İN

İsak Özsoy

8.9 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 21 Mart 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
178 Müşteri Değerlendirmesi, 265 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 620 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10140 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10138 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 625 Kişi

İsak Özsoy Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > SİVAS

Paketlemede ve zamanlamada hiç sorun yaşamadık. Konuşulduğu gibi oldu her şey. Tam sarılamayan mobilyaların ayak kısımları vs gibi yerlerin dışında eşyalarda bir zayiat da olmadı. KDV'nin dahi olup olmaması konusunda baya bir sorun yaşayan var sitede, bunu Enakliyat sitesinin net bir şekilde KDV dahil fiyat veya kdv dahil olmayan fiyat şeklinde düzenleme yapması gerekir. Suç Enakliyat sitesinde. İstanbul'da hiç sorun yaşamasak da Sivas'ta taşınan evde dışarıdan tutulan elemanlar montaj konusunda acemiydi. Genel olarak herkese tavsiye ederim ama.


18 Ekim 2017

Mükemmel 10 - FATİH > KARTAL

Erdal bey ve ekibine titiz ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Söz verdikleri zamanda gelip bütün işleri hassasiyetle yaptılar.


17 Ekim 2017

Özsoy nakliyat işini düzgün yaptı, çalışanlar son derece saygılı ancak firmanın iletişim konusuna biraz daha özen göstermesi lazım. Kutu için 4-5 defa aradım, nakliye günü ve saatinin teyidi için aradım. Söyledikleri saatte gelemediler, defalarca aradım. Bu aramaları firmanın yapıyor müşteriyi bilgilendiriyor olması lazım.

Yalnız Emre Usta'ya ayrıca teşekkür ediyorum kurulum için tekrar çağırdığımda söylediği saatte gelip yardımcı oldu emeğine sağlık.

Gönül rahatlığı ile firmayı tercih edebilirsiniz.

Enakliyat ekibine de ayrıca teşekkür ederim sürecin başından itibaren iletişim kurup ilgileniyorlar sizinle.


11 Ekim 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Erdal bey ve ekibine minnetlerimi sunuyorum. Bugüne kadar aldığım en başarılı nakliyat hizmetiydi. Kesinlikle aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiler. Ellerine sağlık.


9 Ekim 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Eşyamızı sorunsuz bir şekilde taşıdılar. Erdal bey ve ekibi sağ olsun çok yardımcı oldu ve her konuda destek verdiler, teşekkür ederim emeklerinden dolayı.


7 Ekim 2017

Mükemmel 9 - BATMAN > TEKİRDAĞ

Allah razı olsun.
İletişim, alaka, insanlık, teşekkür ediyorum.
Taşıma ve süreç içinde memnun kaldık.
Tavsiye ederim.
Daha önce de nakliyecilerle alakalı bahtım pek açık değildi, ilk defa memnun kaldım.


28 Eylül 2017

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > SANCAKTEPE

Erdal bey ve ekibi mükemmel bir şekilde taşıma işini organize etti, söyledikleri zamanda geldiler ve büyük bir itinayla eşyalarımızı naklettiler. Kusursuz bir hizmet sundular, gerek demonte gerek montaj işini büyük bir ustalıkla yaptılar ve çok memnun kaldık. Bundan herkese tavsiye edeceğiz, Özsoy Nakliyat ailesine ve Erdal beye de çok teşekkür ederiz.


20 Eylül 2017

Mükemmel 10 - TRABZON > İSTANBUL

Çok memnun kaldım. Taşınma işi gözümde çok büyüyordu ama çok kolaymış aslında, hiçbir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Her şey için çok teşekkürler.


18 Eylül 2017

Mükemmel 9.8 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Güzel bir firma. Teşekkür ederiz.


18 Eylül 2017

Çok ilgili güzel bir taşıma işlemi gerçekleştirildi. Arkadaşlar gayet profesyonel ve yardımsever idi. Emeklerinden dolayı Erdal bey in ekibine çok teşekkür ederim.


16 Eylül 2017

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > AYDIN

Bazı eşyalara paketlemeden dolayı zarar gördü bunların tamiri konusunda ellerinden geleni yaptılar fakat biraz daha dikkatli olunsaydı hiç hasar olmazdı. Arkadaşlar genelde iyi niyetliydiler.


11 Eylül 2017

Mükemmel 9.4 - İZMİR > İSTANBUL

Taşıma işini zamanında, itina ile ve uygun fiyatla yapıyorlar. Bazı firmalarda rastlandığı gibi "son anda yeniden pazarlık" gibi bir yaklaşımları yok. Teşekkür ediyorum.


11 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Merhaba verilen hizmet son derece güzel.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadan muntazam şekilde çalışıldı.


6 Eylül 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > SARIYER

Erdal kardeşime hizmeti için çok teşekkür ederim. Zamanında gelip taşımamızı çok iyi bir şekilde yaptılar. Kendilerine başarılar dilerim.


31 Ağustos 2017

Arkadaşlar gayet hızlı ve temiz bir şekilde çalıştılar sağ olsunlar. Evimizin eşyaları fazlaydı ama gayet pratik bir şekilde taşınma gerçekleşti. Ekstra isteklerimizi bile geri çevirmediler. Sorunsuz ve tam zamanında bir taşıma oldu. Sağ olsunlar.


24 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > KADIKÖY

10 numara 5 yıldız taşıma oldu. Erdal Bey ve ekibi gayet güzel bir iş çıkardı. Ellerine sağlık :)


20 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

13 ağustos sabah 8 de geldiler. 4 kat merdiven ile taşınma da Güler yüzlü, titiz, sabırlı, çalışkan, uyumlu, kesinlikle kaytarma yapmayan bir ekip idi. Herhangi bir kırılma, çizilme olmadı. Sökme ve takma başarılı. Sezai beyin ekibine özellikle teşekkür etmek istiyorum.


17 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > SANCAKTEPE

Çok çalışkan ve hızlı bir ekip. Çok memnun kaldım.
Bir tane eşyama bile zarar gelmedi.
Bekir bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.


13 Ağustos 2017

....TAVSİYE ETMİYORUM....
Firmayla buradan teklifine binaen telefonda arayıp konuştuk. Piyasada nakliye konusunda yaşanan bütün olumsuzlukları ve çekincelerimi anlattım, kesinlikle sorun olmayacağının sözünü verdiler. Nakliye sigortası ve taşımanın eşyalar hangi araca yüklendiyse onunla götürülmesini, başka araçlara taşınmamasını istedim kabul ettiler. Paketlemenin kendilerine ait olduğunu söylediler.

TAŞIMA GÜNÜ: KAPIMA KENDİLERİNİN OLDUKLARINI SÖYLEDİKLERİ BİR TRANSİT GELDİ AMA ÜZERİNDE BAŞKA FİRMA ADI YAZIYOR.
Eşyaların neredeyse yarısını biz kolaylık olsun diye paketledik. Buna rağmen eşyaları paketleyen elemanlar ikide bir bunları da mı götürüyoruz, bunları da mı paketliyoruz, eşyalarınız çok fazlaymış diye söylenip durdular. Paketlemeler de biraz daha düzenli ve itinalı yapılabilirdi. Eşyamız da 2+1 ev fazla değil salon haricinde oturma gurubu bile yok.

Mutfakta paketlemede bir kaç tabak kırılmış ve tezgahın altına itilmiş görünmesin diye. Onun haricinde taşınma sonunda da bir kaç tabak kırıldı ve koltuk ayaklarında kırık oldu. Buna da şükür başka zayiat yok. Korktuğum gibi kırıklar olmadı.

Taşımada eşyalar kapıdaki transite sığmayınca başka araç çağrıldı ve bu iki araç başka yerde bir üçüncü araca nakledildi. Bunun olmaması için özellikle konuşup anlaşmıştık, kabul etmişler ve sözleşmeye de yazmışlardı ama firma yetkilisini arayıp durumu sorduğumda başka araca taşıyacaklarını bunun için de ek ücret bana yansıtmayacaklarını! söyledi. İSTEMİYORSAM EŞYALARI GERİ BOŞALTABİLECEKLERİNİ söyledi. Yani sözlerinde durmadılar.
İKİNCİ OLARAK SİGORTA MESELESİ: Eşyaları sigortalı taşıma için isteğimle poliçe yapılmış. Sigortalı yani ama poliçede yazan araç plakası farklı benim eşyamı getiren 3. araç farklı. Yani Allah korusun araç devrilse yada eşyalar zarar görse sigortanın hükmü yok...

BU SÜREÇTE ÇOK ŞÜKÜR EŞYALARDA ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ZARAR OLMADI. KIRILMALAR BİR KAÇ PARÇA. PAHADA AZ AMA MANEVİ DEĞERİ OLAN BİR SÜS EŞYASI BİR KAÇ TABAK VE BİR KOLTUK AYAĞI. GERİSİ ŞÜKÜR İYİ.


11 Ağustos 2017

Mükemmel 9.8 - BATMAN > ANKARA

Taşınma işlemi gözümde çook büyümüştü ta ki bu siteye denk gelinceye kadar. Öncelikle Enakliyat olarak sürekli taşınmanın ne aşamada olduğunu takip eden personellerine teşekkür ederim. Ve Özsoy nakliyat teklif verince araştırdığımda yorumlar beni çok tatmin etmişti. Taşınma sürecinde de sürekli iletişim halinde olduğumuz İsak bey ve çalışanlarına, eşyalarımı zararsız getirdikleri için teşekkür ederim.


8 Ağustos 2017