Fiyat Teklifi Al

Buca Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Müşteri yorum ve reytingleri ile hizmet kalitesi onaylanan firmalardan teklif alın, kıyaslayın kolayca karar verin.

Fiyat Teklifi Al

İstanbul İzmir arası parça eşya taşıma
6/14/2024 - 4 Adet fiyat teklifi aldı - 17500 TL - 20000 TL - 25000 TL

Parça Ev Eşyası

Nerden
Barış mah. / Beylikdüzü / Istanbul
6.kat

Nereye
Murathan mah. / Buca / Izmir
1.kat

Paketleme BilgileriBen mutfak eşyalarını koliledim. Firma yalnızca mobilya ve beyaz eşyaları ambalajlasın.
1 adet Çamaşır makinası
2 adet 49 inch tv
1 adet 3 kişilik büyük koltuk
1 elektrikli ocak
1 mikro dalga
1 fırın
10 orta boy koli mutfak eşyası kırılacak
10 büyük boy koli mutfak eşyası kırılacak
15 büyük boy koli kıyafet yorgan battaniye vb
4 adet Battal boy valiz küçük eşya kıyafet dolu

Ankara İzmir arası evden eve nakliyat
6/1/2024 1 - 2 Adet fiyat teklifi aldı - 20000 TL - 20000 TL - 24000 TL

2+1 Ev Eşyası

Nerden
Doğu mah. / Altındağ / Ankara
1.kat Bina Merdiveni

Nereye
Kozağaç mah. / Buca / Izmir
zemin kat Bina Merdiveni

Paketleme BilgileriTüm ambalajlama, kolileme, montaj ve demontaj işlerini ben yaparım. Firma yalnızca taşımayı yapsın.
İstanbul İzmir arası evden eve nakliyat
4/20/2024 - 5 Adet fiyat teklifi aldı - 30000 TL - 38000 TL - 50000 TL

2+1 Ev Eşyası

Nerden
Ismet paşa mah. / Bayrampaşa / Istanbul
6.kat Bina Asansörü Kullanılabilir

Nereye
Çamlık mah. / Buca / Izmir
3.kat Asansör Kurulmasını İstiyorum

Paketleme BilgileriTüm eşyaların paketlenmesi, kolilenmesi, montaj ve demontaj işlemlerini firma yapsın.
1 çocuk odası, bir büyük gardrop, üç kitaplık, beyaz eşyalar, 6 kişilik masa ve 6 sandalye. Tüm mutfak eşyaları, ıvır zıvır dolap içlerindeki eşyalar, banyo eşyaları, ayakkabılık içerisindeki malzemeler, hurçlar, kitaplar, küçük ev aletleri, 3 televizyon. Hepsi paketlensin ve gidilen yerde demonte olanlar monte edilsin istiyorum
Buca içi evden eve nakliyat
4/15/2024 - 3 Adet fiyat teklifi aldı - 10000 TL - 10000 TL - 10000 TL

2+1 Ev Eşyası

Nerden
Adatepe mah. / Buca / Izmir
zemin kat Bina Merdiveni

Nereye
Şirinkapı mah. / Buca / Izmir
zemin kat Bina Merdiveni

Paketleme BilgileriBen mutfak eşyalarını koliledim. Firma yalnızca mobilya ve beyaz eşyaları ambalajlasın.
Bir buzdolabı, bir çamaşır makinası, iki koltuk, iki dolap, bir çift kişilik yatak, bir tek kişilik yatak, iki masa, televizyon masası, bir küçük dolap artı koliler.
Müşteri Yorumları
7

Öncelikle taşınma için Yaprak Nakliyat firması ile anlaşsam da firma taşıma işlemi için farklı bir taşıma firması ile taşıtmasından emanetine ne kadar sahip çıktığını anlayabilirsiniz.
Önce Yaprak firmasından Mehmet bey ile görüştüm. Kendisi taşıma işi için oğlunun geleceğini söyledi. Tam zamanında da oğlu olduğunu söylediği Ferhat bey geldi. Ancak eşyaların başında ben değildim. Eşim ve kayınvalidem ile kayınbabam vardı. Eşim o kadar sinirliydi ki. Eşyaları çok berbat taşıdıklarını söyleyip durdu.
Aynı gün eşyaların Ferhat bey kendisinin başka bir yere gideceğini ancak eşyaların başında da kardeşinin geleceğini söyledi.
Ve dediği gibi de başka bir firmadan olduğunu anladığım Mehmet adında başka bir arkadaş geldi. Ve ben bu arkadaşın farklı bir firmaya ait olduğunu eşyaların eve taşınması aşamasında öğrendim. Bu Ferhat bey gidip başka bir firmaya 'bir taşıma işi var. Bu benim çok değerli bir hocam. Onları kırmak istemiyorum. Elinden geldiğince yardımcı ol' falan diyip bunlara da cüzi bir ücret ödeyip eşyaları ona vermiş. Hem de baya bir aşağı ücrete. Kısacası bir anda ben en son gelen arkadaşın insafına kalmış oldum. Ferhat beyi arayıp durumu sorduğumda bir kere bile özgür dilemek şöyle dursun alamadığım hizmetten dolayı belli bir miktar paramı geri istediğimde ben o parayı vermem git nereye şikayet edersen et. Elinden geleni ardına koyma şeklinde beylik laflar etmeye başladı.
Ben de bu durumu Enakliyat'a bildirdiğimde MEHMET BEYİN FERHAT ADINDA BIR OĞLU OLMADIĞINI SÖYLEDİLER.
Yani artık ben nasıl bir kişilerle muhatap oldum gerçekten inanamıyorum.
Bu arada taşımada da Ferhat beyin hijyen anlayışına anlatmak için söylemek isterim banyo terliği ile oklava aynı kutudan çıktı. Tuvalet fırçasını başka banyo eşyalarıyla birlikte birisini bir poşete diğerini kovaya koyup arabaya yüklemiş. Bu arada kova çocuğumuza banyo yaptırdığımız kovaydı.(Küfür etse bu kadar zoruma gitmezdi.) Bir de buzluktan eşyaları çıkarmadan o şekilde getirmişler ki hepsi de kokmuş. Devamı diğer yorumda..

Özcan Karcı

10

Öncelikle Enakliyat, taşıyan firmaya ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Her şey saygın ortamda anlaşılan şekilde gelişti. Belirtilen zamanda eşyalarımı ustan ulan alınıp İzmir'e taşındı. Hem insanı hem profesyonel ekiple taşımayı bitirdik. Tüm hizmeti verenlere teşekkürler.

İslam akar

10

Her şey olması gerektiği gibiydi. Her şey için teşekkürler.

Fethi Özyüksel

10

Çok memnun kaldık. Gerek fiyat, gerek çalışanların yaklaşımı ve çalışmaları sebebiyle herkese tavsiye ederiz.

Besim Özçam

10

Özellikle Sedat Çimen bey ve Ferdi beye çok teşekkür ederiz. Ellerine emeklerine sağlık. Herkese tavsiye ediyorum. Ben sadece oturdum, izledim; onlar ne gerekiyorsa eksiksiz yaptılar.

Fatih Mehmet Bodur

10

Gönül rahatlığıyla nakliyat işlerinizi emanet edebilirsiniz. Özellikle kendi adıma da fiyat performans şirketi olarak öne çıktılar. Ömer ve Şehmus Beye de ayrıca her şey için teşekkürler.

mert duman

10

Gayet güler yüzlü bir ekip, dedikleri saatte geldiler ve hızlıca yüklediler. Sorunsuz taşıma istiyorsanız tavsiyemdir.

Burak yıldırım

10

Tam saatinde geldiler, çok hızlı bir şekilde her şey paketlendi, güvenli bir şekilde işi bitirdiler. Çalışanlar da gayet saygılıydı, emeklerine sağlık.

özkan yeleğen

10

Cemil bey ve ekibi güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle çok kısa sürede hem taşıma ve hem nakliye işlemlerini çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ali Eyüboğlu

10

Çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Sabah zamanında geldiler, çok parçalı eşyamız olmasına rağmen kusursuz çalıştılar. Anlaştığımız ücret dışında bir şey istemediler. Hepsinin ellerine sağlık. Herkese %100 tavsiye ediyoruz.

Yusuf Ersolak

9.5

Emeğinize sağlık, teşekkür ederiz.

bünyamin güldü

10

Çok ilgililerdi. Hızlı ve kaliteli bir hizmet aldım. Teşekkürler...

kadriye hacıoğlu

10

Hizmetten memnun kaldık. Paketleme ve taşıma sonrası montajlarda hiç sorun yaşamadık. Ürünlere zarar vermeden taşıma yapıldı. Ekip profesyoneldi. Personel güler yüzlüydü. Gayet memnun kaldık.

Celal altun

8.6

Çok memnun kaldık. Teşekkürler...

Muttalip oz

7

Umarım iki yorumum da paylaşılır. Çünkü bu yorumunda da paketlemeden bahsedeceğim. Elbiselerin ki bunlar takım elbiseler de vardı hepsini bir poşetin içine katıp getirmişler. Ayakkabılar bir çöp poşeti gibi bir poşetin içinde gelmiş. Ben bunların hali ne? nasıl bir taşıma işi bu dediğimde eşyalrında hasar var mı diyorlar. Keşke şu sisteme fotoğraf yüklense de yaptıkları taşımayı bir atabilsem size. Daha kutuları açmadık. Bir kutuyu açtım ve içinde kavanozun kırıldığını gördüm. Gerisini bilemiyorum. İki gün iki tane temizlikçi arkadaş ayarlamak zorunda kaldım.
Bu arada ilk konuştuğum Mehmet bey olandan dolayı özür dileyerek kendisinin "cenazesi" olduğunu bu oluşan durumdan dolayı özür dilediğini söyledi. Temizlik ve hasar ücretinin hepsini karşılayacağını söyledi. Zaten aksi takdirde elimdeki tüm fotolarla tüketici haklarına başvuracağım.
Bu arada bendeki fotoları Enakliyat'a gönderdim. Umarım onlar da gereğini yaparlar.

Özcan Karcı

Buca Evden Eve Nakliyat

Buca’nın her ne kadar İzmir’in en eski yerleşim yerlerinden biri olduğu söylense de aslında son dönemlerde gelişme gösteren bir ilçedir. Karabağlar’dan sonra en büyük nüfusa sahip ilçe Buca’dır. Bumerang şeklinde olan İzmir şehrinde bumerangın dışa bakan bombeli yerinde yani güney yönünde yer almaktadır. Konak’tan dağlara ve tepelere doğru arabanızı sürerseniz kendinizi Buca’da bulursunuz.

Sanırım İzmir’de gelir düzeyi en az olan kesimin yaşadığı ilçe Buca olmalıdır. Elimde sayısal veri yok sadece gözlemim sonucunda edindiğim kanaati ifade ediyorum. Buca evden eve nakliyat firmalarından bazılarının ucuz nakliyat yapacak şekilde kendilerini konumlandırmaları iş alabilmeleri için bir gerekliliktir. Buca’da yaşayan ve gelir düzeyi az olan ailelerin eden eve nakliyat için anlamlı ödeme yapmalarını beklemek biraz acemilik olarak değerlendirilmelidir.

İzmir’de konumlanmış her evden eve nakliyat firması gibi Buca evden eve nakliyat firmalarının da sadece ilçe ile sınırlı kalmamaları şehirlerarası evden eve nakliyata soyunmaları kalkınmaları için önemlidir. İzmir ve güneyinde yer alan Aydın ve Muğla, Türkiye’de yaz turizminde en fazla gidilen tatil yerleridir. Ankara, İstanbul ve Bursa Kocaeli vb. illerdeki üst gelir gurubu insanların yazın ilk fırsatta postu serdikleri yerler buralardır. Demek istiyorum ki Egenin tatil beldeleri ile başta büyük şehirler olmak üzere Anadolu’daki şehirler arasında sıkı bir evden eve nakliyat yaşanmaktadır. Buca’nın firmaları neden bu denklemde yer almasınlar? Ortada yenilecek bir pasta var. Öyle değil mi?

İzmir’de evden eve nakliyat hizmeti veren firmalar arasında uçurum varmış gibi bir izlenime sahibiz. Bir tarafta burnundan kıl aldırmayan gayet pahalıya iş yapan firmalar, diğer taraftan neredeyse bedavaya ev taşımaya talip firmalar var. Bu iki uç arasındaki denge nerede ve ne zaman sağlanacak bekleyip göreceğiz.

Enakliyat bu güne kadar evden eve nakliyat sektöründe faaliyet göstermekte olan binlerce firmadan sadece biri olarak görülmek istememektedir. Enakliyat’ın kendine özgü ve kendi ekibinin tasarımı olan bir iş modeli vardır. Sektöre sadece üç yıl önce giren Enakliyat en fazla iş çeviren firmalardan bir haline gelmeyi başarmıştır. Bu başarının arkasındaki en önemli sebep ise müşteriye iyi hizmet üretmek üzerine dizayn edilmiş iş modelimizin müşterilerimiz tarafından beğenilmiş olmasıdır. Bizden hizmet alan müşterilerimizin memnuniyet düzeyi 90%’lar civarında seyretmektedir. Bize gelen yeni müşterilerin çoğunu eski müşterilerimiz tarafından yönlendirmektedir.

Sizde Enakliyat’ın evden eve nakliyat ihale sistemi üzerinden güvenle taşınma yapabilirsiniz. İşiniz son derece kolaydır. Fiyat Teklifi Al butonuna tıklayıp bir form doldurmak ve yeterli teklif geldikten sonra bana özel sayfamıza gelip uygun olan teklifi onaylamaktır.

Firmalarımızdan alacağınız hizmetin kalite düzeyini bir kademe daha yukarı çekmek istiyorsanız. Anlaşma yaparken mutlaka iş bittikten sonra o firma için bir reyting notu vereceğinizi ve müşteri yorumu yazacağınızı belirtmenizi öneririz. Çünkü bizim sistemimizde firmaların iş almasında bu iki faktör en belirleyici olanlardır. Müşterilerimize firma seçerken mutlaka o firmanın müşteri yorumları ve reytinglerine bakmalarını her fırsatta hatırlatıyoruz.