6N

6kardeşler Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 26 Kasım 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
398 Müşteri Değerlendirmesi, 447 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10366 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 613 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10382 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10379 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10385 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10372 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 611 Kişi

6kardeşler Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.1 - SARIYER > SARIYER

Çok teşekkürler, zamanlı ve çok hızlı bir taşımaydı. Duvarlara çok dikkat ettiler.


20 Ekim 2020

Her şey için teşekkürler.


10 Ekim 2020

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Başından sonuna harika bir iş çıkardılar. Tam anlaştığımız zamanda hazır bir şekilde geldiler ve dikkatli bir şekilde taşınacak olan eşyaların çekmecelerini ve dolaplarını, içlerinde kırılıp zarar görecek unutulan bir şeyler kalmasın diye tekrar tekrar kontrol ederek ve tüm eşyaları özenle paketleyerek hiç bir eşyaya zarar vermeden taşıdılar.

Bizim için zor ve stresli bir süreçti ama 6KArdeşler Nakliyat firmasının işinin hakkını veren çalışanları sayesinde sorunsuz bir şekilde taşındık. Taşınacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.


5 Ekim 2020

Mükemmel 10 - ZEYTİNBURNU > AVCILAR

Tek kelime ile Allah razı olsun. Her şeyi kırmadan etmeden ve çok hızlı bir şekilde evimizi taşıdılar. Bundan sonra taşınma durumunda tek tercih edeceğim firma.


27 Eylül 2020

Sabah 7:30 gibi başladığımız taşınma işlemi saat 3 gibi tamamlandı. İstanbul Kağıthane'den Ümraniye'ye 3.Köprü yolunu kullanarak gayet kurallara uygun nizami bir şekilde işlemi profesyonelce gerçekleştirdiler. Kazım Bey ve kardeşleri gayet samimi ve işlerini titizlikle gerçekleştiren bir ekip... Bundan sonraki nakliyat işlemlerinde de kendilerine bizzat arkadaşlarımı yönlendiriyor olacağım. Kendilerine bir kez daha buradan teşekkür ederim.


23 Eylül 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Gerçekten çok memnun kaldım. Olağanüstü hizmet. Benim taşınmam hiç standart değildi, dar kapılar, alçak tavanlar odalardan çıkmayacak boyutta dolaplar 14. Kat asansöre sığmayan koltuk taşındığım evde yerine sığmayan buzdolabı. Hiç bir teknolojik alet kullanmadan sadece teknik ve güç ile hokus pokus her şey 2 saat içinde ışınlandı. Vallahi olmayacak şeyleri başardılar. Biz bu iş olmaz bu koltuk girmez, bu buzdolabı sığmaz derken onlar başardılar. Hiçbir eşyam zarar görmedi. 6 kardeşler Nakliyata çok teşekkür ederim. Elinize sağlık.


5 Eylül 2020

Merhaba, evimiz Halkalı Soyak'tan Tuzla'ya taşındı, paketleme bize ait olarak anlaştık ancak geldikleri sabah tam yetişmemişti sağ olsunlar o konuda bile yardımcı oldular, Abajur şapkasını saramadık kumaş daire şeklinde idi o bile ezilmeden kırılmadan geldi. Ne konuştuysak o yapıldı ve ekstra yolda para talep edilmedi, yani abi siz bize böyle demiştiniz ama bu extraya girer şeklinde sevmediğim konuşmalar yapmak zorunda kalmadık. Taşıma için Kazım beyin kardeşine Kenan ve ekibine çok teşekkür ederim, kendileri bir aile şirketi ve taşıma yapan diğer çalışanları da aile fertleri. Her konuda sorunsuz bir taşıma oldu yeni eve taşıma ve kurulum sırasında duvarlar parke ve mobilyalara çok dikkat edildi, gözünüz kapalı firma ile çalışabilirsiniz, teşekkürler.


26 Ağustos 2020

Tavsiye ederim gayet temiz çalıştılar.


17 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > SARIYER

Gerçekten çok usta, eli çabuk ve titiz arkadaşlardı. Hiç bir ürüne en ufak zarar gelmeden sorunsuz bir şekilde taşındım. Ellerine sağlık çok teşekkürler.


12 Temmuz 2020

Her konuda çok anlayışlı ve güler yüzlüler. Herkese tavsiye ederim.


6 Temmuz 2020

Her şey için çok teşekkür ederiz eşyalarımızı en iyi şekilde taşıdılar hem güler yüz hem hoş sohbetleri olan insanlar. Kesinlikle tavsiye edicem çok memnun kaldık.


4 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - KAĞITHANE > BAĞCILAR

6 kardeşler nakliyat firmasıyla eşyalarımı taşımak için anlaştık. Bugün nakliye işlemi gerçekleşti. Söyledikleri zamanda gelme, paketleme, çalışan kişiler hem çok hızlı hem titiz hemde işlerini bilen insanlardı. Memur olduğum için ara ara taşınma durumum oluyor farklı firmaları deneyimledim ve en iyisi 6 kardeşler firmasıydı. Yorumlara bakarak karar verdim ve pişman etmediler. Çok memnun kaldım. Bundan sonra çevreme önereceğim bir firma olacaktır. Çok teşekkür ederim.


30 Haziran 2020

Mükemmel 10 - AVCILAR > AVCILAR

Evden eve taşımacılık hizmeti veren 6kardeşler nakliyat firmasına eşya güvenliğiniz için elinden geleni yaptığı için teşekkür deriz.


22 Haziran 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Her şey tek kelime ile mükemmeldi. Tüm parçalar sorunsuz şekilde taşındı. 1 tane bile eşya telef olmadı, kırılmadı. Ayrıca ekip mükemmeldi, önemli parçalar özenle tek tek paketlendi. Eşyanın türüne göre özel korumalıklar sarıldı. Aynı şekilde yeni evde kurulumlar da hızlı şekilde yapıldı. Bozuk olan gardolabı bile tamir ederek montelediler. Çok memnun kaldım bundan sonra alternatif aramam. Fiyat performans olarak hizmet mükemmel.


16 Haziran 2020

Paketleme, taşıma, personel hizmeti anlamında her şey sorunsuzdu. Fiyat performans olarak herkese tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim.


14 Haziran 2020

Mükemmel 9.8 - KAĞITHANE > ESENLER

Beklediğimizden çok hızlı taşındık, herhangi bir eşyamıza zarar gelmedi. Memnun kaldık tavsiye ederiz.


12 Haziran 2020

Mükemmel 10 - BEYOĞLU > BEYOĞLU

Şimdi Bakın bu hikaye gerçek hikayeden alıntı. Bu adamlar gerçekten eğlenceli ve işini gerçekten dört dörtlük yapan adamlardır. Bir Tekin kardeş vardı, Allahım gülmekten öldüm. Hakim abi ciddi adamdır. Montaj yapar. Mehmet abimiz vardı şoför Allahım ya rappim sigarasını içmeniz lazım. Hacı hikmet abi istifte üstüne kimse yok. Birde Mehmet kardeşimiz vardı kısa paçalı ek yaptık parçasına. Her biri birbirinden değerli düzgün adamlar, ellerine emeklerine sağlık...


12 Haziran 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Nakliye kamyonu adrese söylediği zamanda geldi. Hızlı ve samimi insanlar, işleri konusunda bilinçli ve dikkatli çalışıyorlar. Tahminimden daha kısa bir sürede nakliye ve kurulum işlerini tamamladılar. Tavsiye ederim.


9 Nisan 2020

Güler yüzlü ve ilgili bir firma. Tam zamanında verildi hizmet. Eşyalarıma bir zarar verilmeden güzelce taşındı.


24 Şubat 2020

Anlaşılan saatte geldiler ve hızlıca halloldu, 9 gibi geldiler ve saat 13:30 gibi taşınma bitmişti, işlerini bilen kaliteli bir ekipleri var, taşınması için sökülmesi gerekenleri söküp tekrar monte ediyorlar, beyaz eşyada yine ayni şekilde, herkes ne yapacağını iyi biliyor, kısacası taşınanlara tavsiye ederim.


25 Ocak 2020