ÇN

Çerkezoğlu Nakliyat

9.4 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 20 Şubat 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
332 Müşteri Değerlendirmesi, 492 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10285 Kişi
  • 7 - 832 Kişi
  • 1 - 615 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10298 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10281 Kişi
  • 7 - 832 Kişi
  • 1 - 619 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10295 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10288 Kişi
  • 7 - 829 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Çerkezoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KÜTAHYA

Bora bey ve babası saolsun çok iyi insanlar. Başta nasıl sözlestiysek herşey o şekilde oldu. Sözünün eri ve dürüst insanlar. Bütun esyalarimiz zarar gormeden ve tam bir şekilde taşınma sürecini tamamladık. Fiyatları makul.
Ben çok memnun kaldım. Allah razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum. Önemli olan insanlık.


6 Nisan 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

14 şubat 2024 tarihinde İstanbul’dan Ankara’ya eşyalarımızı sorunsuz olarak taşıyan Çerkezoğlu Nakliyat sahibi Bora beye ve abisine ve çok değerli babalarına öncelikle çok teşekkür ederiz. Bizim aile olarak önem verdiğimiz insani ilişkilerdir. Bunu da fazlasıyla onlardan gördük çok samimi ve dürüstler kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Güvenle ve huzurla eşyalarınızı nakil yaptırabilirsiniz biz çok memnun kaldık. Bundan sonraki işlerinde kolaylık ve hayırlı işler dileriz.


21 Şubat 2024

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > MERSİN

Eşyalarım eksiksiz ve hiç bir kırık olmadan teslim edildi. Bora bey tüm süreçte ilgiliydi. Rakamla ilgili sonradan bir sürpriz yaşamadım her şey konuştuğumuz gibi ilerledi.


19 Şubat 2024

Mükemmel 9.2 - ANKARA > SAKARYA

Bora ve Bahtiyar beyin iletişimi, iş tamamlama, zamanlamaları ve iş organizatörlükleri takdire şayan. Beşinci iller arası taşınmamda en sorunsuz taşındığım firma oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum.


17 Şubat 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KAYSERİ

Sağ olsunlar kazasız belasız sorunsuz eşyalarımızı İstanbul'dan şehirlerarası kısa sürede taşıdılar. Teşekkür ediyorum.


5 Şubat 2024

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

İlgi ve alakalı bir firma zamanında işlerinizi teslim ettiler. Tavsiye ediyorum.


5 Şubat 2024

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > KONYA

Online da buldum yorumlara güvenerek iletişim kurduk, işine sahip çıkan ve her şeyiyle problem çözücü 2 kardeşin yönetiminde olan firma tam manasıyla fiyat performans diyebileceğimiz bir iş çikartiyorlar. Bize her konuda yardımcı olmaya çalıştılar ellerinden geldiğince eşyalarımızı özenle taşıdılar. Sahipleri çok efendi güvenilir kişiler üstelik taşıma vb konularda yanlarında getirdikleri kişiler de işin ehli insanlardı. Biz çok memnun kaldık tekrar bir taşıma işimiz olsa ilk tercih edeceğim ya da arkadaşlarıma önereceğim bir firma olmuştur, herkes gönül rahatlığıyla firmanın teklifini onaylayabilirsiniz.


29 Aralık 2023

İyi 7.3 - İSTANBUL > VAN

Fiyat performans hizmeti olarak değerlendirilebilir. Sadece uzak mesafelere taşıma yapılacaksa birden fazla evi aynı araç ile taşıma yaptıkları için tarihlerin uyuşmaması ve planlarınızın aksaması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Emeği geçen herkese teşekkürler ederiz.


25 Aralık 2023

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

Taşınma işlemi için 1 hafta önceden Çerkezoğlu firması ile anlaşma sağladım kuşkularım vardı ama hiç sorun yaşamadım bora bey gerçekten hem efendi hemde işini çok iyi bilen bir yönetici çok teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum...


16 Aralık 2023

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > TRABZON

İstanbul'dan Trabzon'a parça eşya gönderdim kısa sürede itina ile işlerini hallettiler Bora beye ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.


13 Aralık 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KIRIKKALE

Hayatımda ilk defa eşya nakli yaptırdım. İnternetten buldum firmayı çok memnun kaldım, pişmanlık yaşamazsınız.


4 Aralık 2023

Mükemmel 10 - KONYA > İSTANBUL

İşinin ehli bir firma. Fiyat politikası ve açık net konuşması çok iyiydi. Emekleri için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle.


3 Aralık 2023

Mükemmel 9 - HATAY > BURSA

Daha önce de bir kaç firma ile taşınma durumlarım söz konusu olmuştu ancak bu şekilde sakinlik içerisinde olmamıştı. Ya istediğim gibi paketleme yapılmamıştı ya da taşıma esnasında sanki ev eşyası değil de çuvalla odun taşırmışçasına çalışanlarla denk geldim. Fiyat konusunda en başta ne teklif verdilerse orda kaldılar ki daha önceki taşımacılarla yaşadığım en büyük sorunlardan biri de fiyattır. Eşyalar araca yüklenene kadar hiç ses çıkartmayıp her şey olup bittikten sonra yada indirme aşamasında biz sana bu fiyat demiştik ama o fiyata olmaz sen bize 1000-2000 daha vereceksin yoksa malını sokağa indiririz diyenlerle de karşılaştım ki en başta da dediğim gibi durumu net konuşup fiyat konusunda ne anlaştık ise sorun etmediler. Emeklerinin karşılığını hak eden bir firma.


26 Kasım 2023

Mükemmel 10 - KOCAELİ > BİTLİS

Çok memnun kaldım, hizmette emeği geçenlere teşekkür ederim.


13 Kasım 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Hızlı ve güvenilir bir firma tavsiye ediyorum.


4 Kasım 2023

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > NEVŞEHİR

Şehirlerarası bir taşımamız vardı.
Mobilya güzel bir şekilde söküldü, paketlendi ve diğer evde kusursuz bir şekilde tekrar monte edildi.
Hasarsız yerine ulaştı.
Diğer eşyalarından kendim kolileri hazırlamıştım.
Güzel paketleyip ve çok koruyucu kullandığım için, onlarda hasarsız geldi.
Yalnız fark ettim ki, başındaki eleman ne kadar titiz ve iyi niyetli olursa, taşımacılar daha çok taşıma bitirmekle ilgileniyor.
Kolilerin işaretli olduğu halde her zaman dikkat etmediler.
Bu sebeple tavsiyem, her şey mutlaka sarılı ve her yönden zedelemeyecek şekilde paketlenmesi gerek, ya da doğrudan bu işi nakliyeciye bırakmak.
Şirkete teşekkür ediyorum.


2 Kasım 2023

Mükemmel 10 - AĞRI > KOCAELİ

Zamanında ve güvenli bir şekilde her şey paketlendi sarıldı ve zararsız bir şekilde taşındı. Vazgeçtiğim çiçek dahi sürpriz olarak güzelce taşınmış:) İletişim de gayet iyi. Teşekkürler.


29 Ekim 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Valla ne diyeyim dört dörtlük hizmet hiç yormadılar tertemiz sağlam ve güvenli şekilde İstanbul'dan Fethiye ye eşyamı getirdiler hele firma sorumlusu bora kardeşim hem tecrübeli hem efendi buradan çok teşekkür ediyorum kendisine.


9 Ekim 2023

Çok iyi 8.2 - OSMANİYE > İSTANBUL

Aynı gün 2 eşya indirme yorgunluğu olan ve üstüne bizim evin yükleyen ki (saat 22:00 civarı bitti)hem bizim hem taşıma sahibi açısından stresli oldu…Dolayısıyla gelen taşımacılar paketleme konusunda biraz daha hassas olsa daha iyi olurdu. Taşıma zamanlaması açısından bir problem olmadı…


25 Eylül 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Müşteri odaklı çalışan bir firma.

İstanbul'dan Ankara'ya taşındım. Öncesinde evden ve eşyaların fotoğraflarını attım.

4. Katta bulunan eve modüler asansör kuruldu. (Mobilya beyaz eşya vb hariç giysi mutfak gibi Eşyaları ben kendim kutulayıp hazırladım) eşyalarının fazlalığını paylaştım kendileri ile.

Teklif veren diğer firmalardan daha makul fiyat teklifi ettiler, amacımız Müşteri kazanmak diyerek.

Dediklerini de yaptılar. Çok tavsiye ediyorum. Pazar günü evi boşalttılar (yaklaşık 3-4 saat sürüyor, fazla eşya) pazartesi 4-5 saat gibi bir sürede boşaltıldı yeni eve eşyalar.

İki işlem de sabah 9 gibi başlıyor.

Taşıma bitince memnun kaldınız mı diye sormaları da ayrı incelik.

Sonuç olarak Ersin bey, Bora Bey ve ekibine güvenebilirsiniz.

Çerkezoğlu Nakliyat tüm birimleri ve ekibiyle tavsiyemdir.


18 Eylül 2023