Fiyat Teklifi Al

Maltepe Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Müşteri yorum ve reytingleri ile hizmet kalitesi onaylanan firmalardan teklif alın, kıyaslayın kolayca karar verin.

Fiyat Teklifi Al

İstanbul Antalya arası evden eve nakliyat
6/10/2024 - 2 Adet fiyat teklifi aldı - 35000 TL - 35000 TL - 35000 TL

2+1 Ev Eşyası

Nerden
Gülsuyu mah. / Maltepe / Istanbul
4.kat Bina Asansörü Kullanılabilir

Nereye
Kızıltoprak mah. / Muratpaşa / Antalya
4.kat Bina Asansörü Kullanılabilir

Paketleme BilgileriBen mutfak eşyalarını koliledim. Firma yalnızca mobilya ve beyaz eşyaları ambalajlasın.
İstanbul Mersin arası evden eve nakliyat
5/23/2024 - 5 Adet fiyat teklifi aldı - 30000 TL - 35500 TL - 42000 TL

2+1 Ev Eşyası

Nerden
Fındıklı mah. / Maltepe / Istanbul
2.kat Bina Asansörü Kullanılabilir

Nereye
Akbelen mah. / Toroslar / Mersin
2.kat Bina Asansörü Kullanılabilir

Paketleme BilgileriBen mutfak eşyalarını koliledim. Firma yalnızca mobilya ve beyaz eşyaları ambalajlasın.
İstanbul Kocaeli arası parça eşya taşıma
5/18/2024 - 3 Adet fiyat teklifi aldı - 7500 TL - 7500 TL - 10000 TL

Parça Ev Eşyası

Nerden
Bağlarbaşı mah. / Maltepe / Istanbul
3.kat Bina Asansörü Kullanılabilir

Nereye
Nenehatun mah. / Darıca / Kocaeli
1.kat Bina Asansörü Kullanılabilir

Paketleme BilgileriTüm eşyaların paketlenmesi, kolilenmesi, montaj ve demontaj işlemlerini firma yapsın.
-1 yatak odası takımı(dolap, yatak başları,iki komidin)
-1 çocuk yatak takımı(dolap, masa, yatak)
-1 gümüşlük
Ataşehir Maltepe arası evden eve nakliyat
5/13/2024 - 4 Adet fiyat teklifi aldı - 13000 TL - 14000 TL - 17500 TL

2+1 Ev Eşyası

Nerden
Inönü mah. / Ataşehir / Istanbul
zemin kat Bina Merdiveni

Nereye
Küçükyalı merkez mah. / Maltepe / Istanbul
zemin kat Bina Merdiveni

Paketleme BilgileriBen mutfak eşyalarını koliledim. Firma yalnızca mobilya ve beyaz eşyaları ambalajlasın.
2 çekyat , 1 ad.110x190cm yatak+baza ,1 ad. 120X200cm yatak+baza+başlık, 50 inch tv, tv konsolu , buzdolabı, çamaşır mak., bulaşık mak,mini fırın, set üstü ocak,çok amaçlı dolap(50*150 cm) ,80x200 cm portmanto,120x180 cm gardrop(2adet),1 yemek masası,2 çalışma masası,2 katlanır masa,12 sandalye,60x180cm kitaplık,Şifonyer...bu kaba malzemeler dışında 30 civarı koli/kutu,10-15 civarı çuval,çöp poşeti.8-10 halı,bisiklet,20-25 saksı çiçek.
İstanbul Erzurum arası parça eşya taşıma
5/13/2024 - 2 Adet fiyat teklifi aldı - 11000 TL - 11000 TL - 20000 TL

Parça Ev Eşyası

Nerden
Zümrütevler mah. / Maltepe / Istanbul
-1.kat Bina Merdiveni

Nereye
Yukarısivri mah. / Tortum / Erzurum
zemin kat Bina Merdiveni

Paketleme BilgileriTüm ambalajlama, kolileme, montaj ve demontaj işlerini ben yaparım. Firma yalnızca taşımayı yapsın.
1 çekyat, 2 tekli koltuk, 4 halı, 5li sehpa, 2 koli
Pendik Maltepe arası evden eve nakliyat
5/11/2024 - 2 Adet fiyat teklifi aldı - 17000 TL - 17000 TL - 22600 TL

3+1 Ev Eşyası

Nerden
Güzelyalı mah. / Pendik / Istanbul
3.kat Bina Merdiveni

Nereye
Fındıklı mah. / Maltepe / Istanbul
3.kat Bina Merdiveni

Paketleme BilgileriTüm eşyaların paketlenmesi, kolilenmesi, montaj ve demontaj işlemlerini firma yapsın.
Küçükçekmece Maltepe arası evden eve nakliyat
5/10/2024 - 2 Adet fiyat teklifi aldı - 35000 TL - 35000 TL - 38000 TL

3+1 Ev Eşyası

Nerden
Istasyon mah. / Küçükçekmece / Istanbul
5.kat Bina Merdiveni

Nereye
Bağlarbaşı mah. / Maltepe / Istanbul
5.kat Bina Merdiveni

Paketleme BilgileriTüm eşyaların paketlenmesi, kolilenmesi, montaj ve demontaj işlemlerini firma yapsın.
yatak odası (yatak baza, gardolabı, tuvalet aynası 1 tane komidin, hurçlar), 2 çocuk odası (2 yatak, 2 baza, 2 dolap, 2 küçük masa) salon (L ve tekli koltuk, masa, 6 sandalye, konsol, tv ve sehpası)banyo (çamaşır makinesi , 1 metre genişliğinde dolap) mutfak( buzdolabı, bulaşık makinesi, küçük ev aletleri kab - kacak)
Müşteri Yorumları
10

Kazım Bey‘in liderliğinde toplamda 4 kişilik bir ekibe eşyamızı evden eve taşıttık. En ufak bir eşyamıza zarar gelmeden taşıdılar. Şiddetle tavsiye ederim.

Uğur Dündar

10

Tam olarak anlaştığımız saatte geldiler, anlaştığımız gibi her eşya özenle paketlendi, bir bardak dahi kırılmadı. Hizmetten çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. Musa beye selamlar.

hakan aktaş

10

Gayet temiz çalıştılar. Güvenilir ve hızlı. Yaklaşık 3 saatte yeni evime taşındım. Ellerinize sağlık.

Serkan y

10

Hem çok hızlı, hem de çok dikkatli bir şekilde yapıldı taşınma işlemimiz. Üstelik 5. Kattan çıkıp 9. Kata girdik ve asansör pek kullanılmadı. İşinin ehli bir aile firması. En ufak bir şüphe bile olmadı içimizde bütün eşyalar sorunsuz bir şekilde taşındı yerlerine yerleştirildi. İşin özü şu ana kadarki en rahat geçirdiğimiz taşınma oldu. Her şey için Özsever Nakliyata çok teşekkür ederiz 😊🙏🏽

Emir budak

10

Eşyalar mükemmel taşındı 1 bardak dahi kırılmadı paketleme muhteşem hız muhteşem planlama harika çok memnun kaldım herkese Gülhan nakliyatı tavsiye ederim ellerine sağlık.

abdurrahman horoz

10

Çok memnun kaldık, zamanında gelip işlerini hızlıca yaptılar, her şey için teşekkürler

Elif İlke Bultan

10

Tüm arkadaşlara içten teşekkür ediyorum. Mükemmel ilgi ve alakaları vardı. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Sorunsuz ve sıkıntısız güler yüzlü şekilde her şeyi hızlı bir şekilde halletiler, bundan sonra başka yer ile çalışmam. Tekrar çook teşekkür ediyorum.

Azizcan Güller

9.8

Evimi taşıttım, memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Arkadaşlar güler yüzlü ve çok yardımcı oldular.

Sertan Genç

10

Üzerimizdeki taşınma fobisini yok eden bir firma... Siz sadece Musa beye ve ekibine ulaşın... Gelsinler alsınlar götürsünler yerli yerine yerleştirsinler... Her şey bu kadar mı kolay ve hızlı olur... Emeklerinize sağlık. 10 üzerinden 10 gözümüz kapalı kesinlikle tavsiye ediyoruz.

MESUT SEZER

10

Söyledikleri zamanda gelip çok hızlı şekilde eşyalarımı paketleyip taşıdılar hiç bir sorun çıkarmadan işlerini yapıp yeni evime kurup gittiler fatih bey başta olmak üzere hepsine teşekkür ederim.

Ümit köksal

9.9

Elinize sağlık.

Mert Dalkıran

10

Tam söyledikleri saatte geldiler. Çok hızlı ve özenli bir şekilde eşyaları araca yüklediler. Herhangi bir aksaklıkta hızlıca aksiyon alıp problemi çözüyorlar. Taşınacağım evde tüm mobilya ve beyaz eşya bağlantılarını yaptılar. İşlerini gerçekten önemseyerek yapıyorlar. Kardeşimin evi de taşınacak ve tek adresim ritim nakliyat olacak. Güvenle tercih edebilirsiniz.

Gökhan Özdemir

10

Gayet hızlı ve dikkatli taşıma yaptılar. Ürünleri aldıkları gibi bıraktılar. Ellerine sağlık.

Monica Yıldız

10

Şiyar bey ve ekibi tüm taşınma sürecini sorunsuz yönettiler. Mükemmel iletişimi ile başlayan anlaşma sürecimiz telefonda taahhüt ettiği tüm detayları harfi harfine yerine getirmesiyle sonuçlandı. Tüm ekibin kendi arasındaki uyumlu çalışması ve iletişimi bizi çok etkiledi. Güleryüz ve neşe ile de taşınılabiliyormuş... Tekrar teşekkürler, kesinlikle gönül rahatlığıyla tereddütsüz tavsiye ederim.

Banu özgur

10

Taşınma sürecimiz Kaplumbağa nakliyat firması ile çok rahat ve konforlu oldu teşekkürler.

Rabia Saraç

Maltepe Evden Eve Nakliyat

Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olan Maltepe İstanbul'un 10. büyük ilçesi konumundadır. Altayçeşme, Altıntepe, Aydınevler, Bağlarbaşı, Başıbüyük, Büyükbakkalköy, Cevizli, Çınar, Esenkent, Feyzullah, Fındıklı, Girne, Gülensu, Gülsuyu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı ve Zümrütevler olarak Maltepe 18 mahalleye ayrılmıştır.

Tüm Maltepe için evden eve nakliyat hizmeti veren Enakliyat süreç boyunca desteği ile hizmet vermektedir. Maltepe evden eve nakliyat için Fiyat Teklifi Al sayfasındaki formu doldurun ve oluşan evden eve nakliyat ihaleniz konum olarak size en yakın Maltepe evden eve nakliyat firmaları tarafından detaylar inceledikten sonra her firmanın fiyat teklifini Bana Özel sayfanızda göreceksiniz. Gelen tüm teklifleri fiyat, firma tecrübesi, müşteri yorum ve reytinglerine göre karşılaştırın ve tercinizi yaptığınız firmanın teklifini onaylayın. Böylece iletişim bilgileriniz karşılıklı paylaşılır ve detayları konuşarak netleştirdikten sonra taşınma işlemini gerçekleştirirsiniz. Taşınma sonrası firmadan aldığınız hizmeti değerlendirir ve yorum yazarsınız. Yorum ve reytingler ile sürekli denetlenen firmalar ancak hizmet kalitelerini artırarak daha çok müşteriye ulaşabilirler. Verdiği hizmette müşterisini memnun etmeyen firmalar ise kötü yorum ve düşük reytingler alacaklarından bu reyting ve yorumlar her Enakliyat kullanıcısına açık olduğundan tercih edilmeyecek ve sistemden eleneceklerdir.

Maltepe evden eve nakliyat firmalarından hizmet alırken mutlaka reyting ve müşteri yorumlarını inceledikten sonra karar verin. Sürprizler ile karşılaşmayın. Maltepe evden eve nakliyat hizmeti veren bir firmanın nasıl bir hizmet verdiğini anlamanın en iyi yolu firmadan daha önce hizmet almış tüketici görüşlerine başvurmaktır. Diğer her yöntem eksik kalacak ve hizmet alana tüketicinin görüşleri kadar güven vermeyecektir. Enakliyat ile Maltepe evden eve nakliyat firmalarının tüketici görüşlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Yorumların ışığında endişe duymadan tercihinizi yapabilirsiniz.

İstanbul Anadolu yakasında evden eve nakliyat firmalarının yoğun olduğu bölgelerden biride Maltepe ilçesidir. Maltepe evden eve nakliyat için Ataşehir den sonra en çok seçeneğe sahip ilçelerden biridir. İstanbul Anadolu yakası evden eve nakliyat firmaları en çok sırasıyla Ataşehir, Maltepe, Sultanbeyli, Pendik ve Kartal ilçelerinde ofis açmışlarıdır. Maltepe ilçesinde ikamet ediyor iseniz sizde bu avantajdan yararlanabilirsiniz. Enakliyat.com.tr ye giriş yapın ve firmalardan teklif almaya başlayın.