşmamızdan bu yana hem kendisi hem şoför arkadaşlar çok ilgiliydi. Müşterimize ürünü gönül rahatlığıyla gönderdik. Oktay bey ve ekibine Divona Home ailesi olarak teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ederim. Bol kazançlar dilerim.


31 Ocak 2022

Mükemmel 9.5 - KASTAMONU > BALIKESİR

İlk arayan Başkaya nakliyat oldu. Benimle iletişime geçtiklerinden beri çok ilgilendiler. Fiyat, paketleme, zamanında teslim, gününde teslimat konusunda her şey istediğim gibiydi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çalışanlarda ayrıca nerede olduklarını, teslimat adresine ne kadar zamanda ulaşacakları konusunda da yolda sık sık haber verdiler. Buda benim için bir artı. Herkese tavsiye ediyorum. Emekçilerin ellerine sağlık diyorum.


16 Ağustos 2021

Mükemmel 9.6 - BARTIN > ÇORUM

Bartın'dan Çorum'a 2+1 ev eşyam sorunsuz bir şekilde taşındı. Mobilyaların sökülmesi, ambalajlanması ve montajı profesyonel bir şekilde yapıldı. Özellikle ilgisinden ötürü Oktay Bey'e teşekkür ederim. Oktay Bey taşınma işlemi süresince hep iletişim halindeydi. Başkaya nakliyat firmasını kesinlikle tavsiye ederim.


15 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > TRABZON

Ankara'dan Trabzon'a parça eşya taşıma işi yaptırdım. Oktay abi ilgili ve her aşamada arayıp bilgi alıyor, çalıştırdığı kişiler de ilgili insanlar bu konuda memnunum.


3 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - MUĞLA > İZMİR

Çok teşekkürler.


3 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > SAMSUN

Ankara-Samsun arası birkaç büyük parça eşya taşıtma konusunda iki şehirden ve Enakliyat'tan aldığım en iyi teklif Başkaya Nakliyata aitti ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. İlgili, sözünü tutan, güvenilir bir firma.


2 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - ADANA > ELAZIĞ

Başta Oktay bey olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. Hiçbir şekilde iletişim problemi çekmedim. Adana'dan Elazığ'a masa ve 6 sandalye nakliye ettiler, hiçbir sorun problem olmadı gelen eşyalarda. Masanın montesinde bile yardımcı oldular gerek hizmet gerek fiyat konusunda bana çok yardımcılardı. Allah razı olsun ellerine emeklerine sağlık :))


30 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ANTALYA > TRABZON

Beklediğimden daha çok memnun kaldım. Her şeyde dikkatli ve düzenli artı iletişim mükemmel Başkaya nakliyeye ve çalışanlarını çok teşekkürler 👍👍👍


30 Haziran 2021

Mükemmel 10 - BİTLİS > GAZİANTEP

Tatvan'dan Gaziantep'e taşınacak olan eşyalarımız için çok makul teklif verip, gerek taşıma konusunda gerek iletişim ve bize gösterdiği ilgi, alakadan dolayı başta Oktay bey olmak üzere tüm Başkaya nakliyat ekibine içten teşekkür ederim. Tahminî varış süresinden daha erken ulaşmaları da ayrıca iyi oldu. Taşımanın her aşamasında bilgi verilmesi, fiyatın uygun olması, sizinle samimi bir şekilde ilgilenilmesi, firmanın tercih edilmesi için yeterli etkenler. Eşyalar hiç bir zarar görmeden yerine ulaştı. Gönül rahatlığıyla güvenebilir tercih edebilirsiniz. Yolunuz açık selametli olsun inşallah Oktay Bey.


23 Haziran 2021

İlk kez taşınma işlemi yaptırdık ilk başta kafamızda çok acabalar vardı ama Kahramanmaraş'tan İzmir'e son derece sorunsuz ve güvenle eşyalarımızı taşıdılar. Hiç düşünmeden nakliye işlemlerinizi yaptırabilirsiniz tekrardan çok teşekkürler.


23 Haziran 2021

Mükemmel 10 - EDİRNE > İZMİR

İlk defa evden eve taşınmak nasip oldu bana, gerçekten böylesine güzel paketleme yapmak, samimi, içten ve dürüst personele sahip olmak, verilen saatte yerine varmak ve elinden geldiği kadar, işin hakkı kadar ücret talep etmek. Başkaya nakliyata ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum, herkese böyle dürüst, samimi ve güvenilir insanlar nasip etsin Allahım.


17 Haziran 2021

Mükemmel 10 - MALATYA > İZMİR

Beklentimin çok üstünde, kaliteli ve mükemmel taşımacılık, ilgi ve alaka 10 numara.


16 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ANTALYA > ANKARA

Başkaya nakliyat firması ile Enakliyat aracılığı ile anlaştım konuştuğumuz gibi eşyalarımızı gününde gelip aldılar ve anlaştığımız gibi zamanında teslim ettiler. Eşyalarımda bir hasar olmadan sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Başkaya nakliyat firmasını gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.


15 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > HATAY

Ankara’dan Hatay’a 4 adet çekyat getirmem gerekiyordu. Kargolarla görüştüm adresten adrese teslim yokmuş... İnternetten sorguladığımda Enakliyat uygulamasını gördüm, hemen yazdım ve kısa bir süre sonra Başkaya nakliyat teklif verdi ve anlaştık. Daha sonraki süreçlerde sürekli bilgilendirildim, hiç bu kadar kolay ve sıkıntısız olacağını düşünmemiştim. Kanepelerim çok düzgün ve hasarsız teslim edildi. Elinize sağlık, çok teşekkür ederim. Yollarınız açık olsun.


14 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > MUĞLA

İki parça eşya taşıttırdım. Paketlenmesi gayet güzeldi bizzat gördüm. Firma taşıma durumunun her safhasını benimle paylaştı. Söylenilen zamanda ulaştı. Çalışanlar gayet çözüm odaklıydı ve yardımcı oldular. Bence Fiyatı da makul mantıklıydı... Ben hizmetten son derece memnun oldum...


5 Haziran 2021

Mükemmel 10 - MUĞLA > ESKİŞEHİR

Başkaya nakliyata teşekkür ediyorum, çok memnun kaldım. Fiyat performans olarak on numara bir firma.


5 Haziran 2021

Mükemmel 9.8 - ERZURUM > KARAMAN

Zamanında yüklediler ve zamanında indirdiler. Herhangi bir emrivaki ile karşılaşmadım. Çalışanlar güler yüzlüydü. İşlerini severek yaptıkları belliydi. Herhangi bir kırılma dökülmedi olmadı. Birkaç tane parçayı mantolamayı unuttular ve sardıkları branda biraz kirliydi. Başka bir problem yaşanmadı. %85 tavsiye ederim.


27 Mayıs 2021

Mükemmel 9.6 - ÇANKIRI > AYDIN

Teşekkürler. Zamanında yükleyip yerine teslim ettiler.


26 Mayıs 2021

Önceki sayfa
12