İN

İsak Özsoy

8.9 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 21 Mart 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
178 Müşteri Değerlendirmesi, 265 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 625 Kişi

İsak Özsoy Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ARTVİN > AYDIN

Çok memnun kaldım her şey için teşekkür ederim.


19 Mart 2017

İstanbul'dan Kahramanmaraş'a taşınmak için kara kara düşünürken sitenizden Özsoy nakliyattan fiyat teklifi aldım. Tereddütlerim vardı. Başta Erdal bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Verdiği bütün sözleri yerine getirildi. Eşyalarım sağ salim evime ulaştı. Güler yüzlü, çözüm odaklı davranışlarından dolayı çok memnun kaldım. Emeğinize sağlık.


7 Mart 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > ÜMRANİYE

Sezai usta ve Doğukan usta on numara ustalar. Erdal abinin ekibi mükemmel bir iş çıkardı, her biri ayrı ayrı çok iyiler. Sabah tam vaktinde geldiler 160 mt kare evi öğleden sonra bitirdiler eksiksiz.


4 Mart 2017

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

İlgi alaka olsun, samimiyet olsun, taşınma işlemim gayet güzel geçti. İlgili kişilere teşekkür ederim.


18 Şubat 2017

Taşınma sırasında eşyaların tamamını taşıyabilecek şekilde bir araç ile gelinmemesi nedeniyle 2 adet çekyat, masa, ve baza aracın üzerine yerleştirildi, hiç hoş bir durum olmadı, öncelikle varılacak gün konusunda taşıma yapacak araç sürücüsü problem çıkardı, Sağ olsun İSAK BEY'in yardımlarıyla problem çözüldü, Taşıma sonrasında eve eşyalar yerleştikten sonra bir kaç tabak ve bir mobilyanın camının kırıldığını fark ettik. Ayrıca elektrik süpürgesi İstanbul'da unutulmuş olup bir haftadır söylememize rağmen halen kargo edilip edilmediğinin bile bilgisine ulaşamadım. Yinede bütün bu olumsuzluklara rağmen İSAK BEY'in özellikle kendisine yardımcı olduğu tüm konulardan ötürü teşekkürü bir borç bilirim.

ENAKLİYAT OLARAK FİRMA BULMA AŞAMASINDAN, TAŞINMANIN BİTİŞİNE KADAR OLAN TAKİP SÜRECİNİZDEKİ ÜSTÜN GAYRETİNİZ VE ÇALIŞANLARINIZIN(KADRİ BEY) İLGİ VE ALAKASINDAKİ MÜKEMMELİYET İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.


6 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Her şey için teşekkürler. Kaliteli, ayrıcalıklı HİZMET isteyen arkadaşlar düşünmeden evlerini gönül rahatlığıyla taşıtsın. İyi günler.


6 Şubat 2017

Erdal'ın ekibinin iş disiplinlerinden dolayı, güler yüzlü ve iyi işlerinden dolayı çok teşekkür ederiz ve çok memnun kaldık.


25 Ocak 2017

Mükemmel 9.8 - MUŞ > AYDIN

Sorunsuz bir taşıma. Murat Bey ekibine teşekkürler. Muş'tan Aydın'a 1600 km. yolda eşyalarım hasarsız taşındı, olumsuz hava koşullarına rağmen. Bekir Beye de ayrıca teşekkür ederim, olumlu iletişim için.


7 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ELAZIĞ

Ufak tefek sıkıntılar vardı onlar da çözüldü sorunsuz taşıma.


3 Kasım 2016

Mükemmel 10 - ŞANLIURFA > KOCAELİ

Çok hızlı paketleme zamanında teslimat hiç bir malzemenin kırılmadan tasinmasi firmanın işini çok profesyonel yapması taşınma fiyatının uygun olması güler yüzlü hizmet tek kelime ile kaliteli ve güvenli Teşekkürler özsoy nakliyat


31 Ekim 2016

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Eşyaların taşıncak olmasının stresini kafamda hesaplarken Enakliyat'a kayıt açtım. 20 den fazla gelen teklifler arasından Özsoy nakliyatı tercih ettim. Hemen geri dönüşte bulunan BEKİR Bey'e Milyon kere teşekkür ediyorum. O kadar yardımcı oldu ki minnettarım kendisine. Çoğu yükümü hafifletti diyebilirim. İşini bilen insanların hali bir başka oluyor ve şuanda diyorum ki iyi ki ama iyi ki tercih etmişim. Bir şeyler en iyİ nasıl oluyorsa aynen de o şekilde oldu. Taşınacağı gün tam saatinde geldiler çok muazzam bir paketleme işlemine şahit olduk. O an anladık ki aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Samsun da paketleme ve taşıma işlemini yapan BARIŞ ,İSHAK ve DOĞAN abiye de sonsuz teşekkürler. İşlerini hakkıyla yaptılar. Sabah 9 da başlanan ev taşıma işlemi 1 de bitmişti bile:) sigortalanmış bir şekilde ertesi gün İstanbul'a sabahın erken saatlerinde eşyam çoktan ulaşmıştı bile. Eşyam İstanbul'da ki eve sorunsuz şekilde taşındı. O kadar güzel paketlenmişti ki tek bir çizik dahi yoktu. İstanbul'daki taşıma işlemine gelen arkadaşlar da çok iyi ve profesyoneldi. Burada bizimle yakından alakadar olan ERDAL Bey yardımlarınızı hiç unutmayacağım. Çok sağolun ve YUSUF Bey başta olmak üzere adını bilmediğim diğer arkadaşlar da sağolsunlar. Ekip olarak çok iyi bir iş çıkardınız. Firmanızın isminin hep yukarılarda, en güzel şekilde anılması dileğiyle. Sizi tercih eden kişiler bence çok şanslılar.:) Başarılarınız bol olsun. Emekleriniz için teşekkürler.


16 Ekim 2016

Öncelikle diğer firmalar nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bu firma verdiği teklife ekstradan birde %18 KDV ekliyor. Ardından anlaştığınız saatte geliyor ve çok hızlı çalışıyor. Bu çok hızlı çalışma bir yerde iyi gibi gözükse de daha sonra dikkatsiz çalışmaya dönüyor. Kırılan eşyalarınız için "o da evin nazarı olsun" diyerek geçiştirmeleri de cabası. Benim taşınma sırasında bir avizem kırıldı. Çamaşır makinası monteleme işlemleri sırasında banyo musluğu kırıldı. Tv ünitesi montesi sırasında ünitede delinme ve deformasyonlar oluştu. Yatak odası dolap rayı kırıldı. Taşınmamın üzerinden 1 ay geçti ve bu dolap rayı hakkında halen dönüş yok. Eğer bu firma ile çalışıyorsanız ve herhangi bir deformasyon oluşup bunu halledeceğim abi dendiyse, nakliyat parasını tam olarak vermeyin. Sonra benim gibi adamları arar arar ulaşamazsınız.


13 Ekim 2016

Mükemmel 9.4 - ÇORUM > İSTANBUL

İyi bir firma. Tam zamanında geldi.


13 Ekim 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > SANCAKTEPE

İshak Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Çok anlayışlı ve çok kaliteli taşıma yaptılar. Ellerine sağlık hepsinin tekrar teşekkürler ve Enakliyat çalışanlarına da çok teşekkür ederim sorunu mu hemen çözdükleri için.


10 Ekim 2016

Ufak tefek hasarlar haricinde genel olarak iyi bir taşınmaydı. Bu işler biraz da paraya bakıyor, ne kadar ekmek o kadar köfte. En küçük bir çizik bile olmasın diyorsanız 2-3 bin lirayı gözden çıkarmanız lazım. Verdiğim parayla aldığım hizmet orantılıydı. Tavsiye edebilirim.


6 Ekim 2016

Çok iyi 8.2 - ÇEKMEKÖY > SARIYER

Öncelikle Enakliyat yetkililerine teşekkür ederiz.(taşınma esnasında telefonla arayarak durum tespiti yaptılar) Gelelim Özsoy a.ş. personeline(Erdal, Yusuf ve ekibi). Belirtilen zamanda geldiler. İlk etapta gayet saygılı ve dürüst davrandılar. Özellikle eşyayı araca yüklerken sorun çıkarmadılar. İşlerini titizlikle yaptılar. Eşyalara zarar vermemeye çalıştılar. Yükleme işlemi tamamlandı. İndirme işlemine başlandığında asansörü olan binanın 4.katına(giriş hariç) eşyaları çıkarmak için asansörü kullanmak istediler.(anlaşmada asansörsüz taşınacaktı) Bina yetkilileri asansörü kullandırmak istemediler. Hem yetkililere hemde bana çirkin davranışlarda bulunarak hakaretvari sözlere kadar hadlerini aştılar. Ancak yinede eşyaları 4. kata itinayla taşıdılar. Eşyamda herhangi bir eksik, kırık ve çizik olmadığı için teşekkür ederiz. Genel olarak ikinci etap hariç firmayı tavsiye edebilirim.


28 Eylül 2016

Merhaba, hasbelkader Özsoy firmasına evi taşıtmaya karar verdim. Taşınma öncesinde İsak beyi aradım ve ayrıntıları konuştum. Hiçbirşeyin kusursuz olamayacağını, herkesi memnun etmenin imkansız olduğunu söyledim ve ekibin zamanında gelmesini, hazırlıklı gelmesini istedim.
Cuma sabahı 8'de gelecek ekip 8'e beş kala gelmeyince İsak beyi aradığım. Ardından kamyon şoförü aradı ve bana baskı bakalata arızası için İkitelli Sanayii'ye gittiğini iki saat kadar sonra geleceğini söyledi. Neyse peki dedik. Araç bu arıza yapar.
Tabii o kamyon 10'da değil, öğleden sonra ikide geldi. Daireye giren ekip aaa burası toplanmamış demez mi? Kan beynime sıçradı doğal olarak ne demek siz bilmiyor musunuz buranın toplanmadığını, ben evin toplanacağını yazmıştım dedim.
Bizim haberimiz yok dediler. Yine yetkili İsak beyi aradım. O da demesin mi bana dün neden telefonda söylemediniz, sinir katsayım tavan yaptı. Ben çünkü E nakliyatta belirtmiştim. ayrıntılı olarak yazmıştım. evin eşyaların durumunu. Sonra kamyoncu ve yanında gelenler koli bulma telaşına girdi. Bana dediler sizin araba ile ikitelliye gidelim koli alalım. Arabamın bagajı olmadığın söyledim. Sonra Kağıthane'de olduğumuzdan Bahaouse'tan alabileceklerini söyledim. Pahalıdır dediler. Sonra boş boş çözüm aramaksızın beklemeye başladılar. Ben yine İsak beyi aradım, o da dedi arabanızla neden gidip almıyorsunuz koli. Bu saatte ben nasıl koli göndereyim size.
Karşıdan maltepe'den bu saatte trafik vardır, adamım yok. dedi. Bana karşıdan trafik bahanesiyle koli göndermeyen adam, bana ısrarla siz arabanızla İkitelli'ye gidin ve koli alın dedi. Ve beni yardımcı olmamak, sorunu çözmeye yardımcı olmamakla suçladı. Karşılıklı seslerimiz yükseldi. Ben ısrarla evin toplanacağını yazdığımı, dolayısıyla hatanın kendisinde oludğunu söyledim ve sürunu çözmesini istedim. O da yapacak birşey yok dedi. O zaman yarın taşıyacağız dedi.
Çaresiz öfkeyle kabul ettim. Ancak evin antepe istediğim tarihte ulaşmayacağın öğrendim kahroldum. taşınmadı


23 Eylül 2016

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Özsoy nakliyata öncelikle teşekkür ederim...

Bekir Bey ile iletişime geçtikten sonra her şeyin yolundan olacağına kesin inandım. Bekir Bey acil taşımamıza hemen müdahil olup araçlarını acilen yönlendirdi bize teşekkürler Bekir Bey.

Gelen elamanlardan Erdal Bey ve Barış ile Yusuf harika bir evden eve nakliyat yaptılar. Evet eşyam az olmasına rağmen çok çok güzel bir taşıma oldu.

Antika eşyalarımı itina ile paketlediler ve araçlarına nakliyesini gerçekleştirdiler. Hepsini ayrın ayrı bölümlerde bir birinden bağımsız bir şekilde kayışlar ile bağladılar. Yeni evimde aynı titizlikle yukarı çıkardılar ve istediğimiz yere bıraktılar.

Ne desem az bu firmaya bunlar her şeyi hak ediyorlar.
Teşekkürler Bekir Bey, Teşekkürler Özsoy nakliyat a.ş sizi herkese tavsiye edeceğim.


22 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TRABZON

Eşyamızı İstanbul'dan Trabzon'a en uygun fiyatla ve hasarsız taşıdılar. Yusuf Bey ve arkadaşlarına profesyonellikleri ve yardımseverlikleri için çok teşekkür ediyoruz. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir firma, en ufak sorun dahi yaşamadık.


21 Eylül 2016


21 Eylül 2016