SN

Semt Nakliyat

8.8 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 10 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÜMRANİYE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
87 Müşteri Değerlendirmesi, 160 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.5
  • Müthiş
  • 9 - 1063 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1065 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1073 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1068 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 613 Kişi

Semt Nakliyat Müşteri Yorumları

Semt nakliyat ailesine çok teşekkür ederim. Belirtilen tarihte ve saatte gelip temiz şekilde eşyalarımı taşıdılar. Güler yüzlü saygılı kişilerdi. Anlaştığımız dışında ekstra bir kaç isteğim de olmuştu sağ olsunlar beni kırmadılar. Herkese tavsiye ederim.


8 Şubat 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Şu zamana kadar birçok taşıma işlemi yaptırdık ama hiç bu kadar ilgili işini düzgün yapan firmaya denk gelmemiştir. Çok memnun kaldım eşyada bir çizik bile olmadan hasarsız bir şekilde taşımamızı yaptılar. Ekibin ellerine sağlık. Çok teşekkür ediyorum tavsiye ederim taşınacak kişilere.


5 Şubat 2022

İlk defa ev taşıyorum, anlaştığımız fiyatın altında fiyat verdikleri halde söz verdiğim için bu firmaya verdim ve pişman oldum. 5000 TL anlaştım( 4500 veren vardı adam alladı pulladı ve beni aldattı) Semt firmasına verdim gelen ekip beni arabaya çıkardı senin hakkın bu kadar eşyan fazla 7000 istediler. 6000 anlaştım. 3 ev yüklenmezse kurtarmaz dediler. Yazdıkça sinirlerim bozuluyor yazmak istemiyorum bana ders oldu ev taşımada hakkım varsa helal etmiyorum g..bey haberin olsun seni ve ekibini Allah havale ediyorum.


6 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ŞANLIURFA

Vallahi çok memnun kaldım. Kırık mobilyamı bile onardılar, nakliyeden ziyade kendi ev eşyaları gibi özen gösterdiler. Her şeyi çok titizlikle paketlediler ve fiyat konusunda çok çok yardımcı oldular. Hem firma hem Enakliyat sürekli iletişime geçtiler.

Anahtarı verdim taşıdılar ve yeni evin anahtarını teslim aldım demek daha faydalı olacaktır yani anahtar teslim iş yaptılar. Hepinizden ALLAH razı olsun, kazancınız bol olsun, ALLAH yolunuzu açık etsin.


13 Nisan 2021


23 Mart 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADIYAMAN

Daha önceki taşımamda başka bir firmayla anlaşmıştım hiç memnun kalmamıştım. Açıkçası tereddüt etmiştim ama Anlaştığımız saatte geldiler. Gelen ekip eşyalarımı çok güzel paketleyip ambalajladı çok memnun kaldım çevremi de yönlendirdim. İlgili, saygı ve hizmetlerinden dolayı Semt Özhan nakliyat ailesine çok teşekkür ederim.


20 Mart 2021

Kesinlikle tercih etmemeniz gereken bir firma! İletişim kurduğunuz kişinin üslubu sizi yanıltmasın eşyalar yüklendikten sonra ekstra para talep edildi, asansör istenmesine rağmen getirilmedi. Taşıyan ve monte eden arkadaşlar iyiydi ama aracı olan Özhan bey sözleşme örneğini ve eşya poliçesini ısrarla atmamak için türlü türlü bahaneler uydurdu, tek kelime ile rezalet.


17 Mart 2021

Mükemmel 9.5 - İSTANBUL > MUĞLA

Semt nakliyat ile ilk kez çalıştım 22-02-2021 tarihinde İstanbul'dan Fethiye'ye taşındım. Sürecin başından sonuna kadar gelen arkadaşlar çok düzgün ve hızlı çalıştılar. Aldıkları para sonuna kadar helal olsun. Herkese tavsiye ederim.


28 Şubat 2021

Ömrü hayatımda yaptığım en büyük hata Semt nakliyat ile evimi taşıtmak oldu... Ağızlarından çıkan tek bir cümle bile doğru çıkmadı. Her sözleri yalan. Evimi söylediklerinden 4 gün sonra getirdiler. Eşyalarım zarar gördü. Eşya gelince parayı almadan eşyayı indirmeyiz dediler. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem. Hakkımı da helal etmiyorum.


21 Temmuz 2020

Çok iyilerdi, kırmadan dökmeden zamanında taşıdılar.


27 Mayıs 2020

Gayet özenli ve hızlı şekilde taşıma işlemleri gerçekleşti. Firmaya ve çalışanlarına teşekkürler.


28 Mayıs 2019

Ekip tam vaktinde geldi, hızlı, dikkatli ve hiç zarar vermeden taşıdılar. Ekip gayet kibar şekilde istediklerimizi yerine getirdi. Fiyat olarak diğerlerine nazaran uygundu. Kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar teşekkür ederim.


25 Mayıs 2019

Sezai bey ve ekibi tam dedikleri sürede geldiler, mutfak kolilerinden elbise dolaplarına kadar getirip temiz bir taşıma yaptıklar herkese tavsiye ediyorum. İşinin ehli arkadaşlar, çok memnun kaldık, bir daha taşıma yaparsam yine bu firmayla taşınacağım, Özhan beye çok teşekkür ederim.


23 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Sezai bey ve ekibinin yürütmüş olduğu çalışmadan çok memnun kaldık. Çalışanlar titiz çalışma gayreti içindeler. Hızlı ve pratik çalışıyorlar. Tavsiye ediyorum teşekkürler.


11 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İZMİR

Kocaelidenden İzmire taşıdığım evimin eşyalarını büyük bir özenle paketlediler taşıdılar Bir çizik bile yok eşyalarımda hatta bazılarını tamir bile ettiler. Güler yüzlü ve ilgili, Hızlı ve profesyonelce davranan elemanları var başta çok korkutucu en zor görünen nakliyat işini en basit iş haline getirdiler. Bir daha taşınırsam kesinlikle tercih edeceğim.


28 Mart 2019

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > SANCAKTEPE

Özhan bey ve ekibi çok profesyonel bir şekilde eşyalarımı evimden alıp yeni evime yerleştirilmesini gerçekleştirdiler.
Güler yüzlü ve profesyonel hizmet için kendilerine çok teşekkürler.
Tüm taşınacaklara tavsiye ediyorum.


27 Mart 2019

Taşımacı arkadaşlar çok iyi. Hepsinin eline sağlık. Verdikleri hizmetin bedelini fazlasıyla hak ediyorlar. Lakin şirketin taşıma sistematiği çok kötü. Amaç çabuk çabuk her şeyi yapalım. Öncelikli olarak yanlarında karton kutu getirmiyorlar. Tüm eşyaları "kırılma olmaması" için kendi taşıma kolilerine koyuyorlar, ev taşındıktan sonra bu kolilerin içindeki her şeyi olduğu gibi masaların üzerine ve yerlere bırakıyorlar ve kolileri geri alıyorlar. Tüm eşyalarınızın kontrolsüz bir şekilde evin içine bırakıldığını düşünün. Niye karton kutu getirmediniz diye sorduğum zaman "abi kırılır eşyalar" yanıtını veriyorlar. Şimdiye kadar 2 kere taşındım ve tek bir bardak kırılmadı. Bu firmanın "kırılma olmaması" için kullandığı koliler sonucunda yemek takımıma ait 5 parça eşya kırıldı. Firmanın amacı karton kutu ile zaman kaybetmemek.

Taşımacı arkadaşlar güçlü ve ağır yükleri kolaylıkla taşıyabiliyorlar. Bu özelliklerine güvenerek demontaj olması gereken dolapları, demontaj etmeden taşıyorlar. Durum böyle olunca dolapların bağlantı yerlerindeki vidalar yamulmuş, yerinden atmış ve dolabın yapısı bozulmuş oluyor. Amaç yine demontanj ve montaj ile zaman kaybetmemek.

Firmaya eşyalarımın özellikle çok ve ağır olmasını belirtmeme karşın (buna bağlı olarak ihale fiyatından daha yüksek fiyata anlaşılmıştır) yanlarında yetersiz "pat pat" isimini verdikleri koruyucu naylon getirdiler. "pat pat" lar azalmaya başladığı zaman ürünleri hiç bir koruması olmayan siyah naylon ile sarmaya başladılar. Özellikle çocuk odasındaki eşyalara dikkat edilmesini gerektiğini bildirdiğim halde, "pat pat" yetersizliğinden dolayı eşyaların ayak kısımları sarılmadan taşınmak zorunda kaldı.

Eşyalar toplanırken herhangi bir toplama sistematiği de yok. Televizyonun kutusundan 2 adet yastık, 1 adet kazak ve ıvızr zıvır malzemeler çıktı. Koruma amaçlı değil, eşyaları sıkıştırma amaçlı konulmuş.

Özet olarak, taşımacı arkadaşların hepsi çok iyi insanlar. Lakin Semt nakliyat firmasını kesinlikle tavsiye etmem.


27 Mart 2019

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Özhan bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Çok iyi bir taşıma oldu, herkese tavsiye ederim.


9 Mart 2019

Mehmet bey ve Ekibi Harika insanlar. Kendi eşyamı bu kadar titiz taşımam. Her konuda çok iyilerdi. Hepsinin eline emeğine sağlık.


8 Mart 2019

Fatih bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Gerçekten çok hızlı ve kaliteli bir taşıma oldu. Ekibi tüm taşıma yapmak isteyenlere tavsiye ederim.


27 Şubat 2019