EN

Ertuğrul

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 1 Ocak 2015
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
21 Müşteri Değerlendirmesi, 28 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1018 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1020 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1022 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1018 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1019 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 60 Kişi

Ertuğrul Müşteri Yorumları

Hızlı, saygılı, güvenli... Firmaya ve arkadaşlara teşekkür ederim.


28 Ocak 2016

Mükemmel 9.7 - ANKARA > KIRIKKALE

Ertuğrul Nakliyat sorumlusu Sadık Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederiz. Evden eve taşınma işimizi güzel bir şekilde gerçekleştirdiler. Personelin dasvranışları çok iyi ben mesleğim gereği defalarca taşındım, bu kadar iyi bir firma daha önce bize denk gelmedi. Ev taşıyacaklara kesinlikle tavsiye ediyorum. Sadece bir kaç parça cam mutfak esyası ve akülü arabının direksıyonu kırılmış. Bunların dışında her şey mükemmeldi.


15 Eylül 2015

Mükemmel 9.4 - ÇANKAYA > GÖLBAŞI

Çalışanları işlerini biliyorlar, zamana riayetleri çok iyi.


3 Eylül 2015

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Belirlenmiş saatte gelip işleme başladılar. Sadık Bey'in yaklaşımı iyi niyetliydi, dolayısıyla bu yaklaşım çalışanlarına da yansımıştı. Her ne kadar Sadık Bey görmediğinde ara sıra bildiklerini yapsalar da genel anlamda iyiydiler. Kesinlikle tavsiye ederim, hizmet tahminimin çok çok üstündeydi. Taşınma ihtiyacım olduğunda başka kimseyi aramam...


30 Ağustos 2015

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Öncelikle, Sedat Bey başta olmak üzere tüm çalışanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Daha en başından kurduğumuz iletişimde bile kalitesini hissettiren firmanın, taşınma günü de aynı kaliteyi sürdürdüğünü görmek çok iyi oldu.
- Önceden bizim kolilediğimiz eşyalar da dahil, hiçbir şeyi dan-dun yerlere bırakmadılar.
- Tüm mobilyaları (yatak odası ve gardrop parçaları da dahil) (sökülebilenleri, söküldükten sonra tabi) tek tek önce sert plastikten bir malzemeyle sonra da battaniye ile sardılar.
- Hiçbir mobilyanın, ne sökülmesinde ne de yeniden birleştirilmesinde bir sorun yaşatmadılar.
- Bizzat Sedat Bey sağolsun, işin başında yer aldı ve kritik mobilyalar ile şahsen ilgilendi.
Sözün özü, parasını sonuna kadar hak eden ve tertemiz çalışan bir evden eve nakliyat firması. Taşınmayı düşünenlere tavsiye ederim.
Teşekkürler.


10 Ağustos 2015

Teşekkürler.


29 Temmuz 2015

İnternet üzerinden verdikleri teklif 500tl iken görüşeme den sonra 700tl ye anlaştık.
Eşyaları streç filme sarıp kutulama yapma yada mobilyaları söküp parçaları streçleyip pıtpıt denilen malzemeye sarma işlemleri yoktu. Sadece bazı parçaları streçe sardılar ve kanepe tarzındaki eşyaları da battaniyeye sardılar.
Bazı eşyalar halı, nevresim gibi eşyalar taşıma sırasında elden atılabilir ancak elektronik eşya ve tabak çanak olan kutular elden atılmaz, yavaçca yere bırakılır. Ancak bazı elektronik eşyalarımı attıklarını gördüm.
Buzdolabı gibi beyaz eşyalar kaldırılıp götürülür ancak sürüye sürüye asansöre veya evin içine götürdüler.
Çalışanları uyardığınızda bir karşılık alacağınızı biliniz.
Konuşma, muhabbet etmeleri gayet iyi.
Şahsi kanaatim taşıma işinden ekmek yemek istiyorlarsa biraz daha profesyonel olmalılar. Streçe sarma, pıtpıta sarma, kağıta sarma, kutulama ve eşyaları atmadan taşıma ve beyaz eşyaları kaldırarak götürme işlemlerinde kendilerini geliştirmeliler.


27 Temmuz 2015

Müthiş 8.8 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Firma hızlı taşıma yaptı. Dediği saatte geldi ve geçe kalmadan taşımayı bitirdi. Genel olarak yaptıkları evden eve nakliyat işinden memnun kaldım. Paketlemeler, montaj ve demontaj işlemleri genel olarak memnun edici seviyede. Fakat, hızlı yapmak uğruna dikkatsiz davranan çalışanları da vardı. Eşyalarda hasar veya çizik fazla yok. Taşınma işlemi bittikten sonra bazı çiziklerin olduğunu gördüm ama bukadarıda normal sayılabilir. Fakat bir komidinim bilinçsiz yerleştirmeden dolayı fazlaca çizilmiş.


24 Temmuz 2015

Eşyalarımı gayet temiz ve titiz bir şekilde paketleyerek kısa bir sürede taşıdılar. Sadık bey ve ekibine teşekkürler.


22 Temmuz 2015

Teşekkür ediyorum.


14 Temmuz 2015

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Sadık Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim yardımlarından ve hizmetlerinden dolayı. Tam konuştuğumuz saatte geldiler ve büyük bir itinayla en ufak zarar ve kayıp vermeden eşyaları taşıdılar. ÇOK TEŞEKKÜRLER 10 üzerinden 10 bile az


11 Temmuz 2015

Sadık Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde evimizi taşıdılar. Eşyalarımızı taşırken streç film ile sarıp daha sonra ambalajlamaları ve taşırken maksimum özen göstermeleri işlerini severek ve bilerek yaptıklarının göstergesidir. Kendilerine bol kazançlar diliyorum.


6 Temmuz 2015

Mükemmel 10 - ANKARA > KIRIKKALE

Herhangi bir problem yaşamadık Sadık Bey ve ekibine teşekkür ederim.


1 Temmuz 2015

Mükemmel 9.1 - MAMAK > ÇANKAYA

sadık bey ve ekibi randevu saatinden 1 saat önce geldiler ve hızlı ve deneyimli bir şekilde. her şeyi önce streçle daha sonra pıt pıt naylonla dikkatli bir şekilde paketleyerek taşıdılar. aldıkları parayı hakediyorlar. 5 kişi taşıdı memnun kaltım sadık bey ve ekibine teşekkürler.29.06.2015


29 Haziran 2015

Başından taşınma işi geçen çoğu tanıdık eşyalarımın taşınma sırasında kırılıp döküleceğini sinirlerimin bozulacağını söyleyip durdu; fakat hiç öyle olmadı, Sadık Bey sağolsun işine çok önem veriyor, siz düşünmeden o zaten her şeyi göz önüne alıp dikkat ediyor, gayet hızlı derleyip toparlayıp taşıyorlar. Kısacası tereddüt etmeden seçebileceğiniz bir nakliyat firması.


27 Haziran 2015

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Tam zamanında geldiler, arı gibi çalışarak hızlı bir şekilde her eşyayı düzgünce paketleyip kırıp dökmeden, çizmeden taşıdılar. Herkese tavsiye ederim. İşlerini özenle yaptıkları için başta firma sahibi Sadık Bey olmak üzere tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.


24 Haziran 2015

Mükemmel 9.6 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Verdikleri hizmetten ziyadesiyle memnun kaldım herkese tavsiye ederim.


2 Haziran 2015

Sabah 7 den öğleden sonraya kadar hiç yorum yapmadan sadece işlerini yapan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Başından sonuna mükemmel bir iş çıkardılar ve zamanından önce bizi yeni evimize sorunsuz taşıdılar. İşinin başında bulunup çok emek veren Sadık Bey'e de ayrıca teşekkür ederim. Ellerinize sağlık...


26 Mayıs 2015

Kesinlikle herkese tavsiye ederim.başka firma aramaya bile gerek yok tek geçerim bu firmayı. eşyalarıma hiç zarar vermeden taşıdılar.beni de hiç üzmediler.aşırı saygılılar.sadık beyin ilgi ve alakası harika tam dedikleri saatte geldiler ve eşyalar sorunsuz araca yüklendi.


9 Nisan 2015

Sadık ve ekibi gerçekten söyledikleri saatte geldiler ve hızlı bir şekilde paketlemeyi dört dörtlük yapıp sökülecek mobilyaları sokerek toplam 3-3.5 saat içerisinde diğer eve kurulumlari ile birlikte gerçekleştirdiler ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum hepsine ;)


8 Nisan 2015

Önceki sayfa
12