NN

Niltaş

8.9 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 12 Ocak 2016
  • Bulunduğu Yer: İZMİR / BORNOVA
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
28 Müşteri Değerlendirmesi, 48 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.4
  • Çok iyi
  • 9 - 1018 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1022 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1024 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1023 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1023 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Niltaş Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İZMİR > MUŞ

Mükemmel.


9 Haziran 2021

Başarılı.


24 Temmuz 2018

Zamanında geldiler, güler yüzlü davrandılar, elle taşıma esnasında biraz daha itinalı olabilirler.


7 Haziran 2018

Olumlu.


16 Ocak 2018

Mükemmel 9.4 - KIRKLARELİ > İZMİR

Merhaba,
Firmadan çok memnun kaldım. Daha önce 3 kere daha ev taşıtması yaptığım için nakliye firmalarından çok muzdarip olmuştum. Bu yüklemede de sorun çıkmaması adına önceden firma ile her şeyi detaylı paylaştım. Firma her şey için çok yapıcı davranarak, kolaylıklar sağladı.
Firmanın Enakliyat'ta az taşıma yaptığından dolayı ilk önce çekimser kaldım ancak iyi ki bu firmaya taşıtmışım. Fiyat, hizmet, çalışan davranışı açısından memnunum. Tavsiye ederim.


25 Eylül 2017

Mükemmel 9.4 - AYDIN > İZMİR

Gayet başarılı, hızlı ve pratik. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.


24 Eylül 2017

Arkadaşların hizmetinden memnun kaldık.


31 Mart 2017

Mükemmel 10 - BORNOVA > BORNOVA

Tamamen profesyonelce çalışan bir firmaydı. Çalışanlar çok iyi bir iş çıkardılar. Eşyalara zarar vermeden, bir eksiklik ve aksilik olmadan hızlı bir şekilde taşıdılar. Taşınma konusunda hassas biri olarak bundan sonra taşınacağım zaman nakliye şirketi düşünmeme gerek kalmadı. Tekrardan ellerine sağlık.


2 Şubat 2017

Mükemmel 9.5 - BORNOVA > BORNOVA

Nakliye firmasından oldukça memnun kaldım. Zamanında geldiler, kalabalık bir ekiple geldikleri için çok hızlı taşındım. Kırılan bir eşyam da olmadı çok şükür. Oldukça saygılıydılar ki bu her nakliyede başımıza gelmiyor, Niltaş Nakliye ye bu konuda ayrıca teşekkür ederim. Çok titiz ve seri çalışıyorlar. Tavsiye ederim:)


16 Ağustos 2016

Tasinma surecinde bircok seyi burnumuzdan getirdiler. Esyalari soz verdiklerinden tam 6 gun sonra kendilerinin de tanimadigi,guvenmedigi bir tir soforune verip gonderdiler. Tir soforuyle gonderip verdigimiz pesinattan sonra esyalar teslim edilmemisken utanmadan bir 500 daha gondermemizi istediler, sozde isi tirciya birakmayip hesaplarini kapatip rahatlayacaklardi.6 gun boyunca 3 kisilik otel masrafi da eklenince yuzu astarindan pahali oldu. Bircok esyamiz zarar gordu;kim bilir kac depo, kac kamyon degistirdi esyalarimiz. Guzelim yatagimdaki oyuklari gordukce sinirim bozuluyor. Yasattiklari tum bu magduriyete ragmen saygisizligi da elden birakmadilar. Tam bir rezaletti kisacasi. Buradaki yuksek puanlara aldanmayin derim ve kesinlikle ama kesinlikle onermiyorum...


13 Ağustos 2016

Firma aracı bir firma yolu ile eşyalarımı taşıdı fakat eşyalarım mahvoldu. Yatak ikiye kırıldı, fortmantonun aynası çatladı, konsolda çatlaklar oluştu, yatak odası dolabının köşeleri, Beyaz eşyalarım çizildi. Eşyaların ekseriyeti zarar gördü. İlk başta asansör getirmediler merdivenden çıkarmaya çalıştılar, çıkarken eşyalar çizildi, en sonunda asansör getirdiler. Hiç memnun değilim, zararım büyük. Bir daha asla düşünmem.


9 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - BORNOVA > BORNOVA

zamanında geldiler, hiçbir eşyaya zarar vermeden taşımayı bitirdiler. kendilerine teşekkür ediyorum


4 Ağustos 2016

Çok iyi 8 - MANİSA > İZMİR


2 Ağustos 2016

Mükemmel 9.7 - BALÇOVA > FOÇA

Eve tam zamanında geldiler. Güleryüzlü iyi hizmet verdiler. Çok hızlı çalışıyorlar. Binanın konumu gereği asansör kurulamamasına rağmen ve 5. kattan taşımalarına rağmen eşyalara hiç zarar vermediler. Kendilerini geliştirebilecekleri bir not olarak, çok hızlı çalışıyorlar ve silindir şeklindeki kutulara konulan eşyaların yeni eve boşaltılmasında tasnif sorunu yaşanıyor. Sonradan siz hangi eşya nerede diye kaos yaşayabiliyorsunuz. Bir kaç önemli parça bulunamadığında kriz bile çıkabiliyor. Silindirlere etiketleme yapılmalı. Ancak bu firmanın hızını azaltacak. Ev sahibi de işbirliği içinde olmalı. Bizim bazı eşyaları bulmamız 3-4 günümüzü aldı, hatta bazılarını dışarıdan tekrar satın almak zorunda kaldık. Bu duruma rağmen Niltaş firmasını kesinlikle tavsiye ederim.


12 Temmuz 2016

Çok iyi 8.3 - İSTANBUL > İZMİR

Sitede yer alan yorumlara göre seçtiğim bir firma idi. Teklif onaylama aşamasından itibaren iletişim içinde oldular bizimle ve söyledikleri gün ve saatte gelip 1 gün sonra teslim ettiler eşyamızı. Kırılan, zarar gören hiç bir eşyamız olmadı, paketlemeye fırsat bulamadıklarım bile evden çıktıkları haliyle yeni evimize geldi. Bir insan boyunda - 5 yılık bir çiçeğim vardı, onu taşıyamayacaklarını söylediler, evde bırakmak zorunda kaldım, tek üzüldüğüm nokta bu oldu. Bir de kdv tutarını haricen taşınma günü talep ettiler, yine de şehirlerarası bir taşınma için oldukça başarılı ve stressiz geçti, firmaya ve çalışanlarına teşekkür ederim.


1 Temmuz 2016

Mükemmel 9.5 - AYDIN > İZMİR

Çok memnun kaldım, teşekkürler.


27 Haziran 2016

Şerif Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Eşyalarımızın yeni ve oturduğumuz apartmana giden 77 tane de sokak merdiveninin olması, eşyaların evden zararsız ve ziyansız bir şekilde çıkarılması hususunda beni çok endişelendiriyordu. Fakat Şerif Bey ve ekibi bütün endişelerimi boşa çıkardılar. Şerif Bey ve ekibi sözleştiğimiz saatte geldiler. Eşyalarımızı kendi eşyaları gibi ihtimamla taşıdılar. Taşındığımız evde yerini beğenmediğimiz için gardıropumuzun 2 defa yerinin değiştirilmesini istedik, itiraz etmeden değiştirdiler. Hiçbir isteğimizi geri çevirmediler. Birbirleriyle uyumları çok iyiydi. Asansör kurulurken asansörün bir parçası düşerek gürültüye neden oldu. Asansörü kuran arkadaş hemen "komşularını rahatsız ettik abi kusura bakma" dedi. Çok saygılılardı.


24 Haziran 2016

Mükemmel 10 - ÇEŞME > KARABAĞLAR

Şerif Bey'e ve tüm ekibe çok teşekkür ederim. İlk telefon görüşmesinden son kolinin yerleştirilmesine kadar tüm süreç beklentilerimin çok üzerinde bir profesyonellikle yönetildi. Her ricam itirazsız ve güler yüzle kabul gördü. Eşyalarım en küçük bir çizik bile olmadan özenle taşındı. Taşınacak olan tüm dostlarıma gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir firma Niltaş.


12 Haziran 2016

Mükemmel 10 - İZMİR > KAYSERİ

Avrupa değerinde hizmet veren şirket.
Parsel nakliyat olmasına rağmen söz verdikleri gün geldiler, saatte gecikme olunca, Mehmet Bey elemanlarını arayıp bana geri bildirim yaptı. Teslimattan bir saat önce arayıp en geç bir buçuk saat sonra adrese teslim edeceklerini bildirdiler. Teslimattan sonra, Mehmet Bey yine arayıp teslimatında sorun olup olmadığını sordu.

Böyle hizmetle Türkiye'de ilk kez karşılaştım ve çok memnun oldum. Herkese Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.


8 Haziran 2016

Mükemmel 10 - KARŞIYAKA > ÇİĞLİ

Adamlar sanki kendi evini taşıdı. Bu kadar hem birbirlerine hem de müşteriyle saygılı iletişim kuran bi grup ancak güzel bir ailenin fertleri olur.


1 Haziran 2016

12