PN

Pars13

8.4 /10Çok iyi
  • Üyelik Tarihi: 1 Ağustos 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
72 Müşteri Değerlendirmesi, 109 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8
  • Çok iyi
  • 9 - 1049 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 615 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.5
  • Müthiş
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.4
  • Çok iyi
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 613 Kişi
  • Çalışanlar
    8.5
  • Müthiş
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Pars13 Müşteri Yorumları

Fiyat açısından uygun teklif verdikleri için bu firmayı seçtik, bin pişman oldum. Bir daha böle kişilerle çalışmayı düşünmüyorum, kimseye de tavsiye etmiyorum. Evimin 2+1 olduğunu ve içindeki eşyaları belirtmeme rağmen ufak araç gönderdiler. Eşyalarım tek seferde sığmadı ikinci bir sefer yaptık ayrıca bu ikinci sefer için benden 100 tl para talep ettiler. Bende vermeyeceğimi belirttim nitekim 50 tl verdim. Eşyalarımın her yerinde ezikler var, yatak odası dolabımı düzgün kurmadılar, kapağını takarken tornavidayla kapakta hasar bıraktılar, saygısız olmaları bir yana evin önünde boş yer olmasına rağmen yolu kapatıp gelen geçenle sürekli tartıştılar. Kendi aralarında da tartıştılar. Kaya nakliyat mı bundan sonra asla, sizi de beni böle adamlarla muhatap ettiğiniz için kınıyorum.


21 Ağustos 2017

Hızlı ve profesyonel bir ekip ile çalıştık. Teşekkür ederim.


12 Ağustos 2017

kendilerinden cok memnun kaldım eşyalarımı gerçekten çok özenle taşıdılar.Teşekkür ediyorum.


27 Temmuz 2017

Maşallah Bey taşınma için mutabık kalındıktan sonra taşıma işi için doğru gün ve saatte nakliye kamyonunu evime ulaştırdı. Taşıma belirtilen saatte ve doğru şekilde tamamlandı. Eşyalarımı özenli şekilde taşıdılar. Taşıyan ekibe teşekkür ederim.


10 Haziran 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Gayet iyi, temiz ve hızlıydılar. Eşyalarda hiçbir zarar yoktu.


3 Haziran 2017

Memnun kaldım.


21 Nisan 2017

Her şey istediğimiz gibi oldu.


20 Mart 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Kesinlikle memnun kaldım. Maşallah bey son derece profesyonel. Giyimiyle konuşmasıyla evvela güven veriyor insana. İşine sahip çıkıyor. Geldiler, on dakikada her şeyi taşıdılar, aynı şekilde teslim ettiler. Güler yüzleri ve hizmetleri için çok teşekkür ediyorum kendilerine.


15 Mart 2017

On numara beş yıldız bir işçilik oldu. Şiddetle tavsiye ederim. Temiz ve düzenli taşıma için bu firma tercih edilir. Teşekkür ederim.


7 Mart 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

Maşallah beye gerçekten teşekkür ederim, verdiği saat ve zamanda aldı ve teslim etti. Ürünlerin teslimatında da sıkıntı olmadı ve gerçekten fiyattan da memnun kaldık. Güvenle Kaya nakliyatı seçebilirsiniz...


2 Mart 2017

Mükemmel 9.3 - İSTANBUL > ANKARA

Maşallah Bey işiyle ilgili düzgün çalışan bir insan. Paketleme dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Paket geldiğinde kısmen yırtılmıştı jelatinler. Başka da bir sorun olmadı. Söylenen zamanda söylenen yerde teslimat yapıldı.


21 Şubat 2017

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > ESENYURT

Enakliyat sayesinde ev taşıması hizmeti aldığım KAYA NAKLİYAT ve sahibi Maşallah Beye çok teşekkür ederim. İlk görüşmemizden itibaren çok pozitif, ilgili ve profesyonel davranışı sayesinde tercih etmiş olduğumuz Kaya Nakliyat hızlı, becerikli ve dakik ekibi sayesinde gözümüzde büyüttüğümüz taşınma telaşımız sorunsuz ve hızlı bir şekilde halloldu. Ayrıca vermiş olduğu hizmete göre çok ekonomik fiyat vermiş olduğu için ekibine ve Maşallah Beye tekrar teşekkür ederim. Bundan sonraki nakliye ihtiyaçlarında ve tüm nakliye ihtiyacı olan tanıdıklarıma kendisini tavsiye edeceğim...


20 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Maşallah Bey'in ismiyle müsemma bir nakliye şirketi var gerçekten. Her şey olması gereken yer, zaman ve fiyat üzere oldu. Benim istisnai bir durumumu da anlayışla karşılayıp halletti sağ olsun. Kendisine Enakliyat aracılığı ile tekrar teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla kendisine eşyalarınızı emanet edebilirsiniz :) teşekkürler... Herkese kolaylıklar dilerim şu taşınma işlerinde ;)


6 Şubat 2017

Firma yetkilisi Maşallah Bey iyi niyetli bir beyefendi olmasına rağmen eşyaların taşınacağı saat konusunda, tek paketlenmesi gereken eşyam kanepenin taşınması ve paketlenmemesi konusunda ve eşyaların nakliye edilmesi gereken yere götürülmesi zamanı konusunda gerekli iyi niyeti göstermediğini belirtmem gerek. Fiyat olarak gayet uygun ancak tüm ücretlerin anlaştığınız fiyatın içinde olduğunu en baştan da iletmelisiniz. En nihayetinde eşyalarım nakliye edildi ancak zor bir süreç geçtiğini söyleyebilirim.


9 Kasım 2016

Çok iyi 8.4 - İSTANBUL > ORDU

Gayet hızlı ve iyi bir taşınma oldu.


8 Kasım 2016

Mükemmel 9.6 - SARIYER > BEŞİKTAŞ

Her şey güzeldi, teşekkür ederiz.


31 Ekim 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Hızlı ve sorunsuz bir evden eve taşıma işlemi oldu. Maşallah Bey ve arkadaşları konuştuğumuz gün ve saatte akşam olmadan gelip yükleme işlemini temiz bir şekilde hallettiler.

Önceden ilanda belirtmediğim ayrı bir dolap sökme-takma işlemi için kendileri ile telefonda görüşerek yardımlarını rica ettim ve o konu ile de ilgilendiler.

Çok memnun kaldım, kendileri ile gene çalışırım, tavsiye ederim.


14 Ekim 2016

İyi 7.8 - İSTANBUL > BOLU


5 Ekim 2016

Mükemmel 9 - BAĞCILAR > ESENYURT

Çok iyi, her şey benim istediğim gibi oldu...
Ne dersem hiç ikiletmediler, en güzeli sanırım müşteri temsilcisi bayan sürekli arayarak bir sıkınt olup olmadığı konusunda bilgi aldı. Çoook sağolun, kolay gelsin... Tüm emekçi arkadaşlara...


2 Ekim 2016

Firmaya taşıyacağı tüm kaba eşyaların resimlerini gönderdim ve mutfak eşyaları dahil herşeyin paketlenmesi üzerine anlaştık. Firma ile yaşadığım tecrübe şu şekildedir;

Paketleme hizmeti: Paketleme için eski örtüler kullanıldı ve askıdaki giysiler için söz verilen askılı koliyi getirmediler. Ayrıca getirdikleri koliler yetersiz kaldığı için birçok mutfak eşyası siyah poşette taşındı. Paketleme işlemi sırasında oldukça özentisiz davrandılar. Alakasız eşyalar alakasız kolilerden çıktı. Evden eve taşınma sırasında eşyalarda ufak tefek zedeler oluştu ancak en mühim olanı bulaşık makinemin aldığı darbe sonucu bozulmasıydı. Bulaşık makinem için 430TL masraf çıktı ve 200TLsi taşıma firmasının sahibi tarafından karşılandı. Diğer bir husus ise mobilya montajlarının düzgün yapılamaması. Mobilya kapaklarında özel frenleme mekanizmaları mevcuttu ancak montajdan sonra bu sistemler çalışmamaya başladı. Firma sahibinin bir montaj ustası getirerek hatasını gidereceğine söz vermesine rağmen, sözünde durmadı (taşınma işleminin üzerinden 15 gün geçti). Özetlemek gerekirse paketleme ve montaj işlemlerinde sistematik bir çalışma sergilemiyorlar.
Taşıma zamanlaması: Neredeyse Söz verdikleri saatte geldiler ancak çok yavaş çalıştılar.
İletişim: Maşallah Bey taşıma işlemi süresince oldukça nazik ve kibardı. Ancak taşıma işlemi sonrasında kendisine ulaşmakta güçlük çektim.


29 Eylül 2016