AN

Ağaoğlu Nakliyat

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 12 Kasım 2019
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ATAŞEHİR
Bu hafta 2 kişi iletişime geçti.
89 Müşteri Değerlendirmesi, 153 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1077 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1080 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1082 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1078 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 66 Kişi

Ağaoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ESENYURT > AVCILAR

Esenyurt'tan Avcılar'a 4+1 ev eşyalarımı sorunsuz ve hasarsız taşıyan Ağaoğlu Nakliyata çok ama çok teşekkür ediyorum. Özellikle Murat bey sürecin en başından sonuna kadar bizimle iletişim halindeydi. Ekibe ambalaj malzemelerine, çalışma stillerine, araçların temizliğine hayran kaldık. Sızın hiçbir şey yapmanıza gerek yok ekip her şeyi hallediyor. Ve bir daha taşınırsak kesin olarak yine Ağaoğlu Nakliyatı tercih edeceğiz. Emeklerine kollarına yüreklerine sağlık. Taşınacak olan herkese tavsiyem Ağaoğlu nakliyatla iletişime geçmeden asla karar vermeyin. Güler yüz, temiz hizmet ve sonuç muazzam. 👍🏻👍🏻👍🏻


18 Nisan 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Sayısız kere taşındım arkadaşlar ama ilk defa ben hiç bir şey demeden her şey istediğim gibi toparlandı ve hasarsız şekilde taşındı. Özellikle İstanbul'daki ekibin özenerek eşyaları toplaması 10 numara. Gayet güler yüzlü ve sorunsuz bir şekilde taşınmam gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar teşekkür ederim tüm ekibe.


1 Nisan 2024

Müthiş 8.7 - ANKARA > İSTANBUL

Takım elbise ve gömlekler askı dolabına değil kutulara konuldu. İlk görüşmede belirtsem iyi olurmuş, onun haricinde sorunsuz bir nakliyeydi diyebilirim.


21 Mart 2024

Paketleme olarak eşyaları paketlemek için her türlü ekipman geldi, iyi paketlendi. Hiçbir ürün kırılmadı, 4 tarafı tamamen cam olan büfe bile sapasağlam geldi. İletişim konusunda Murat Bey her türlü detaya hakim, ılımlı fakat iş ortağıyla aynı frekansı bulamadığımız için biraz sorun yaşadık, yine kendisiyle görüşerek çözdük. Sadece avizelerin takılması konusunda anlaştığımız ekipmanlar eve eksik geldiği için takılamadı, çıktığımız eve de duylar takılamadı. Zamanlama olarak söylenilen saatte iki evde de hazır bulundular, hızlı çalışıldı iyiydi. Çalışanlar gayet saygılı, anlayışlı sadece yaşlı olan iş ortağıyla tartışmamız oldu ama diğer çalışanlar mükemmeldi. Fiyat olarak piyasanın üstü bir teklif geldi, kafamız rahat etsin diye biraz fazla verelim tüm detayların konuşulduğu firmayı seçelim dedik ama Murat Bey haricinde görüştüğümüz diğer iş ortağının ekstra ücret çıkarması ve yaklaşımı bizi çok üzdü, neyse ki Murat Beyle çözdük. Sadece kendisiyle görüşüp işleri halledecekseniz fiyat-fayda dengesi verdiğim puanın üstüne çıkacaktır.


21 Şubat 2024

Mükemmel 9.7 - KADIKÖY > KARTAL

Güler yüzlü ve sıcakkanlı arkadaşlarla özverili çalışma prensibiyle güzel bir taşıma yaşadık. Ellerine sağlık, yolları açık olsun....


16 Ocak 2024

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > İZMİR

Çok kolay iletişim kurduk Murat Beyle. Çok yardımcı oldular süreç boyunca. Kolay ulaşılabilirler. ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Çok memnun kaldık onlarla çalışmaktan. Herkese tavsiye ederiz.


11 Ocak 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Sorunsuz bir taşınma yaşadık.
Paketleme, yükleme, boşaltma, yerleştirmede Murat bey ve ekibine teşekkürler.


10 Ocak 2024

Kontrata teslim tarihi yazılmadı ve bir gün geç teslim edildi.


2 Ocak 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Öncelikli olarak Murat Bey evimize geldi. Eşyaları yerinde görerek, aklımızda soru işareti bırakmadan, tedirginlik yaşadığımız durumlar için sabırla sorularımızı cevapladı. Taşınma günü geldiğinde ise taşıyan arkadaşlar oldukça kibar, işin profesyoneldiler. Murat bey bize sadece sabah kahvaltınızı yapın, hiç bir şeye karışmayın. Biz bütün eşyalarınızı titizlikle toplayacağız dediler. Tam da öyle oldu. Yaptıkları iş için çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bundan sonraki tek adresimdir.


31 Aralık 2023

Kendimiz hizmet sağlıyacağız dedikleri halde taşeron firmayla çalışıyorlar.


28 Kasım 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Eşyaların toplanması paketlenmesi çok özenliydi. Ekip olarak kısa süre içerisinde yükleme yapıldı. Taşınma esnasında eşyaların yerleştirilmesi montajında da temiz işçilik vardı sağ olsunlar yağmur çamur demeden çiçek gibi yaptılar :) Murat bey sağ olsun çok ilgiliydi taşınma başından sonuna kadar sürekli desteğini esirgemedi kesinlikle tavsiye edeceğim bir firmadır hem dürüstlük hem kalite hem temiz iş 1 gün içinde Ankara’ya taşındık sağ olun 👏🏻👏🏻👏🏻


26 Kasım 2023

Müthiş 8.6 - İZMİR > İSTANBUL

Çok memnun kaldık. Teşekkürler...


20 Kasım 2023

Sabah tam belirlediğimiz saatte 6 kişilik ekip geldi, toparlanacak evi yaklaşık 2 saat içerisinde paketleyip hazır hale getirdiler. Her şeyi 3-4 kat sarıp tam güvenli şekilde taşıdılar. Yerleştiğimiz eve bina dışı asansör sistemi kuruldu, ev temiz olduğu için ayakkabısız bir şekilde tertemiz taşıma ve kurulum yaptılar. Hem iletişimleri güzel hem tecrübeliler. Ağaoğlu nakliyat profesyonelliği ve güvenilirliği sayesinde ailemizden tam puan aldı 🙌🏻


14 Kasım 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

En başından sonuna kadar çok memnun kaldık gelen arkadaşlar hepsi çok ilgiliydi çok temiz çalıştılar hızlı bir şekilde iki gün içerisinde İstanbul Beylikdüzün’den Muğla‘ya sorunsuz bir şekilde taşındık. Murat beye ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz.


13 Kasım 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Başta Musa Bey hepsine çok teşekkürler. Çok titiz, çalışkan ve dakikler.
İş hayatlarında nice başarılar dilerim.


2 Ekim 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

İlk kez bu çapta ve bu uzaklıkta bir nakliye işim oldu ve artık şans eseri mi, kalbimiz mi temiz bilmiyorum ama Ağaoğlu Nakliyat ve Depolama ile karşılaştık.

Özellikle Murat bey, her an her konuda yardımcı oldu.

Hiç bir şekilde en ufak bir sıkıntı yaşamadan, yaşatmadan İstanbul'dan Datça'ya kadar eşyalarımız sapasağlam geldi.

Öncelikle Murat bey ve eşyalarımızı taşıyan arkadaşlara, sonra tüm Ağaoğlu Nakliyat ekibine teşekkür ederiz.

En ufak bir şüphe duymadan bu arkadaşlar ile çalışabilirsiniz.


25 Eylül 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Sorunsuz transfer için teşekkür ederim. Güvenilir firma, anlaştığımız şekilde teslimi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi.


24 Eylül 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ISPARTA

Çok tecrübeli ve güvenilir bir firma. Başta tereddütlerim vardı yetişmeyeceğine dair ama 1 saatte tüm paketlemeler ve demontajlar yapıldı. Ve hasar görmeden yeni şehirdeki evime taşındı. Yani işlerini çok iyi biliyorlar benim bu nasıl oluyor dediğim her şey için en iyi şekilde çözümleri vardı. Tek tek bütün arkadaşlara teşekkür ederim bir sonraki taşınmamda görüşmek dileğiyle hoşça kalın ☺️🙏🏼🫶🏼


14 Eylül 2023

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

Çok teşekkür ederim, Adana’dan İstanbul’a beyaz eşyalarımı sapsağlam getirdiler, kurulumunu hızlıca yaptılar çok memnun kaldım kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.


12 Eylül 2023

Mükemmel 10 - BALIKESİR > YALOVA

Öncelikle firma ile evimi Balıkesir'den Yalova'ya taşıdım.
Bu hizmet alımı sırasında firma yetkilisi aynı zamanda firmanın sahibi Murat bey aracın gelişinden, eşyaların yüklenişine ve daha sonra eşyalarımın yerleştirilmesine kadar tüm süreçlerle telefon vasıtasıyla ilgilendi, hiçbir sorum cevapsız bırakılmadı ve bütün taleplerim kibarca karşılık buldu, bu hususta kendilerine teşekkür ediyorum.
Tabi teşekkürün en fazlası zahmetin büyüğünü çeken nakliyede bizzat bulunan Ercan beye, işine olan saygısı, bizimle olan iletişimi ve sohbeti de son derece kıymetliydi.
Taşıma esnasında hiçbir eşyanın zarar görmemesinde büyük emeği olan Ercan abiyi ve Ağaoğlu Nakliyat firmasını gönül rahatlığıyla tüm ihtiyacı olan arkadaşlara öneriyorum.


7 Eylül 2023