SN

Sağlamoğlu Nakliyat

10 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 15 Nisan 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KADIKÖY
19 Müşteri Değerlendirmesi, 22 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    10
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    10
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi

Sağlamoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > PENDİK

Sorumluluklarının farkında ve deneyimli bir ekip gördüm. Firma yetkilisinden çalışanına kadar sosyal iletişimi de çok güzeldi. İşim düştüğünde tercihim yine Sağlamoğlu Nakliyat olacak. Kendilerine teşekkür ediyorum.


24 Ocak 2024

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > PENDİK

Sorumluluklarının farkında ve deneyimli bir ekip gördüm. Firma yetkilisinden çalışanına kadar sosyal iletişimi de çok güzeldi. İşim düştüğünde tercihim yine Sağlamoğlu Nakliyat olacak. Kendilerine teşekkür ediyorum.


24 Ocak 2024

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > PENDİK

Nakliye için gelen arkadaşlar deneyimli ve güler yüzlü insanlardı. Eşyalarım en ufak zarar görmeden taşındı. Kendi eşyaları gibi titiz davrandılar. Daha sonra komşum da Sağlamoğlu Nakliyat ile anlaşarak taşındı. O da çok memnun kaldı. Firmaya ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.


24 Ocak 2024

Mükemmel 9.8 - ÇEKMEKÖY > ÇEKMEKÖY

Korktuğumdan çok kolay bir taşınma oldu. Özellikle zaman konusunda oldukça iyiler. Söz verilen saatte riayet etme, hız ve özenli paketleme konusunda oldukça iyiler. Özellikle çalışanlarının sıcak davranışları güven verici. Ekstra taleplerime karşı anlayışlı yaklaşımları memnun edici. Verilen teklif üzerinden indirim talebimi de olumlu karşıladılar. Sağlamoğlu Nakliyat ile taşınmak isteyenler tereddüt etmeden seçim yapabilirler.

Teşekkürler Sağlamoğlu Nakliyat firmasına ve ekibine.


26 Ekim 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Her şey çok iyiydi. Çalışanlar dürüst, çalışkan insanlardı. Osman Bey'e teşekkürler.


9 Ekim 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > KADIKÖY

İletişimleri kuvvetli ve sağlam bir ekip. Ellerinden geleni yaptılar, söz verdikleri her şeyi yaptılar. Zamanında geldiler. Paketlediler. 3+1 eşyalar için 8 gibi geldiler 16 gibi tamamladılar. Teşekkür ederiz...


8 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - KOCAELİ > MUŞ

Eşyalarım sağlam ulaştı, personel davranışı gayet iyiydi. Fiyat performans açısından bakıldığında rahatlıkla tercih edilebilir bir firma.


5 Mayıs 2018

Mükemmel 9.5 - MALTEPE > PENDİK


19 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > KADIKÖY

Osman beye ve ekibine çok teşekkür ederim. Çok tedbirli, hızlı ve titiz çalıştılar. Herkese tavsiye ederim 👌


10 Mart 2018

Kesinlikle hiç düşünmeden, gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. İşlerini zamanında ve doğru yapıyorlar. Müşteriye davranışları olsun eşyalara gösterdikleri hassasiyet olsun her şeyiyle aldıkları paranın hakkını veriyorlar. Teşekkürler Sağlamoğlu nakliyat.


6 Mart 2018

Sağlamoğlu nakliyat ismi gibi eşyalarımızı sağlam, itinayla ve eksiksiz olarak taşıdı.

Özellikle üzerinde titizlikle durduğumuz piyanomuzu 13 kat indirip 12 kat tek bir çizik dahi olmadan taşımasını yaptı.

Anlaştığımız saatte, geç kalmadan, sabah erkenden gelip hızlı ve itinalı bir biçimde paketleme işlemlerini tamamladılar. İşlerini titizliklerle yaptılar.

Buradan Osman bey ve ekibine tekrardan teşekkür ederim.

Eşyalarınızı gönül rahatlığı ile bu profesyonel ekibe teslim edebilirsiniz.


15 Şubat 2018

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > ESENYURT

İnanılmaz derecede güzel ve titiz bir şekilde taşıdılar, ellerine sağlık.


5 Şubat 2018

Sağlamoğlu firmasından Osman bey ve ekibi çok güzel paketlediler, montajı da güzel yaptılar ve çok kibardılar. Bir daha ihtiyacımız olursa kendilerini tercih ederiz.


21 Ocak 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BİLECİK

Bir çok kere taşınmış biri olarak gördüğüm en iyi şirket. Zamanından erken gelip gayet iyi paketleme yaptılar. İstedikleri fiyat da emsallerine göre en uygunlarındandı. Bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.


2 Ocak 2018

Mükemmel 10 - BEYOĞLU > KARTAL

Daha önce 4 kez Enakliyat üzerinden taşınmalar gerçekleştirdim. Hepsi de birbirinden iyi idi belkide ama Sağlamoğlu en iyisi idi. Osman, Mehmet ve Özkan.. birbirinden profesyonel, birbirinden efendi ve birbirinden mütevazi insanlar.. Gözlemlediğim birkaç nokta için;

- Zamanlama; saat 8 de geleceklerini söylediler ve tam 8:00 da kapıdaydılar.
- Belimin rahatsız olduğunu ve eşyaları tam toparlayamadığımı bazılarını rastgele koyduğumu söyledim; hemen çıkardılar rastgele koyduğum eşyaları, sanki kendi eşyalarını taşır gibi tek tek paketleyip taşıdılar.
- Her taşınmada olduğu gibi bir kaç bardak ve cam eşyayı gözden çıkarmıştım ki; tek bir bardak bile kırılmadan taşındım.
- Taşındığım evden hangi odadan aldıysalar eşyaları, taşınacağım evde de o odaya eşyaları muntazam şekilde koymuşlardı. Sanki kendi evlerini taşır gibi ne nereye taşınacak biliyorlardı.
- Adamlar işi zaten o kadar profesyonel yapıyordu ki mühendislik mesleğimi sorgulamaya başladım :)

Teşekkürler Sağlamoğlu Nakliyat.

Taşınacak arkadaşlar için şiddetle öneriyorum. Pişman olmazsınız...


24 Aralık 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Yeni evli olduğumuz için eşyalarımıza zarar gelmesinden çok korkuyorduk. Ama Osman bey ve ekibi çok ilgili ve iyi niyetlilerdi. Dolaptaki yumurtayı biz atmaya çalışırken kırılmaz atmayın diyerek tek bir şeye zarar vermeden taşıdılar. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çok teşekkürler.


23 Aralık 2017

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > KARTAL

16.12.2017 Tarihinde, 1 Hafta önce Deniz ATA firması ile anlaşmıştık ve daha sonra taahüt ettikleri gün ve saatte gelmediler. Enakliyat'a durumu bildirip durumun acil olduğunu belirttiğimde başka bir fırmayı yönlendirdiler.

Saat 17:00 Sağlamoğlu Nakliyat geldi, Başta Osman Bey ve diğer arkadaşların ilgi, alaka, davranışları ve Özverili çalışmaları takdire değerdi hepsine çok çok teşekkür ederim. Hiç bir eşyama zarar gelmeden, kırılmadan taşıdılar ve paketlediler. Biz nasıl olacak bu saatte nasıl taşıyacağız derken 2 saat içinde koskocaman evi toparladılar, eşimle beraber şaşırdık kaldık :) Yeni evimize geldiğimizde sanki hiç taşınmamışız gibi her şey yerli yerindeydi.

Tekrardan teşekkür ederim ve kesinlikle herkese tavsiye ederim.


18 Aralık 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DÜZCE

Ben daha öncede taşındım bir kaç kere ama böyle zamanında gelip tertemiz iş yapan, personeli iyi niyetli başka bir firma görmedim. Teşekkürler, emeğinize, elinize sağlık.


2 Kasım 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Sağlamoğlu Nakliyat firmasının taşıma, paketleme konusunda gayet temiz, titiz ve sorumlu davranışlarını çok beğendim. Araçta kalan babamlara ait 5 koliyi de aşağı sokakta bulunan depoya bıraktıkları içinde teşekkür ederiz. Güvenilir, fedakar ve çalışkan tüm nakliyat çalışanlarına ve sahiplerine ayrıca çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum. Gözünüz arkada kalmadan rahatlıkla güvenebilirsiniz.


12 Ekim 2017

Sağlamoğlu nakliyattan çok memnun kaldım. Çok hızlı taşımacılıkları ve özen göstererek paketlemeleri, çok düzgün taşımacılıklarıyla diğer evime güvenle teslim etmişlerdir bu neden den dolayı SAĞLAMOĞLU NAKLİYATA çok teşekkürlerimi sunarım. ÇOK BAŞARILI NAKLİYAT herkese ÖNERİRİM...


9 Ekim 2017