AN

Ankara Yavuz Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 10 Ekim 2014
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE
Bu hafta 2 kişi iletişime geçti.
51 Müşteri Değerlendirmesi, 63 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1048 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1049 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1050 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1050 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1049 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Ankara Yavuz Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ANKARA > NEVŞEHİR

Yavuz bey ve ekibine canı gönülden teşekkür ederim. Ankara'dan Nevşehir'e 2+1 eşyamı taşıdılar. Özenli paketleme, dikkatli taşıma ve zamana riayetleri konusunda hakikaten 10 yıldızı hak edeyorlar. Ekibin güler yüzü, insana güven veren davranışları, eşyalarımı özenle kurup kontrol etmeleri gerçekten beni çok memnun etti. Aldıkları ücreti sonuna kadar hak eden bir ekip, helali hoş olsun. İletişime geçtiğim Yavuz bey ve taşıma esnasında ekibi organize eden Ramazan beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızı teslim edebileceğiniz bir firma.


17 Aralık 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > YALOVA

Daha önce evimizin eşyalarını İstanbul ve Kütahya'dan Ankara'ya yine bu firma ile taşınmıştık, bu kez de Ankara'dan Yalova'ya taşıdılar bizi sağ olsunlar. Bizimle birlikte farklı ev eşyası da gidecek demişlerdi, ona göre uygun fiyat verdiler, lakin diğer eşyanın sahipleri vazgeçmiş olsa da aynı fiyata tek bizi belirtilen gün ve saatte taşıyarak sözlerinde durdukları ve eşyalarımızı düzenli bir şekilde bize ulaştırdıkları için teşekkür ederiz.


24 Eylül 2022

Mükemmel 9.7 - ANKARA > İZMİR

Ankara - İzmir arası evden eve almış olduğumuz taşıma hizmetinden çok memnun kaldık. Yavuz Bey ve ekibine göstermiş oldukları özen ve çaba için çok teşekkür ederiz. Gönül rahatlığı ile herhangi bir tereddüt olmadan Yavuz Nakliyat ile hizmet alınabilir.


21 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Çok yardımcı oldular, çok memnun kaldık taşınma işlemimizi bu kadar kolaylaştırdıkları için bütün Yavuz Nakliyat çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Özellikle Hamdi Bey’e yardımları ve içten davranışları için çok teşekkür ederiz.


20 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > MANİSA

Ankara'dan Manisa'ya taşınması gereken eşyalarım vardı sağ olsun Ankara yavuz evden eve taşımacılık sayesinde eşyalarım temiz, sağlam, güvenli hem de benim için zaman çok önemliydi ve zamanında iyi bir şekilde tarafıma teslim edildi. İlgi alakalarından dolayı tekrardan Ankara yavuz evden eve taşımacılığa teşekkür ediyorum, bundan sonraki tüm taşıma işlerinde kendileriyle aklımda hiç bir soru işareti kalmadan irtibat kurucam.


8 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Ankara Yavuz nakliyat ile anlaşmış olduğum Ankara İzmir arası taşınma işlemim sorunsuz teslim edildi. Yavuz bey ve ekibine sonsuz teşekkürler. Herkese tavsiye ederim. 10 puan mükemmel. Hayırlı işler.


30 Nisan 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > AYDIN

Hamdi Bey ve ekibi Yavuz nakliyat olarak içtenlikle ve ellerinden geldiğince anlaşmamızın tüm gerekliliklerini eksiksiz yerine getirdiler. Profesyonel, kibar ve güvenilir bir firma, kesinlikle tavsiye ederim. Kaliteli işçilik ve uygun fiyat ile aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Özellikle şehirler arası taşımacılıkta düşünmeden güvenle tercih edebilirsiniz. Hamdi beyi tanıdığım için özellikle mutluyum.


29 Nisan 2022

Mükemmel 10 - MAMAK > ETİMESGUT

Hamdi Bey ve ekibi yavuz nakliyat olarak içtenlikle ve ellerinden geldiğince anlaşmamızın tüm gerekliliklerini eksiksiz yerine getirdiler. Profesyonel kibar ve güvenilir bir firma kesinlikle tavsiye ederim. Kaliteli işçilik ve uygun fiyat ile aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Hamdi beyi tanıdığım için özellikle mutluyum.


29 Nisan 2022

Dar zamanda bulduğum Ankara yavuz nakliyat ile anlaşma sağladım Enakliyat organizatörlüğü müthiş. Anlaştığımız zamanda geldiler kısa sürede eşyalarımı sorunsuz, güler yüzle mobilyalarımı söküp yeni evime naklettiler. Bu stresli zamanda her şey çok güzeldi. Yavuz bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


16 Nisan 2022

Pratik, hızlı, güvenli.


9 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İZMİR > ANKARA

İzmir'den Ankara’ya parça eşyalarımın taşınmasını sağlayan Yavuz nakliyatın ve çalışanların özeni ve zamanlaması çok iyi, tam istediğiniz zamanda geldiler aldılar ve tam zamanında teslim ettiler. Ayrıca sokak dar olduğu için taşınacak aracın haricinde daha uygun bir araçla alıp büyük nakliye aracına transfer ederek bu sorunu da çözmüş oldular. İletişim konusunda da hiç bir sorun yaşamadık. Güvenle teslim edebilirsin.


2 Nisan 2022

Mükemmel 9.6 - İZMİR > ANKARA

Buzdolabı hariç tüm paketlemeyi kendim yapmış olduğum İzmir-Ankara 1+1 ev eşyası nakliyesi bekleme ve gecikme olmadan, firmaya ait sigortalı, kapalı kasa araçla taşınarak, yine firmaya ait asansörle adrese teslim edilmiştir. Paketlemesi firma tarafından yapılan buzdolabının üst parçasında ezilme, ön kapağında küçük göçme ve kırılan 1 ayağı haricinde tüm eşyalar hasarsız teslim edilmiştir. İlk deneyimim olmasına rağmen firmadan oldukça memnun kaldım.


25 Mart 2022

Mükemmel 10 - BURSA > ANKARA

Özenle taşıdılar, paketlemeyi özenle yaptılar teşekkür ederim, tavsiye ederim.


24 Mart 2022

Yavuz Nakliyata bu zorlu taşınma sürecinde eşyalarımı temiz bir şekilde teslim ettikleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca sabırları, işi hızlı yapmaları, paradan önce müşteri memnuniyeti, güvenilir, güzler yüzlü ve Covid19 tedbirleri kapsamında iş yapmaları takdire şayandı. Aldıkarı parayı fazlasıyla hakeden işinin ehli bir firma.
Herkese tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. Tekrar teşekkürler Yavuz nakliyat.


9 Şubat 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > BURSA

Çalışanlar gayet işini bilen saygılı düzgün insanlardı. Çok hızlı, pratik bir şekilde paketleme ve taşıma işini gerçekleştirdiler. Gerçekten tavsiye ederim, düşünmeden sorunsuz bir taşınma istiyorsanız bu firmayı tercih edebilirsiniz. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ederim.


29 Kasım 2021

Herkese tavsiye ediyorum.


6 Kasım 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Söyledikleri zamanda geldiler. Eşyalar tam şekilde yeni eve geldi. İyi davranış ve iletişim.


5 Kasım 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > ESKİŞEHİR

Yetişmesi gereken acil eşya nakliyatımı vaktinde ve zamanında ulaştırarak beni zorlu ve yorucu bir süreçten kurtaran nakliyat şirketi.
Ankara’dan Eskişehir’e pratik ve hızlı şekilde kendisine hayran bırakarak sorunsuz götürüldü.
Liyakatli, nazik ve müşteriyi memnun eden iletişimleri insanı gerçekten memnun ediyor.
Yavuz nakliyat bu işte bir numara Ankara’da daha iyisi zor bulunur.
Teşekkür ederim her şey için Ankara Yavuz nakliyat.

10 üzerinden 10 başka bir yerde böyle titizlik görmedim, iyiki iletişime geçip bu firmayla çalışmışım kısa sürede her şey sorunsuz ve güvenli şekilde halledildi.


16 Eylül 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > ARTVİN

Yavuz nakliyat firması gerek yönetici ve çalışan arkadaşlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.


5 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - İZMİR > ANKARA

Fiyat teklifi çok cazip, paketleme muhteşemdi. Güler yüzlü arkadaşlar dedikleri saatlerde yükleme ve boşaltma işlemini yaptılar. Herkese tavsiye ederim, teşekkürler Ankara Yavuz nakliyat.


12 Haziran 2021