İN

İsak Özsoy

8.9 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 21 Mart 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
178 Müşteri Değerlendirmesi, 265 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 625 Kişi

İsak Özsoy Müşteri Yorumları

Çok iyi 8 - ESENLER > KADIKÖY

Nakliye + geçici depolama + tekrar nakliye olarak teklif alıp anlaşma yaptım. Yeliz hanım iletişimde ve organizasyonda çok ilgili ve yardımcıydı. Şu an ilk adresten nakliye yapıldı, eşyalarımız geçici olarak depolanıyor, depo sigortalı olduğu için tercih ettim. İkinci adresimize taşınırken tekrar değerlendireceğim. Gelen arkadaşlar çok saygılıydı, zamanında geldiler. Evde taşıma ve paketleme konusunda sıkıntı çıkarmadan çalıştılar. Sadece mobilyaların sökülmesi sırasında her aksan değil de bazı görünür parçalar membranlanarak taşındı, henüz kurulmadığı için depolamadan sonraki taşımada, zarar görüp görmediğini değerlendirebileceğim. Gelen kadrodaki mobilyacının usta olması durumunda inşallah ikinci taşımada herhangi bir sıkıntı olmayacak. Firmayı ilgisi ve esnekliği için gerçekten tavsiye ederim. Umarım depolamada ve ikinci taşımada bir sıkıntı yaşamadan sürecimiz sıkıntısız biter.


11 Şubat 2018

Taşınmamızdan son derece memnun kaldık, eşyalarımıza zarar gelmedi, dedikleri saatte geldiler, arkadaşlar güler yüzlü ve isteklerimizi ikiletmeden yerine getirdiler. Taşınacak olanlara tavsiye ederiz.


5 Şubat 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > KADIKÖY

Hayatımda gördüğüm en iyi nakliyat firması. Hiç düşünmeden Özsoy Nakliyat'ı tercih edin. Kadir usta ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.


5 Şubat 2018

Mükemmel 10 - HATAY > İSTANBUL


3 Şubat 2018

Mükemmel 9.2 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Firma tavsiye edilebilir nitelikte zamanında ve hızlı bir şekilde taşıma işlemi gerçekleşti, çalışanlar efendi ve saygılı arkadaşlardı teşekkürler.


18 Ocak 2018

Fiyatta Kdv'nin sonradan bana söylenmesi hazırlıksız oldu benim için, zor durumda kaldım. Onun haricinde her şey normaldi.


8 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > KADIKÖY

Taşıma hizmeti açısından gayet iyi bir firma, fiyat hizmet olarak hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.


2 Ocak 2018

Müthiş 8.8 - VAN > ANKARA

Firma gayet iyi, vaktinde taşıma ve şoför Barış'ın ilgisi çok güzel.


15 Aralık 2017

Mükemmel 10 - ANKARA > SİİRT

İlgileri için çok teşekkür ederim, eşyalarımın hiç biri zarar görmeden gelmiş.


14 Aralık 2017

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > AYDIN

Daha önce farklı bir firmayla yaptığım taşınma sürecinde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı tedirgin olarak arayış içindeyken Enakliyat sitesini tesadüfen buldum ve gelen teklifler içinde firmaları ve yorumları okuyarak ÖZSOY Nakliyatla anlaştım. İlk irtibata geçtiğim günden itibaren çalışanların yaklaşımları, zamanında ve profesyonel hizmet anlayışlarını taşınma sürecinden sonra da müşterilerine gösterdikleri değeri görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. İşlerine olan saygı ve verdikleri kaliteli hizmetten dolayı Yeliz Hanımı ve tüm ekibi kutluyor ve teşekkür ediyorum...


27 Kasım 2017

Mükemmel 9 - İSTANBUL > İZMİR

Telefonla yapılan ilk görüşme ve yüz yüze evde yapılan keşif görüşmesinde özellikle avizelerin sökümü ve yeni evde takımının yapılıp yapılmayacağını sorduğumuzda söküm ve takım işini yapacaklarını belirttiler. İstanbul'da avizelerin sökümü esnasında birinin kablosu koptu. İzmir'de ise elektrik işine karışmadıklarını, avize takım işlemi yapmayacaklarını belirttiler. 3 defa firmaya ulaşmaya çalıştık o esnada fakat ulaşamadık.


26 Kasım 2017

Çok iyi 8.2 - ELAZIĞ > İSTANBUL

Fiyat ve hizmet kalitesi mükemmel.


25 Kasım 2017

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > İZMİR

Tecrübeli ve yardımsever bir ekip. Anlayışlı olmalarından dolayı teşekkür ederiz.


24 Kasım 2017

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > YOZGAT

Taşıyan ile aracı firma arasında bağlantının daha iyi kurulabileceğini düşünüyorum. Bu sağlanınca sürprizsiz daha sağlıklı hizmet verilebilir.


23 Kasım 2017

Mükemmel 10 - SAMSUN > KOCAELİ

Profesyonel değil.
Cuma günü yükleme tamamlandı.
Pazartesi günü indirdi.
---
Tavsiye etmiyorum.


13 Kasım 2017

Mükemmel 10 - TUNCELİ > MANİSA

Sağ olsun Barış bey işinde son derece profesyonel. Baştan sona hiçbir sıkıntı yaşamadık.


6 Kasım 2017

Mükemmel 10 - BATMAN > İSTANBUL

Batman - İstanbul arasındaki uzun yolculuklu taşınmamız için internetten farklı üç sitede araştırmalar yaptık, öncelikle en iyi sistem enakliyat.com.tr sitesindeydi. Bizle kimin iletişime geçmesini seçebiliyor olmamız ve daha önceki tecrübeli kişilerin firmalar için yorumlarının bulunması bu siteyi tercih etmemizi sağladı. Hem ilk taşınma deneyimimiz olması hemde mesafenin uzun olması bizi baya korkutuyordu. Özsoy Nakliyatı olumlu yorumlara güvenerek tercih ettik ve dün taşınma işlemimizin bitmesinden sonra da iyi ki bu firmayı seçmişiz diye iç rahatlığı yaşadık. Taşınma işlemimizin başındaki şoför arkadaş gerçekten işini titizlikle yapıyordu ve yanındaki arkadaşların kordinesinde de çok başarılıydı. Taşınan eşyalarımız bir senelik sıfır eşyalardı ve sıfır hasarla o uzun yolu getirdiler. Kurulumda da yeni evimizin dar olması sebebiyle çıkan pürüzlerde arkadaşlar yapılabilecek yardımları yapıp eşyaların en kullanışlı şekilde yerleştirilmesine yardım ettiler "ki etmeyebilirlerdi". Firmayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz, gerçekten işlerini haklarıyla yapıyorlar. Kendi adıma çok teşekkür ederim.


31 Ekim 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TRABZON

Enakliyat'tan Kadir beyin ilgisinden, Özsoy nakliyattan Bekir bey, İshak bey, şoför Barış bey ve İstanbul, Trabzon'daki taşıma ekiplerine teşekkür ederim. Ellerine kollarına sağlık, kesinlikle tavsiye ederim. Enakliyat çalışanları sürekli irtibata geçti, onlara ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür ederim, işlerinde başarılar dilerim, hepiniz var olun, sağ olun. Özsoy nakliyattan İshak beye geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Kısaca Özsoy nakliyatı herkese tavsiye ediyorum. Hayırlı işler.


28 Ekim 2017

Yüklemeye zamanında geldiler. İsak bey işinin ehli fakat, beraberindekiler için aynı şeyi söyleyemem. (Perdeleri sökmek için Doğalgaz peteği ve Konsol üzerine çıkmayı akıl edip merdiven getirmeye üşenen vardı.) Allah tan tabak çanak ve kıyafetlerimizi kendimiz kolilemişiz yoksa çook zayiat olurdu diye düşünüyorum. Koliler hazır olunca, demonte ve paketleme işi 3 saatte bitti. Araçta başka birisinin de eşyaları olduğu için ağzına kadar doldu. Kapağı kapatıp aracı yolcu ettik. Pazar günü teslimata gelindiğinde kasada olan bazı eşyalarımız kasanın dışına branda ile sarılıp sarmalanmış haldeydi. Yol üstünde başka eşyalar aldıkları için bizim eşyalar kasanın dışına transfer olmuş!!!. Neyse ki bir iki tabak kırığı ve ufak bir lekelenmeden başka bir şey olmadı.
Nakliye yaptıracaklara tavsiyem aracın başka eşya alıp almayacağını ve eşyalarınızın kesinlikle aracın dışında gitmeyeceğinin garantisini istesinler. Sonuç itibariyle memnunum fakat, stres yaşamadım desem yalan olur.


23 Ekim 2017

Mükemmel 10 - AVCILAR > PENDİK

Verdiğim saatte, Sabah erkenden gelen Erdal bey ve ekibi büyük bir özveri ve çabayla eşyalarıma hiç zarar vermeden taşımışlardır herkese öneririm ve teşekkür ederim.


18 Ekim 2017