ÜN

Ünal Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Mayıs 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
100 Müşteri Değerlendirmesi, 191 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 611 Kişi

Ünal Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.7 - TUZLA > TUZLA

Zamanlama, paketleme ve taşıma oldukça iyiydi.


20 Şubat 2022

Süper ötesi bir arkadaş gurubu ile karşılaştım. Candan sevecenler, eşyaları tek tek paketlediler, işin ehli arkadaşlar olduğu belli, bizim 3 kişi kaldıramadığımız buz dolabını tek bir kişi yavaş adımlar ile taşıdı. Eşyaları yerine istediğimiz şekilde yerleştirdiler. Çok teşekkür ederim enakliyat.com.tr bizi Ünal Nakliyattan Uygun fiyatta kaliteli hizmet almaya imkan sağladığınız için...


12 Şubat 2022

Eşya kırılıyor kusura bakmayın denip gidiliyor, öncesinde yaparız denilen hizmetler yerine getirilmiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.


10 Şubat 2022

Mükemmel 10 - ESENYURT > ÜMRANİYE

İlk kez bir ev taşıma şirketinden memnun kaldım. Her biri müşteriye ve işine saygılı bir ekiple çalıştığım için çok sevindim. Taşınmadan önce diğer taşınma deneyimlerimden dolayı aklımda çok fazla soru işareti olmasına rağmen tüm tabularımı yıkarak nakliyecilere güvenmemi sağladılar. Tekrar taşınmam gerektiğinde hiç düşünmeden yine hizmet alırım, teşekkürler.


17 Ekim 2021

Çok kaliteli ve profesyonel bir hizmet anlayışına sahip bir nakliye firması. Eşyalarım özenle paketlendi ve hasarsız bir şekilde taşındı. Demonte edilirken gösterdikleri özeni aynı şekilde montajı sırasında da gösterdiler. İşin kesinlikle ustaları ile çalışıyorlar. Eşyalarınızın kapasitesine göre araç yolluyor Ünal bey ki bunu herkes yapmaz. Telefonda da son derece güler yüzlü bir hizmet var. İstanbul'da nakliye için birini arayacaksanız mutlaka Ünal Nakliye firmasını tercih etmelisiniz. İnanın üzülmezsiniz.


16 Ekim 2021

Söyledikleri zamanda geldiler, gözümün önündeki yükleme iyiydi, ancak şehirlerarası için büyük tıra aktarım sırasında maalesef tüm eşyam dağıtılmış, sığsın diye zorlanmış, evde sökülmeyen ayak, büfe aynası vesaire detaylar sökülmüş, eşya geldiğinde araç su aldığı için eşyalarım ıslanmış ve kirlenmişti, salon aynam kırık geldi, büfenin aynası ortada bile yok, kırılan detayları Mümin bey elinden geldiğince onardı ve kendisiyle kırıklar ve kirlenen koltuk yatak için ücretin bir kısmını kesmekte anlaştık, tabi ki tüm parayı kessem bile yırtılan koltuğumu karşılamazdı ama buna da şükür dedim. Mümin beyin saygılı yaklaşımı ve ailemin daha fazla mağdur olmaması için daha fazla uzatmadım, benim hatam anlaştığımızda Enakliyat'ta anlaşmaya onay vermemek oldu, dolayısıyla zararlar için sigorta poliçesi falan yalan oldu, Ünal beyin de söylediği gibi keşke birbirimize denk gelmeseydik çünkü onlara göre şehirlerarası bu kadar zarar normalmiş, kim bilir belki de ben beklentimi yüksek tutmuşumdur...


15 Ekim 2021

Mükemmel 9.8 - KADIKÖY > SANCAKTEPE

Daha önce bir taşınma yaptırmıştım Enakliyat aracılığıyla, iş arkadaşımın 1 divan koltuk takımı için üyeliğimi kullanarak parça eşya seçeneği ile bir teklif almak için bir kayıt oluşturduk. Ünal evden eve nakliyat firması hemen teklif verdi fiyatı uygundu ve aynı gün taşınma hizmeti için de kaliteli bir taşıma yaptı. Memnun kaldık.


13 Ekim 2021

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > ÜSKÜDAR

Homofis eşyamı titizlik ile kolilenmesinden tutun da mobilyaların sökülüp diğer tarafa kurulumunu gayet düzgün bir şekilde yaptılar aynı zamanda eleman konusunda gayet profesyoneller.


9 Ekim 2021

Sultanbeyli Sancaktepe arası yapmış olduğum parça eşya taşıma işleminde Ünal nakliyatı tercih ettim. Almış olduğum hizmetten fazlasıyla memnun kaldım, Ünal nakliyat yetkilisi Ünal beye ve Ekibine çok teşekkür ederim, emeği geçen ekip çalışanlarına teşekkür dilerim.


4 Ekim 2021

Ürünlerimizin büyük kısmı kırılmış, gelen 2 taşımacı arkadaş sorumsuzdu beyaz eşyalarımızın ayakları kırıldı, fayanslar çizildi. TAVSİYE ETMİYORUM!!!


26 Eylül 2021

Müthiş 8.8 - ORDU > KOCAELİ

Tecrübeli ekiple güzel iş başardılar. Teşekkür ederim. Mümin bey işinin ehli. Teşekkür ederim. Bir daha ev taşısam gene onları tercih ederim.


23 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Enakliyat ailesine bizi böyle güzel hizmet veren firmalarla buluşturduğu için teşekkürler. Sargı ve taşıma konusunda tereddütlerim olsa da Ünal Nakliyat firması verdiği hizmetle tedirginliğimizi ortadan kaldırdı. Gayet güzel ve özenle sarıp taşıma işlemini gerçekleştirdiler, emek veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.

Firmayı diğer taşınacak arkadaşlara öneririm tekrar taşıma işlemimizde yine sizi tercih edeceğiz. Ayrıca ekip içerisinde ki arkadaşlar Hüseyin ve Bahtiyar bey güler yüzlü, montaj işlerinde pratik ve çözüm odaklılar. Ünal bey ve ekibine teşekkürler.


23 Mayıs 2021

Daha önce defalarca taşındık ve hep sıkıntı çıktı. Fiyat artırma, mağdur etme, eşya kırma vb. Ancak bu firma başka bir firma işlerinde gayet tecrübeliler. Eğer sorunsuz bir şekilde taşınmak isterseniz tavsiyem Ünal nakliyat.


22 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > TUZLA

Daha önce de ev taşımak için hizmet aldığım firma ve bu sistemi çok başarılı buluyorum. Taşınma hususuna da gelecek olursam güzel ve güler yüzlü bir ekibe eşyalarımı taşıttım, bir daha taşınacak olursam bu sistemi ve yine bu firma ile taşınmak isterim, teşekkürler.


21 Mayıs 2021

Önce asansör kurarız, bizim Trabzon’da da ofisimiz var, oradan getirtiriz ücretsiz dedi. Sonra yok ben öyle demedim demeye başladı. Üstüne üslük pazar günü olmasına rağmen yoğunum kapatmam gerek dedi ve kapattı telefonu.


8 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - KARTAL > ÜMRANİYE

Acil taşınmam gerekiyordu, benim de çevremde tanıdığım bir nakliyat firması yoktu. Araştırma yaparken Ünal nakliyatı buldum. Yorumlara bakarak kararımı kıldım, hiçbir yanlışlarını görmedim. Çok yardımcı oldular sağ olsunlar kendilerine çok teşekkür ederim. Bundan sonraki taşınma işlerimde tercihim tekrardan Ünal nakliyat olacak.


19 Nisan 2021

Mükemmel 10 - SULTANBEYLİ > BEYKOZ

Güzel bir nakliyat taşımaydı.


18 Nisan 2021

Müthiş 8.6 - İSTANBUL > GİRESUN

Taşınma yorumları ve teklif veren firmalarla anlaşma sağlanması hususunda önemli bir yeri var. Ben de buradaki yorumlara bakarak firmamı seçtim. Firmanın olumlu ve olumsuz yanlarını belirtip son olarak kanaatimi ifade ederek yorumumu bitireceğim.

Firmanın olumlu yönlerine bakacak olursak; firma yetkilisi Ünal bey iletişim anlamında gayet iyiydi ve hızlı iletişim sağladık. Paketleme hizmetlerinin genel olarak iyi olduğunu söyleyebilirim. Büyük parçaları balonlu naylonlara sardılar. Monte edilecek ve sökülecek eşyalar korunaklı ve güvenli bir şekilde yapıldı. Eşyalar taşınırken bizim önümüzde olan kısımlarda gayet iyi taşındı. Sağa sola çarpmaması için gerekli özen gösterildi. Fiyatları diğer firmalara göre daha makul ve uygundu. Çalışanların tutum ve davranışları iyiydi. Unuttuğum bir kaç eşyayı sonradan söylememe rağmen fırsatçılık yaparak fiyat artışı yapmadı.

Firmanın olumsuz yönlerine değinecek olursak; Paketleme noktasında bir noktada eksiklik vardı. Yatak odası dolabının sarılmadan götürülmesi çizilmesine neden olur diye uyardık ancak taşıma ekibindeki görevliler dolap kapakları sarılmaz dedi. Bunun neticesinde kısmi derin bir çizik oluştu kapakta. En azından streçle sarılsaydı daha az hasar olurdu diye düşünüyorum. Maddi değeri yüksek olmayan bir eşyamız kayboldu. Başka bir araca aktarılma aşamasında bu riskler de düşünülerek gerekli tedbirlerin alınması faydalı olacaktır.

Genel olarak görüşümü belirtmem gerekirse, gerek firma yetkilileri gerekse taşımayı yapan işçiler, işlerini iyi yapmaya çalışan iyi insanlardı. Taşınmanın özünde ufak tefek aksaklıklar var. Bizim yine de elimizden gelen tüm tedbirleri almamız gerekiyor. Tekrar taşınma durumum olsa aynı firmayı tercih eder miydin diye soracak olursanız "tercih ederdim" derim. Ancak bahsettiğim olumsuz yönlerle ilgili firma yetkililerin gerekli tedbirlerini almasını isterdim. Özellikle dolap kapakları meselesinde kapakların muhakkak korunaklı bir şeyle sarılmasını isterdim.

Yorumlarım umarım faydalı olur.


12 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Profesyonel bir taşımaydı, problemsiz taşıma için teşekkürler.


11 Nisan 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Ünal nakliyat firması ile anlaşarak taşıma işi için bugüne söz aldık. Arkadaşlar geldiler ve gayet nazik ve kibardılar gerçekten böyle profesyonel bir şekilde eşya taşımaları, biz hayranlıkla işi izledik. Herkese tavsiye ederiz...


6 Nisan 2021