HN

Haliloğlu Nakliyat

9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 2 Nisan 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
115 Müşteri Değerlendirmesi, 182 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 610 Kişi

Haliloğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MARDİN

Çok iyi tavsiye ederim kesinlikle.


21 Kasım 2022

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > MARDİN

Gerçekten sorunsuz bir şekilde ürünlerimi İstanbul'dan Nusaybin'e taşıdılar. Gayet tercih edilebilir.


20 Kasım 2022

Mükemmel 10 - SAKARYA > KARS

İlk kez deneyimlediğim bu hizmet için enakliyat.com.tr sitesine ve Haliloğlu nakliyat firmasına teşekkür ederim.


17 Haziran 2020

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > DİYARBAKIR

Çok memnun kaldık gerçekten. Eşya taşıma ve taşınma durumlarını çok kolaylaştırıyorlar. Tekrar çok çok teşekkürler.☺️


4 Haziran 2020

Mükemmel 10 - AKSARAY > İSTANBUL

Her şey olması gerektiği gibi profesyonelce paketlendi ve sorunsuz bir şekilde taşındı. Esat Bey de çok nazik ve ilgiliydi. Her şey için teşekkür ederim...


31 Aralık 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MARDİN

Anlaştığımız günde geldiler mobilyaları söktüler paketleriler öğlen olmadan bitirdiler. Söz verdikleri günden bir önceki günün akşamı da yeni evimize varmışlardı. İndirdiler demonte edilen eşyaları monte ettiler. Personel çok saygılı ve işini biliyordu. Tek eksik yanları ise az biraz daha temizliğe önem verebilirlerdi. Tabi başlarda çok dikkatliydiler ama 3. Saatten sonra yorgunluktan kaynaklandığını düşündüğüm bir dağınıklık meydana geldi hem yükleme de hem de boşaltma da. Tabi çok rahatsızlık verecek bir dağınıklık olmasa da dikkat etmiş olsalardı her şey 10 numara olmuş olurdu.
Onun dışında ise her şeyi çok güzel yaptılar.
Ellerine sağlık...


28 Nisan 2019

Çalışanlar ilgili ve temiz iş yaptılar.
Gerek paketleme de gerekse eve taşırken iyiydiler.
Kırılan, çizilen eşya veya eksik koli olmadı, fiyatı da çok çok uygundu, gayet memnun kaldık.


19 Ocak 2019

Söz verilen saatte gelip hızlı yükleme yaptılar. Zamanında teslimat yapıldı. Beyaz eşya paketleme dışında paketleme hizmeti almadım, yapılan kadarı ile güzeldi. Kurulum hizmeti almadım. Şehirlerarası nakliyat yaptım. Adresi olduğu gibi beyan ettiğim halde sonradan varılan adresin beyan edilenden 40 km uzak olduğu söylendi orada bi sitem edildi karşılıklı ama ek ücret talep edilmeden nakliye işlemim tamamlandı. Evini nakliye firmasına taşıtacak olana önerim, açık adresi verseniz dahi ilçenin kapsama alanının büyük olabilceği ve km tarifesinin daha sonradan sorun yaratmaması adına iki taraf içinde hemfikir olmasıdır.


19 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TOKAT

Sorunsuzca ve çözüm odaklı çalışan güler yüzlü bir ekip. Benim bile önemsemediğim detayları önemseyip titiz davrandılar. Esat bey ve ekibine taşınma sürecinde beni büyük bir stresten kurtardıkları için teşekkür ederim. Her şey özenle paketlenip aynı şekilde çizik dahi olmadan tertemiz belirtilen tarihte teslim edildi.👏🏼 Güvenilirliği tartışılmaz, konuştuğumuz dışında ekstralar çıkmasına rağmen hiçbir şey talep etmeden yardımcı oldular tekrar teşekkür ederim.


22 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Çok teşekkürler. Sorun yaşamadan tecrübe ettiğim ilk taşınma idi. Tekrar teşekkürler.


14 Nisan 2018

Mükemmel 9.9 - ÜMRANİYE > ÜMRANİYE

Halil oğlu nakliyat firması ile ev taşıması yaptık. Firmayı gerçekten tavsiye ediyorum. Eşya fazlalığı kat fazlalığı falan sorun etmediler. En güzel tarafı çalışan personellerle birlikte firma ortakları ve gerçek yetkili kişilerin işin basında durup yönlendirip yönetmesi.

Herkese tavsiye edeceğim, firmaya başarılar dilerim.


13 Nisan 2018

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > ORDU

Açıkcası verilen teklifler arasında en düşük olduğu için ilk etapta tereddüt ettim, hatta ilk tercihim başka bir firma oldu ancak; diğer firma ile anlaşamadık. Ben de bu firmayı tercih ettim. Baştan sona kadar hiç bir problem yaşatmadan işlerini bitirdiler. Kolilerin tamamı açıldı tek parça kırık dökük yok. Götürülen eşyaların da montajını güzel bir şekilde yapmışlar. Benim anlamadığım bu firmanın taşıdığı fiyatın 3 katı fiyat veren oldu. Acaba onlar bundan daha fazla ne yapabilirler diye düşündüm. Bilmiyorum belki fiyat olarak bana öyle denk geldi ama şayet size de iyi teklif verirlerse hiç düşünmeden bu firmayı tercih edebilirsiniz. Başta Esat bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler. Yolunuz açık olsun.


1 Nisan 2018

Teşekkür ederim.


6 Şubat 2018

Mükemmel 9.2 - ANKARA > İSTANBUL

Taşımayı yapanlar çok güvenilir ve iyi insanlar, işlerini de çok iyi yapıyorlar. Uygun fiyat diye tereddüt etmeyin.


3 Şubat 2018

Müthiş 8.6 - SAMSUN > İSTANBUL

Haliloğlu Nakliyat sayesinde sorunsuz bir taşınma gerçekleştirdim. Kurulacak eşyaları düzgünce ve hızlıca kurdular. Dolap çekmecemin kenarındaki küçük bir kırık haricinde eşyalarım herhangi bir zarar görmedi. Kırılan yeri de görevliler tamir etti zaten. İletişim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım, eşyaları almak için gelecekleri zamanı önceden haber verdiler ve tam saatinde geldiler. Teşekkürler her şey için.


28 Ocak 2018

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > MARDİN


26 Ocak 2018

Gayet başarılı bir nakliyat şirketi.
Hiçbir sorun yaşamadık.


21 Ocak 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Zamanlama, ücret, özen ve güven reklam gibi oldu ama gerçekten memnun kaldım. Buradan tekrar teşekkür ediyorum.


19 Ocak 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Haliloğlu nakliyat ön yargıları kıran, profesyonel bir ekip çalışma disiplinine sahip bir firma. Değerli firma yöneticisi Esat Bey, ekip lideri Mehmet bey ve ekibine tekrar teşekkür ederim. Bu kadar uygun fiyat verip bu kadar kaliteli bir iş yapan bir firma görmedim bir kiracı olarak. Ucuz olması korkuttu ama sonu profesyonel bir ekibin eşyalarıma en ufak bir zarar vermeden taşıması taktire şayan. Bir tüketici olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. İnanılmaz mutlu oldum. Tekrar Haliloğlu nakliyat ailesine teşekkür ederim.
Saygılar.


31 Aralık 2017

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > ELAZIĞ

Firma taşınma süresince güzel ve sorunsuz hizmet verdi. Gelen fiyat teklifleri içerisinde diğer firmalara göre en iyi ve uygun teklifi sundu. Eşyalarım gayet hızlı ve titizlikle paketlenip yüklendi. Eşyalar teslim edilirken de yine aynı şekilde sorunsuz hizmet sergilendi. Taşınma süresince firma ve çalışanları ile iletişim konusunda hiç bir sorun yaşamadım. Taşınmayı düşünüp nakliye firması arayanlara tavsiye edebilirim. Firma ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.


30 Aralık 2017